Kenan Doğulu-Aklım Karıştı

Bu adamın sizinle bi ilgisi yok ki . Boş muhabbet yapıyo sizinle. Sende usenmeden konu açıyorsun. Ayrıca adam hiçte düzgün değil. Muhafazakar dedin sanki yanlış hatırlamıyorsam. Adam ne eglenilcek ne evlenilcek tip önüne bakmanı tavsiye ederim

Uzak durmak?
Bir seçenek mesela.

Sevgilisi varken başkası ile flörtöz konuşmalar yapabiliyor.
Saman altından bekaret sorgulayabiliyor.
Sevgilisi ananas seviyor diye sizin ananaslı bardağınızı cep yapabiliyor.
Ama lafa gelince "Alkol almıyorum, fiziksel temas kurmuyorum.Muhafazakarım."
OLDU!

Ben ona göre bin kat muhafazakarım o zaman
Bak kardesim tanidigim biri var ve ona muhafazakar derim, birkac flörtü olmustu ama o da 27 yasinda evlendi namazında niyazinda, gerçekten hic oyle laçka konusmayan, efendi saygılı biriydi. Ve namus konusunda da öyle arkadaslar arasi muhabbette kadının da erkegin de aynı hassasiyette olmasi gerektigini vurgulardi. Esiyle de görücü usulu tanıştılar evlendiler cocuklari da var gayet mutlular. Hic bir şekilde ne bir kiza yan bakmisligini ne de arkalarindan dedikodusunu yapmisligi vardir. Hani düzgün karakterde degil bu konuya özne olan şahıs.

Bu adam yakında sana düğün kartını verir demedi deme sizinle bişey olmaz m var y var belki bilmediğiniz başkaları da var güvenilir birisi değil uzak durun

Gerçekten bukadar bomboş birine asikmisin :/ hayattaki en nefret ettiğim bütün özellikler bu şahısta toplanmış gibi .inanılmaz itici neyine asik oldun sen ?
Benzer bi profile çok yakın arkadaşım aşıktı. Aynılarını söylemiştim. Öyk falan diyordum sürekli. Büyük konuşmamak lazım işte

Nedense ilk mesajınızla en son yazdığınız arasında dağlar kadar ifade farkı var. Size mutluluklar yani daha ne diyelim?

karakterimle ilgili fikir sahini olmadan ‘evli adamlarla da konuşursun’ diyenler bile olmuş.
Ben dedim, argümanlarınız değişmediyse hala aynı fikirdeyim.

Bunu da karakterinize değil sizin dediklerinize istinaden diyorum.

hayatında biri olan o, sorumluluk da onun. Beni minimum seviyede ilgilendirir. Ben adamdan etkilenmişim tabii konuşmak isteyeceğim.
Bu söylemlerinizi sevgilisi olan değil de evli olan bir adama uyarlayınca niye rahatsız ediyor sizi? Nikah bağı olması mı?

Yukarıda belirttiğim cümleleriniz ilişkisi olan her erkek için aynı şekilde geçerli, sevgilisi varken "ilişkisi olan o, beni minimum ilgilendirir" diyorsanız nişanlı veya evli birinden etkilenseniz de aynı şeyi söylemeyecek misiniz? Fark ne?

Ne gibi farklar var acaba?

Bakın aşağıdaki üye çiçek gibi açıklamış.

Bu tarz tanımları kişinin kendisi yapmaz ama hal ve tavırlarından çevresi der bu adam muhafazakar ya da dürüst ya da delikanlı gibi.
Ama bu adam etiketini kendi yapıştırmış ama hareketlerinin olayla alakası yok
Daha çok gençsin arkadaşım heryerde bu çakallar çıkacak karşına böylelerine prim verme sana anlattığı kadınlara göstermediği saygıyı sana da göstermeyecektir

