- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.555
- 208
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Allah’ ım şu dertten istiyorumİşte bizimkilere yardım yok...şeker belasından uzak durmaya çalışıyorum ama gel görki bırakınca çok zayıflıyırum ve bna hiç yakışmıyor... Blki sende aynısını yaşıyosundur...
Cevremdekiler cok zayifsin deyip duruyo kimene ya kilolu olsan konusurlar zayif olursun konusurlar.neden alamiyorum acaba tsh yada baska bisey olabilir sen kontrol oldunmu hicİşte bizimkilere yardım yok...şeker belasından uzak durmaya çalışıyorum ama gel görki bırakınca çok zayıflıyırum ve bna hiç yakışmıyor... Blki sende aynısını yaşıyosundur...
Cevremdekiler cok zayifsin deyip duruyo kimene ya kilolu olsan konusurlar zayif olursun konusurlar.neden alamiyorum acaba tsh yada baska bisey olabilir sen kontrol oldunmu hic
Allah’ ım şu dertten istiyorum
ben hep kilolu bir insandım 10 kilo versem yeter ama ben yiyorum abur cubur yiyorum yemekle aram pek yok :)
en büyük korkum gebelikte kilo almaktı onu da 5 kilo alarak sonlandırdım
benim bedenim elma şeklinde o yüzden hafif kiloda olsa çirkin duruyor boyumda kısa 10 kilo versem mutlu olacağım o sebeple 1 ayda 4 kilo vermeyi hedefliyorum diyet yapmadan abur cuburu bırakıp ölçülü yiyerek. inşaallah azmeder de veririmHafif kilolu Bi kadın her zaman daha güzeldir... Zayıf e.t gbi canavar vardı ona dönüyorum beslenmemin üstüne düşmezsem
bende yeni başladım kaç ayda vediniz bu kiloyu ?Evet canım glifor.Tam içmem lazım ama ağır geliyor yarım yarım içiyorum.
kadınları bir kalıba sokmayalım arkadaşlarHafif kilolu Bi kadın her zaman daha güzeldir... Zayıf e.t gbi canavar vardı ona dönüyorum beslenmemin üstüne düşmezsem
Evet canım glifor.Tam içmem lazım ama ağır geliyor yarım yarım içiyorum.
Ben başa çıkamadım ne yazık ki.İyi ki de ilaç kullanmışım.Hiç içmeyin naçizane tavsiyem
İnsülin direncinin ömrü 6 aydır en fazla, kendiniz başa çıkabilirsiniz, doktorum söylemişti, bunun için ilaç kullanmak şekere davetiyedir, metabolizmayla oynamaktır demişti, bir dipnot olarak söylemek istedim
Vallahi bilmiyorum canım ya ben diyet filan yapmadım zaten normalde de aşırı fazla yemediğim için.İlk iki ayda beş kilo gitmişti sanırım.bende yeni başladım kaç ayda vediniz bu kiloyu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?