Kenan Doğulu-Aklım Karıştı

Yahu soylediklerin ortada işte. Adamın dediği lafı da sen söyledin ben bi tarafimdan uydurmadım.. cümlen nasıl hatalı iki türlü de yanlış olan şeyin neyini kurtarmaya aklamaya calisiyon.. ha genç yada çocuk kız yeğeni için demiş o lafı yada erkek bebek yiğeni için hangisi için soylemis olursa olsun çirkin yakışıksız tuhaf bir cümle değil mi.. bunun nesini yanlış anlattın acaba... emin ol bana gore genç kız yiğeni için söylemesi daha hafif.. ben ömrü hayatımda bebekler için o cümleyi kullanan insan görmedim görsem duysam ne ayak lan bu derim söylem kişi için.. en fazla ufa çocuklar için şu cümleyi duydum "büyüsün torunuma oğluma alacam" lafını.. bu durumda adamo kurtarmak için ya daha çirkin bi yalan soyluyon yada adam o lafı büyük genç kiz yiğeni için söyledi ki buda çirkin de

bi an kenan doğulu ile ilgili bişi sandım okudum hayatında ne çok kadın var bu adamın M'ler Y'ler... boşver gitsin bence

Buradan sonrasini okumaya gerek yok. Senden yemek yapmani istemesi de anormal seni kullanıyor. Ne güzel ya acim diyorsun önüne yemek geliyor.

Bu ne ya iğrendim okurken
Bekaret mi ahlak sence?
Bakiresin ama sevgilim var diyen bunu gizlemeyen adamla saatlerce telde konuşuyorsun
Sen namuslusun biz namussuz öyle mi şimdi?
Bırak kızım ya
Küçüksün ama maşşallah yani
Adama diyecek birşey bulamıyorum
Bence tencere kapaksınız zaten

Ne diyorsunuz ya? Kimseye namussuz demedim. Defalarca açıkladım hayatında biri olan o, sorumluluk da onun. Beni minimum seviyede ilgilendirir. Ben adamdan etkilenmişim tabii konuşmak isteyeceğim. Kaldı ki o konuşmaları başlatan taraf asla ben olmadım, ayrıca sizin tabirinizle ‘ayartmaya’ da çalışmadım. Bekaretle ilgili hepinizle aynı fikirdeyim ama ne siz ne de başkası namusuma laf söyleyemez. Haddinizi bilin.

Sen haddini bil
Evlilik hazırlığı yapan adamla konuşuyorsun
Adam kızı bırakıp sana gelse koşa koşa gidersin buraya gelmiş fikir alıyorsun bide utanmaz
Ne demek sorumluluk onun?
Sen kendini o kızın yerine koysana
Aileleri tanışmış evleniyor adam be
Senide canı sıkılınca arıyor işte sende açıyorsun açma sevgilisi olan erkekle işim olmaz dersin ahlaklı bir insan olsan
Gelmiş buraya yok bekaret yok bilmem ne geçicen bunları
Nişanlı adamla konuşuyorsun sen evli sayılır hoşs senin gibiler evlilerle de konuşur
Buna ne denir herkes biliyor
Ahlaklı ol biraz
Utan be gelmiş konu açmışsın
Gurursuz
Yazayım mu diyor bide
O adamda bile bile konuşuyor benle der seni ciddiye almaz işte
Gözünde zerre değerin yoktur

İnanılmaz terbiyesizsiniz. Hiçbi şey demiyorum.

Diyemezsin zaten
Terbiyesiz senin gibilere denir
Nişanlı adama yamanmaya çalışıyorsun işte
Boşa ümitlenme o adam o kızla evlenir
Sende bu kafayla hep ikinci kadın olursun
Ahlak yoksunu bide terbiyesiz diyor bana
Adam arıyormuş açma diyemedin mi sevgilisi olan adamla işim yok diye

Buna ne denir herkes biliyor ne demek ya? Hayatında biri olduğunu öğrendikten sonra aramayan benim. Belli ki yakın zamanda erkek arkadaşınızı biri ayartmış beni o kadınla karıştırıyorsunuz. Terbiyesizsiniz. Buraya nasıl tavlarım diye fikir almaya gelmedim, gerçekten kafam karışıktı ve daha önce böyle vi şey yaşamadığım için ne yapacağımı bilemedim. Burda anlattıklarım olayların 1/4i bile değil. Ama sizin gibi fikirsizler her konuda dilediğince laf kalabalığı yapmayı, kendini namuslu gösterip karşı tarafı aşağılamayı kendinde hak bulur hep.

Gerizekalı senin yüzünden banlanucam şimdi
Yazayım mi diyorsun konunda
Adamın peşinden düş
Sen benim hayatımı boşver
Ben ikinci kadın olmadım hiç
Benim konumla vurmaya kalkma
Artık hiç umrumda değil çünkü
Ben kimseyi ayartmam ikinci olmam
Senin gibi

Ağzını topla. Ben uzak durduğumu entryde de belirttim. Kadın hayatındayken ben çocuğa mesaj atıp kızın kafasına soru işareti düşürmedim hiç olmazsa. İkinci kadın kim bi otır düşün istersen. Terbiyesiz

Burda yanlış anlaşılma olmuş, yeğeni bebek daha yeni doğdu. Erkek zaten. Cümle de tam olarak o değil, ben böyle yanlış anlaşılacağını düşünmedim. Kusura bakmayın.
Kendi kucaktan kucağa atlarken no problem.
Bir de nasıl birliktelik yasayıp yasaöadığını sordu ya ne münasebet muhafazakar adam bunu nasıl sorar. Bu adam düpedüz abaza be

E tamm sorumluluğumuz minimumsa seviş geç. İkinizin de içinde kalmasın. Karşılıklı kurdan öleceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…