Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 yaşYaş farkı ne kadar?
Siz ne yapardınızNe işiniz var bu ergenusla?
Sizin kız arkadaş konusunda yaptığınız da yöntem olarak yanlış ama karşınızda ciddiye alacağınız,olgun biri olmadığı için öyle davranabilmissiniz. Ergenlik yıllarınıza dönersiniz devam ederseniz.
Iste düşun ne kadar sevilmemişim10 yıllık evliliğiniz, hem de çocuğunuz varken, kolay ya da lay lay lom bitmemiştir diye tahmin ediyorum. Onca sıkıntıyı sonrasında böyle saçma bir ilişkide olmak için mi çektiniz yahu?
Sevildiğinizi hissediyor musunuz gerçekten?
Neden olmuyorum? Cunku öyle biri yok.Günümüz ilişkileri yatalım kalkalım siradakine geçelim seklindeNeden denginiz biriyle birlikte olmuyorsunuz ? Yaşça sizden küçük siz resmen onu yontup şekil vermeye çalışıyorsunuz elinizde patlar haberiniz olsun. Sonra da bir anda değişti neden böyle oldu dersiniz. Sizin bu ilişkideki rolunuz " anne ". Onunla görüşme, bununla böyle konuşma, şununla böyle yapma...
Neden hakaret ediyorsun ki durduk yere sonrasını okumadım zaten aklını kendine saklavalla xiomi senin isminle olumlu algilarim vardi ama sacma sapan bir karakterin varmis
'sevgilim kiskanc kisitlayici ama ben olgun oldugum icin sınırlarımı cizebiliyorum' demissin adama arkadasini engelletmissin.
diger kiz sana ergen demekte sonuna kadar hakli- kim olsa derdi.
ayrica hayatinda ilk kez gercekten sevildigin adam sana "arkadaşlarim da bana kiz buldu" diyebiliyor. en duzgunu buysa eski kocan nasil bir deccaldi merak ettim.
bence bu adamdan ayril, esasli bir psikologla çalış. cunku belli ki ikili iliskilerde dogru insan secip doğru hareketlerde bulunamıyorsun sen böyle oldukca asla duzgun bir iliski yaşayamazsin
Aradaki yaş farkını yalnızca ona sınır koyarken değil, kendi duygularınızı regüle ederken de kullanın.
Yoksa annesi olduğunuzla kalıverirsiniz.
Bir ilişkide bir taraf diğerinin ebeveyni haline gelir ve onu sürekli uyaran moduna geçiş yaparsa, ilişkinin ruhuna fatiha derim ben, ondan hayır gelmez.
On yıllık evlilik bitirdiyseniz muhtemelen yaşlarımız yakın, ve evet bizim yaş grubu genelde 25-32 yaş erkekler arasında çok cazip.
Erkekler 35e kadar olgun kadın (seks için daha ideal mantığında) tercih ediyorlar.
35ten sonra da bir dank ediyor 20liklere sulanıyorlar.
Zaten güven sorunu olan bir ilişki bitirdiyseniz, bu tarz ilişkilere karşı çekildiğiniz bilinçdışı kodlara sahip olabilirsiniz.
Bunun üzerine eğilin lütfen.
Kendinizi, duygularınızı tanımadan ikinci bir yara sahibi olmayın.
Siz, kabul edin ya da etmeyin, yorucu bir on yılı geride bırakmışsınız.
Bunun yaralarını sardınız mı, yasını tuttunuz mu, ondaki kör noktalarınızı çözdünüz mü, şemanızı teşhis ettiniz mi?
Bunlar olmadan, sırf sevgi açlığı ile böyle bir ilişkiye adım attıysanız, endişe verici.
Size Tülay kök öneriyorum.
Şu video ile başlayabilirsiniz.
Bunun ardına da youtube kanalında ”mutlu ilişkiler için-evlenmeden önce” oynatma listesine mutlaka abone olun derin.
Pişman olmayacaksınız, emin olun.
Beş yıl sonra taniştın öyle sematik bir sey oldugunu zannetmiyorumEvliliğiniz ne zaman bitti?
Bu kişiyle boşanmadan ne kadar süre sonra tanıştınız?
Ani bir çekim hissettiniz mi?
Bu kişiye sizi bağlayan şeyler neler?
Bu soruların cevabı önemli.
Bence sadece beni kıskandırmaya çalışiyor çünkü tam olarak òyle karakterde bir insan yaptıği sey aşırı çocukca biliyorum ama dısarıdaki serefsizlerdense onun çocuklugunu tercih ediyorumAdam ayrılmak istiyor. Aa ne münasebet demesine bakmayın. Hadi arkadaşları böyle bir şey dedi, gelip anlatması çok sıkıntılı. Bu muhabbetlerden sonra ben olsam ayrılırdım = ayrılmaya benim totom yemiyor sana bunları anlatıyorum ki benden ayrıl.
Siz de evlilik tecrübenize rağmen hala toysunuz ama, çoluk çocukla (yaşı kastetmiyorum) ne işiniz var?