O zaman size şöyle soralım y kişisinin gözünden nasıl göründüğünüzün farkındamısınız? Sevgilisi olan adama sevgilisi ile ilgili olarak iki aylık kız için beni mi satıyorsun demek zaten adama alenen yürümek demek değil mi? Kendinizle o kızı aynı kefeye kaymak değilde ne bu söz. Bu tribi attıktan sonra adamın anlamaması için salak olması lazım zaten. Şu laftan sonra bile hala hislerimi belli etmedim diye kendinizi kandırıyorsunuz ya en çok ona acıdım. Adam evlilik yoluna girmiş koştur koştur gidiyor, sizle hala gönül eğlendiriyor, ama siz y yi ciddiye almıyorsunuz, emin olun o kız sizi o erkek arkadaşına sorduğunda da sizle ilgili aynı cevabı vermiştir, ciddiye alınacak biri değil demiştir. Kendinize reva gördüğünü ilişki buysa zaten size diyecek birşey yok, en azından bari adamla ilişkinizin seviyesini y ye biraz çıtlatında, aklı başında bir kızsa o kendini kurtarsın.

Vurmayın konu sahibi öldü.
Onu bunu geçtim de “iki aylık kız için” ne demek yahu? İlişkiler birden 2 yıllık olarak başlamıyor zaten. Herkes “iki aylık kız” diye düşünüp hayatındaki insana saygı duymazsa kimse düzgün ilişki kuramaz. Kaç aylık olursa olsun o kişi sevgilisiyse tabii ki sizden öncelikli konumdadır. Bu lafınızla bile karşı tarafa olan ilginizi ele vermişsiniz. Yakınlarınız ve siz ne kadar belli etmediğinizi düşünsenizde hoşlanılan kişi bunu anlar. Kaldı ki adam zaten söylediğinin aksine gayet egolu biri. “Bir ona bak bir bana” cümlesinden belli oluyor. Ayrıca “hayatında biri olan o, benim sorumluluğum minimum seviyede” cümlesini çok yanlış anlamışsınız. Evet sizin Y’ye karşı bir sorumluluğunuz yok ama kendinize karşı sorumluluklarınız var mesela onurunuzu ve gururunuzu korumak gibi. “ ben hoşlandığım birine asla açılamam” cümlesine de umarım inanmamışsınızdır. Bir erkek aşıksa dünyanın en çekingeni de olsa kadının çevresinde fır dönüyor. Hem o kadar açılamayan bir tipse bu X ler Y ler hayatına nasıl giriyor?

Hımmm tabi tabi. Zaten yaşamış hayatı, doymuş. Artık çocuğunu doğuracak, donlarını yıkayacak el değmemiş gül goncası lazım ona, toplum içinde '' evli, çocuklu normal adam'' görüntüsü vermek için.

Bir kere zevklerimiz ortak, benim aylardır yapamadığımı yapmış tavlamış kadın.
Bak şimdi, kendine flörtöz diyorsun. Y de sende olmayan ne buldu, bunu görmek zor değil.

Bir kere kendi söylemi var ‘Ben asla gerçekten hoşlandığım birine gidip açılamam’ diye.

Yooo, bu adam istediğine ağrısız acısız açılacak bir tip. Seni çok güzel manipule etmiş. Ağzından çıkan herşeye değilse de çoğu şeye inanıyorsun.

Akademik hayatımı, ideallerimi, başardıklarımı bilmeden ‘köle’ diyenleriniz olmuş.

Evet, köle çok ağır bir söz. Ama senin gibi eğitimli iş güç sahibi olup hayatındaki adama bağımlı kişilik sendromu geliştiren çok kadın var.

Hislerimi kullandığını söyleyenler olmuş, umarım öyle değildir çünkü ben de yakın çevrem de belli ettiğimi düşünmüyor.
Başkası anlamasa da bu adam anlar. Çünkü ilgin var ona. Kim olsa kendisine ilgi gösteren birini anlar.

Evlenecekleri kadına yapmazlar onu kız, ters oldu.

Fiziksel temas kurmadığından çok emin olmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…