Kendime cok kızıyorum

Karatay diyeti yapin. Insulin direnci varsa gunde 2 ogun 8 saat aralikli beslenmek gerekiyor. Aralikli oruc diyorlar. Yani klasik diyetisyen diyetiyle gunde 6 ogun yiyerek insulin direncinden kurtulamazsin.
Bugday gobegi kitabini bi oku

Bıraktım tamamen çikolatayı tatlıyı şekeri hicbir şekilde yemiyorum .. okumadınız sanırım konuyu ?

Neden verdi doktor size bu ilacı .? Insulin Direnci mi başka birşey mi kaç cıktı mesela insulinijiz

Sana öteki konunda da dedim insülinin ve şekerin ciddi alınacak bir durumda değil bu verdiğin 5 kiloyla bile düzelmiş olabilir olay herşeyi kararında yemek ömür boyu tatlı yemeden duramicana göre o şekilde ayarlicaksın kendini sana bu insülin değerinde ilaç yazmaz dr hoş o ilacı benim çok yüksek olduğu halde içemiyordum

Bu ne saçma bir ilaç ya.
hayat kalitemi düşürdü resmen.
Bıraktım mecburen. Yarım doz günlük ise yarayacak mi acaba? Ben 1 dozda etkilenmiyorum. Üzeri çok sıkıntı.
Benim sabah öğlen akşam her yemekten sonra içmem gerekiyordu tam ama içemiyordum yıllarca içmedim sonunda ameliyat oldum öyle kilo vermeye başladım o ilaca bi endokrin dr bana ben olsam bende içmez istemezdim demişti

Niye ki acaba? İlk on gün zorluyor ama sonra alışılıyor aslında

1 dilim pasta yiyince kimse 1 kilo almaz üzgünüm ama gerçekler bu şekilde bi arkadaşım var çok kilo aldı yani 3 lü rakamlardadır kilosu bazen yediği şeyleri paylaşıyor pilav, yağlı şeyler ya da beyaz ekmek...

Benim kilo sorunum olmadı ama daha fit daha zayıf olayım diye şekeri kesmiştim hamilelikten önce.. asla sade kahve içemezdim, hurma yemezdim ama o kadar güzel tarifler var ki .. hep fit tarifler yaptım sabah kahvaltısı haricinde ekmek yemedim ve evde ne pişiyorsa onu yedim tıkır tıkır gitti kilolar en son 57 ile hamile kaldım.

Canım poğaça mı çekti tam buğday unundan yaptım, kek mi çekti fit kek yaptım meyvelerle, bitter çikolata hep yerim zaten

Şuan tabii yapamıyorum hormonlardan dolayı ama doğumdan sonra devam etmeyi düşünüyorum yine.

Ve ben bunu yaparken kaçamaklarım hep oldu eşimle dışarı çıktıysak hep yedik canımız ne istiyorsa ve o haftasonu kaçamağından da hiç kilo almadım.

Şunu söyleyeyim size bende hemen kilo veremem mesela birkaç ay geçmesi gerekiyor herkesin metobolizması farklıdır siz devam edin başkalarına bakmayın.

Ve hamile kalacaksanız da en düşük kilonuzla kalın.

Kuru kayısı ddniyebilirsin, hem demiride yükseltir... Ya banada Bi yardım, ben sağlık sivilce çıkmaması için şekeri kesmek istiyorum ama 2 ay içinde zayıflıktan hortlağa dönüyorum... Bunun harici makarna pilav vb karbo yu kesmiyorum... Nedeni ne olabilir?

ay dimi ya
Ne ameliyatı oldun. Kaç kiloydun kaça düştün?

işe de yaramıyor sanki. 3 hafta içtim 1 kilo zor verdim.

ay dimi ya
Ne ameliyatı oldun. Kaç kiloydun kaça düştün?

işe de yaramıyor sanki. 3 hafta içtim 1 kilo zor verdim.
İnsülin direnci ciddi bir olay ama konu sahibinin öyle olduğunu düşünyorum sınırda çıkmış zaten 3 haftada 1 kilo hiç yoktan iyidir almadığını düsün bide ben mide küçültme oldum devlette 117 dim şimdi 87 düzenli içebilirsen işe yarıyor o ilaç hasta olmayıp içeni çok duymuşum zayıflatıyor diye

Oooooo 30 kilo muuu. Dur özelden bir şey soracagim sana

Acnemix ya da benzamiycn çok iyi geliyor sivilcelere

Bende maalesef yeyip kilo almayanlardanim.boyum 168 50 kiloyum bi ara 54 olmustum ne guzel o ara cok stresli bi dönem gecirdim 4 kilo birden verdim yine 50 oldum ve asla gr bile almiyorum ne yersem yiyeyim.buda guzel deilki.31 yasinda 50 kiloyum 60 olmak cok isterdim

Ablani ornek vermissinde., dogum kilosu normal zamanki kilolardan daha cabuk ve kolay gidiyor

Benimde insulin direncim sizinki gibi sinirdan biraz yuksek
Oyle olmasina ragmen cok etkiliyor
Uzun sure ac kalamiyorum cok kotu oluyorum
Tatli krizleri zaten basimin belasi
Az ve sık yedigim zaman rahat ediyorum.
Ilac da kullandim d.. ile baslayan
1 ay kullandim ama illallah ettim.
Bunyeyi inanilmaz kotu etkiliyor. Sudan bile midem bulaniyordu.
Ama vucut bir sure sonra alisiyor.
Tek artisi gobegimdeki yaglarin cogu yok oldu 1 ayda.

bence siz yiyorsunuz ama yemiyorum diye kendinizi kandırıyorsunuz.
ben de kendime ramazana kadar 4 kilo verme hedefi koydum emziriyorumda.
not: ramazanda nasıl kilo alıyorsunuz ben iftarda içtiğim su ile tıkanıyorum resmen.

İşte bizimkilere yardım yok...şeker belasından uzak durmaya çalışıyorum ama gel görki bırakınca çok zayıflıyırum ve bna hiç yakışmıyor... Blki sende aynısını yaşıyosundur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…