- 1 Haziran 2018
- 66
- -1
- 26
-
- Konu Sahibi suryanisarabi
Sizi bilmiyorum ama benim tarzım değil pek öyle. Tercih meselesi ama lütfen yanlış anlamayın, tenkit etmiyorum.E tamm sorumluluğumuz minimumsa seviş geç. İkinizin de içinde kalmasın. Karşılıklı kurdan öleceksiniz.
Ne diyorsunuz ya? Kimseye namussuz demedim. Defalarca açıkladım hayatında biri olan o, sorumluluk da onun. Beni minimum seviyede ilgilendirir. Ben adamdan etkilenmişim tabii konuşmak isteyeceğim. Kaldı ki o konuşmaları başlatan taraf asla ben olmadım, ayrıca sizin tabirinizle ‘ayartmaya’ da çalışmadım. Bekaretle ilgili hepinizle aynı fikirdeyim ama ne siz ne de başkası namusuma laf söyleyemez. Haddinizi bilin.
Cıks, böyle zar beyinlilerle fuckbuddy bile olmaz kimseKonuşmadan sadece sevişecek. Zor olmasa gerek
Sen ne diyorsun yaAğzını topla. Ben uzak durduğumu entryde de belirttim. Kadın hayatındayken ben çocuğa mesaj atıp kızın kafasına soru işareti düşürmedim hiç olmazsa. İkinci kadın kim bi otır düşün istersen. Terbiyesiz
Adamın sevgilisi mi varNe diyorsunuz ya? Kimseye namussuz demedim. Defalarca açıkladım hayatında biri olan o, sorumluluk da onun. Beni minimum seviyede ilgilendirir. Ben adamdan etkilenmişim tabii konuşmak isteyeceğim. Kaldı ki o konuşmaları başlatan taraf asla ben olmadım, ayrıca sizin tabirinizle ‘ayartmaya’ da çalışmadım. Bekaretle ilgili hepinizle aynı fikirdeyim ama ne siz ne de başkası namusuma laf söyleyemez. Haddinizi bilin.
Bilerek soruyor adam bakire olmasa yatacak bunla işteZaten ben çocuğu direkt eledim “ sen kardeşim gibisin utanma biriyle bir şey yaşadın mı”
İnsana abisi böyle bir soru sormaz ki zaten!
Olaya bak. Sevgilin olur flörtün olur, ben kimseyle birlikte olmadım kendimi eşime saklıyorum evleneceğim kişi de öyle olsun istiyorum der gene anlam verirsin. Hiç bir sıfatı olmayan bir erkek nasıl gelip de bekaret sorgular? Zaten dengesizliği ordan belliymiş.
İşine geldiği gibi muhafazakarlık.Bu nasıl arkadaşlık be ?
Kız arkadaşım bile bakire misin diye soramaz.
Muhafazakarlık bu mu ?
Ay bunların muhafazakarlıkları bu işteİşine geldiği gibi muhafazakarlık.
Böyle muhafazakarlık çok moda elhamdülillah. Ahlâk yok ama muhafazakarlık var.İşine geldiği gibi muhafazakarlık.
Ne pedofiliyle ne yalancılıkla itham edecek haddiniz olduğunu düşünmüyorum. Kendinize gelin lütfen.
Defalarca açıkladım hayatında biri olan o, sorumluluk da onun. Beni minimum seviyede ilgilendirir. Ben adamdan etkilenmişim tabii konuşmak isteyeceğim.
Ha bir de "Herkes bir şeyleri yaşamış gibi" ymiş. Bu "gibi" yi yatakta mı farkediyor acabaEline erkek eli değmemiş, gözü açılmamış, itaatkar bir köle arıyor. Kendisi ahlaksız, ikiyüzlü bir herif.
En çabuk aldatacak erkek modeli.
muhafazakar ama nişanlanacağı kişiye.Bu nasıl arkadaşlık be ?
Kız arkadaşım bile bakire misin diye soramaz.
Muhafazakarlık bu mu ?
En tehlikeli tip bunlar işteHehe modern muhafazarlık. Bikirit binim için inimli sivişimim demek ama sevgilisi olan adama yürüyedurmak! Ortamlarda namusluyum dersin kim bilecek.
adam başkasıyla nişanlanıyormuşSen tam bir kölesin ya. Hala şu iğrenç adamı bekliyormuş. Umarım evlenirsin bu adamla da görürsün gününü.
Şerefsizin teki. Kendisinin yemediği halt kalmamış millete çamur atıyor.Ha bir de "Herkes bir şeyleri yaşamış gibi" ymiş. Bu "gibi" yi yatakta mı farkediyor acaba