Kenan Doğulu-Aklım Karıştı

adam başkasıyla nişanlanıyormuş
İnş döner de bu köleyle evlenir.

Nasıl bir şey ya? Adamdan hoşlandığı halde sevgilisi varken konuşuyor, sevgililerini dinliyor. Kadınları vajinadan ibaret görmesinden rahatsız olmuyor. Birinden hoşlanıyorsan ya sevgilin olur ya da hiçbir şeyin. Oturup sevgililerini çekiştirmek de genişlik. İşte aldatılınca affeden kadın modeli.

.Defalarca açıkladım hayatında biri olan o, sorumluluk da onun. Beni minimum seviyede ilgilendirir. Ben adamdan etkilenmişim tabii konuşmak isteyeceğim. Kaldı ki o konuşmaları başlatan taraf asla ben olmadım
Masallah, bir iki yila ayni bahanelerle evli adamlarla da konuşursunuz. Farki yok sonucta bu durumdan. "Ben etkilendim konusurum, karisi olan o" mantigi nasilsa.

Valla önce size uzulmustum cocuk hislerinizi fark edip parmaginda oynatıyor diye ama siz de az değilmissiniz.

Biraz daha konusun, belki cocuk evlenmeden arada bir sansiniz olur.

Daha önce biriyle birlikte oldun mu?’
Kızım niye çekiniyorsun sen benim kız kardeşim gibisin’
Özledin mi?’ ‘Çok mu aşıktın’ ‘Birlikte oldunuz mu?’ ‘Öpüştünüz mü?’ gib
Ona baktıkça içim eriyor, o kadar saf ve temiz ki. Öyle birini bulamıyorum herkes çok tuhaf herkes bi şeyleri yaşamış’
Özel hayatımdan bahsetmiyorum’.

Özet bu karşındaki gavat, mal. Bunu düşünmeyi bırak sifonu çek üzerine. Mutaassıp ayağına bu kadar kolay başkasının özel hayatını, bir kızın bekaretini sorgulayan, evine girip çıkmayı normal karşılayan, dengesiz, saygısız, asıl terbiye ve ahlak yoksunu olan bu. Ne düşünüyorsunuz anlamadım? Sürekli aklı fikri cinsellikte.

Aslında birbirlerine çok uygunlar dimi ? böyle bir adamdan hoşlanıyorum diyen kişi de onunla aynı zihniyettedir zaten

Sizinle konuşurken kaç kişiyle ilişkisi olduğunu anlatmış. Bunlar sizin bildikleriniz. Aileler tanıştı istemeye gidilecek diyor. Yakında nişanlanacak adamdan beklentiniz nedir?
Sizin ilginizin bal gibi farkındaymış. Mis gibi dalgasını geçmiş. Fırsat bulsa ileride gidecekmiş.
Gözüne baka baka ilişkilerini anlatıyor. Evlenmeyi düşündüğünü söylüyor. Maşallah midye gibi yapışmış fırsat arıyorsunuz hâlâ.

Ben zaten 2 tane diye 2 tane verdim aslında. Orda tek bardağı napıcam dedim, obsesif yönüm ağır bastı biraz.

Sizden iki bardak alması da ayrı bir görgüsüzlük, eve gelip yemek yaptırması da, üniversite öğrencisi kız ben götürürüm ayağına uğraşmış da uğraşmış. Dua edin bir bardağı almış, aklı fikri bacak arasında olan pisliğin teki.Bir az kendinize saygınız olsun ve uzaklaşın adamdan. Hiç size değer veren birine rastlamamışsınız kırıntılardan ekmek hayali bu

-Eğer bakire değilsen başına kalmadan seninle yatmak niyeti. Adamın zihniyeti bu

-Senin Zihniyetin nişanlanmak üzere olan bir adama açıkça duygularını belli ederek seçim yapmasını beklemek. Ben hoşlanıyorum gerisi onu bağlar demek çok acizce bir yaklaşım

-bu ilişki olur mu? bence olur. Tencere kapak gibisiniz. Ama adam sizinle evlenmez çünkü muhafazakar biri. Siz değilsiniz

biri X biri Y bu şahıs tüm alfabeyi sıralamış ben buradan anladım bu adam boş adam üzer sizi,
birinin ben muhafazakarım demesi onun iyi bir adam olduğu anlamına gelmiyor.

Ben bu kadar bekaret takıntısından şunu çıkarıyorum aslında. Ya kendisi ya da sevgilisi bir şeyler yaşamış. Yeğenini örnek verip böyle saf temizini bulamıyorum demesinden dolayı böyle bir çıkarıma varıyorum.

Ya kendisi bir şeyler yaşadı, yetişme tarzına uymayan bir davranışta bulunduğu ve cinselliğe sağlıklı bir bakış açısı olmadığı için suçluluk hissediyor. Erkek bebek yeğeni gibi hayata sıfırdan başlamak, 'hata' yapmamak istiyor.

Ya da Y bir şeyler yaşamış. Aşık olmasına rağmen bunu kabullenemeyip böyle saçma sapan davranıyor.

Muhtemelen tipi ve ağır abi tavırları size çekici geldi ama benim cevremde böyle çok evli erkek var.
Hepsinin eşi çok güzel,çok yetenekli ev hanımları (asla çalışmalarına izin verilmiyor)

Hepsi evlenir evlenmez cocuk doğurmuş(aşağı yukarı 17-20 yaşlarında çocukları var)

Hepsinin gidip geleceği yerler eşleri ve kayinvalideleri tarafından tayin ediliyor(habersiz gelme gitme yok)

Hepsinin eşi sosyal hayatlarında başka kadınlarla flört ediyor / sevgili oluyor ama kadınlar başka bir erkekle asla görüşemez/konuşamaz

Kısacası bu gibi erkeklerle evli olmak kabus gibi bir sey (bence!)Hapishane hayatından farksız bir durum. Ve eminim ki evlendikten sonra dahi sizle görüşmek hatta belki de sizinle flörtleşmek isteyecek.

Böyle bir niyetim olsa anlattığı kadınların hiçbirini dinlemezdim. Asla diğer kızı bırakıp bana gelmesini istemiyorum. Ne yapacağımı kestiremiyorum sadece
Zaten 2 seçenek var ya gitmeniz ya da onun size gelmesi. 3.bir seçenek var mı ki? Ayrıca diğer mesajda sevgilisi olan o, sorumluluk bana ait değil demişsiniz. Bence niyetiniz belli. Sizin adınıza üzüldüm, bu düşüncenize söylenecek çok şey var; ama siz değişmesiniz. Başka diyecek bir şey bulamıyorum.

Tolstoy, Dostoyevski, Gogol okumanı öneririm.
İnsanın hayatında bu kadar yer kaplamamalı görüntüsünün aksine muhafazakar olan ama bekaret sorgulayan erkekler.
Ayrıca yaş 22 diye illa sevgilin olması şart mı?
Sırf olsun diye ne olduğu belli olmayan adamlarla muhatap olmak kısmı korkunç

Y'nin numarasi varsa versene kiz uyaralim kizi. Boyle adamla evlilik yapacak basini yakacak.

Sana gelince genc kardesim guzel bacim bu adami cok aradin mi??? yasi yasina uygun, kadina saygili, bekaret mekaret diye konusmayan, akli basinda, sevgililerine sadik ve iliskiye musait/bekar erkeklere dogru yelken acmani oneririm.

Yok o adamdan uzak dur engelle aramasın bile imkansız birşey üzülen sen olursun aşkın gözü kör derler ama bak yorumların hepsi aynı ondan kaçın kurtarın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…