O zaman devam edin ne diyelim ki? Bu yaşta kimse değişmez, onu da biliyorsunuzdur.Bence sadece beni kıskandırmaya çalışiyor çünkü tam olarak òyle karakterde bir insan yaptıği sey aşırı çocukca biliyorum ama dısarıdaki serefsizlerdense onun çocuklugunu tercih ediyorum
Evliliğim biteli yıllar oldu 34-31 yasındayız.Evet olgun degil farkındayım ama etraf i kadar serefsiz kaynıyor ki buna şükredecek duruma geldik
Şema demek, hastalık gibi bir şey değil.Beş yıl sonra taniştın öyle sematik bir sey oldugunu zannetmiyorum
Eee bu adam olmamış daha yaşı 18 galiba. ...Sizi kısıtlayıp kendisi her gun mercimeği fırına verenlerden.Aslında konu açmayacaktım ama sinir içindeyim uyuyamadım3 aylık bir ilişkim var çok seviyorum ve sevildiğimi hissediyorum.Hatta sevilme duygusunu onunla tattım dersem yalan olmaz.Kendisi kıskanç ve kısıtlayıcı bir insan ama yaş ve tecrübe olarak ondan büyük olduğum için sınırlarımı güzel çizebiliyorum bir sekilde idare ediyoruz.Mevzu dün gece bir kız arkadasıyla instadan mesajlaşmasıyla başladı.Kız arkadaşı olabilir tabii demeye çalışıyorum ama mesajlara bakıyorm" yavrum, canım, bebeğim, balım" dedim ki insanlara karşı biraz ağırlığın olsun bu seninle nasıl böyle konuşuyor? Kaç yıllık arkadaşım, dedi.Sonra tam hareretli konuşma sırasında ona cevap veriyor falan.Ben de şalter attı artık şuna söyle kız arkadaşım rahatsız oluyor konuşmayalım, de dedim.Ayıp olur falan dedi tartıştıktan sonra attı.Aslında o kadar önemsememiştim ama mesajdan sonra kız Ergenekon Destan'ını atti.Benim ne ergenligim ne liseliliğim kaldı oz guvensiz hareketmiş ona göre bir yandan benimkini yalıyor canım arkadaşım sen benim icin çok değerlisin ne zaman başın sıkışırsa ara,her zaman yanında olduğumu unutma...Ben de cevap yazma dedim ama hâlâ yazıyor.Dedim bu ne arabesk ben on yıllık evlilik bitirdim böyle mesajlar düzmedim.Aldım engelledim.Bir daha beni boyleleriyle muhatap etme bana hakaret eden bir insanla da konuşma.Konustugunu görür ya da duyarsam yüzümü bir daha göremezsin dedim.Kızın resmen bi umudu varmıs ki sepetlemesine bu kadar bozulmuş olarak yorumladım.
Neyse bunlar yetmezmiş gibi akşm yemekte bana dedi ki is yerindekiler bana birini ayarlamaya çalışıyor.Bilmiyorlar mı beni dedim baştan söylemedim dedi.Ben de neden benden utanıyor musun dedim(bosanmış ve çocuklu olduğum icin)Hayır senden nasil utanırım söyledim ama evlilik istemedigini duyunca buluş diye ısrar ettiler dedi.Ben de buluş o zaman dedim.Bu daha çok koydu nedense hatta gözlerim doldu.Nefret ederim birinin karşısında ağlamaktan kalkalım dedim.Arabda özür diledi sen çok haklısın ben olsam bu muhabbetlerden ayrılırdım bile dedi.Ben de çok yoruldum ben sürekli senin pesinde koşamam bununla konuşma bununla görüsme diye dedim.Ne yapmak istiyorsan yap o yüzden kendin bilirsin dedim.Gercekten sanki yıllardır ilişkinin icinde gibi yoruldum.Biraz da beni kanırtmak icin yapıyor anlıyorum kıskanılmanın sevilmek olduğunu falan zannediyor ama ben soğuyorum haberi yok.Cidden ben bir erkegin pesine düşüp takip edebilecek biri degilim evliligimde yaşadım aynı toksikliği ben de kalmadı öyle bir sabır.Su an ne yapacağım bilmiyorum.Konu ergence oldugu icin arkadaşlarıma dahi anlatamıyorum
Evet öyle diyebilirim piyasayı biliyorsunuzdur malûmKötünün iyisi mi yani?
Yeterince tanıdığınıza inanıyor musunuz?
Şemanın ne oldugunu biliyorum 9 ay psikoloğa gittimŞema demek, hastalık gibi bir şey değil.
Her insanın şeması olur, bu doğal.
Sizin yazdıklarınızdan çıkardım bunu ben, kendimce teşhis koymadım.
Ama öyle diyorsanız öyledir, ısrar edeceğim bir durum değil.
biz ne dersek diyelim sen onu haklı çıkarıp ilişkine devam edeceksin sus otur o zaman aşkm 31 yaş çoçuk değil kazık kadar herif ne çoçugu küçülsün cebime girsinBence sadece beni kıskandırmaya çalışiyor çünkü tam olarak òyle karakterde bir insan yaptıği sey aşırı çocukca biliyorum ama dısarıdaki serefsizlerdense onun çocuklugunu tercih ediyorum