- 17 Nisan 2019
- 448
- 585
- 36
-
- Konu Sahibi suryanisarabi
bu ne sinir yawEn tehlikeli tip bunlar işte
22 yaşında bir insan
Bide millete terbiyesiz diyor ahlak yoksunu işte
Bide gelmiş fikir alıcak burdan
Hadi yaz yürü demememizi bekledi
Demeyince kötü olduk
Ayy kıza çok sinir oldum
Böyle dini kullanan ahlaklı geçinen tiplerden nefret ediyorum
Eski erkek arkadaşım da böyleydi işte
Benle iliikisi varken birileriyle konuşuyordu yakaladım hemen din iman demeye başladı
Şunlar geberse de kurtulsak
Her yerden bulaşıyorlar milletin hayatına
Ben de Ankara’daysanız eğer size kütüphanemi göstermek isterim:)Tolstoy, Dostoyevski, Gogol okumanı öneririm.
İnsanın hayatında bu kadar yer kaplamamalı görüntüsünün aksine muhafazakar olan ama bekaret sorgulayan erkekler.
Ayrıca yaş 22 diye illa sevgilin olması şart mı?
Sırf olsun diye ne olduğu belli olmayan adamlarla muhatap olmak kısmı korkunç
Ben de anlamadım. Hayatında biri yokken birine aşık olduğum için gebermem istendi. Tuhaf.bu ne sinir yaw
Terbiyesizlik ediyorsunuz. Belki yürüsem şu an içim rahat olurdu da bu konuyu açmazdım. Ne hislerimi belli ettim ne de en ufak bir şekilde adım attım. Konuşmak istediğinde dinledim o kadar. Bekaretle ilgili her sorusunda da gereken cevabı verdim. Aylar önce, çocuğun hayatında kimse yokken hissettiğim şeyler için namussuz damgası yiyeceğim aklımın ucundan geçmezdi. Bana burda ahlak dersi veren herkes nasıl bu kadar rahat kalp kırabiliyor, hayret.Hehe modern muhafazarlık. Bikirit binim için inimli sivişimim demek ama sevgilisi olan adama yürüyedurmak! Ortamlarda namusluyum dersin kim bilecek.
Gerçekten inanılmaz kötü kalplisiniz. Olayım tamamını anlamadan, sormadan, ne hissettiğimi bilmeden ne kadar da ağır konuşmuşsunuz. Yaz yürü demenizi beklemedim asla. Yürüyecek olsam hayatında biri yokken yürürdüm. Neredeyse 2 senedir tanıyorum çocuğu.En tehlikeli tip bunlar işte
22 yaşında bir insan
Bide millete terbiyesiz diyor ahlak yoksunu işte
Bide gelmiş fikir alıcak burdan
Hadi yaz yürü demememizi bekledi
Demeyince kötü olduk
Ayy kıza çok sinir oldum
Böyle dini kullanan ahlaklı geçinen tiplerden nefret ediyorum
Eski erkek arkadaşım da böyleydi işte
Benle iliikisi varken birileriyle konuşuyordu yakaladım hemen din iman demeye başladı
Şunlar geberse de kurtulsak
Her yerden bulaşıyorlar milletin hayatına
Ne diyorsunuz ya? Kimseye namussuz demedim. Defalarca açıkladım hayatında biri olan o, sorumluluk da onun. Beni minimum seviyede ilgilendirir. Ben adamdan etkilenmişim tabii konuşmak isteyeceğim. Kaldı ki o konuşmaları başlatan taraf asla ben olmadım, ayrıca sizin tabirinizle ‘ayartmaya’ da çalışmadım. Bekaretle ilgili hepinizle aynı fikirdeyim ama ne siz ne de başkası namusuma laf söyleyemez. Haddinizi bilin.
Fotoğraf Atar mısınız Kütüphanenizin ❤Ben de Ankara’daysanız eğer size kütüphanemi göstermek isterim:)
"Kütüphaneler yarışıyor" mu diyorsunuz yani?Ben de Ankara’daysanız eğer size kütüphanemi göstermek isterim:)
ben de kenan doğuluyu aradim sağolsun Merve de paylasmisKonuda Kenan Doğulu nerede geçecek diye okudum ya öf
Arapsaci deyince aklima Funda Arar geliyorBurcu Güneş- Arapsaçı
Bu konuda ben de aynı eleştiriyi yapmıştım. Demişti ki “Ben üniversiteden sonra değiştim. Bize akıl verilmiş sorgulamamız için. Sorguladım ve hatalarımı fark ettim. Evet önceden yaptım ama bundan sonra yapmam”Ben buna benzer kişiler tanıdım ama hic biri bu kadar sınırı aşmadi
Bu adam muhafazakar/dindar gözüken kaypak biri
Senin de iyi niyetini kullaniyor, arada flortoz de takiliyor ki cepte kal kafan karissin ona baglan, taktik yapıyor kendince
Ama net bir sey demedigi icin bir sey olsa "ben umut vermedim ki sen yanlış anlamışsin" diyip sıyrılır isin icinden.
Adam bu kadar muhafazakar takilirken onunla.cikiyor digeriyle ayrılıyor bir digeriyle evlilik dusunmuyor sonra da duzgun kiz yok diye ağlıyor. Sevdiğim bir laf vardir
"Doğru insani ariyorsun da acaba sen doğru musun?"
Bu da klasik ben erkegim her halti yerim onla bunla.cikar denerim sansimi ama evlendigim kadinin ilk sevgilisi, ilk birlikteliği ben olayım. Klasik özgüveni düşük sorumlulugu karsiya atan ezik erkek profili.
Tüm onda olan bardak/kitap vs al ve sonra da iletisimi kes.
Düşün artık konu ne kadar karıştırdıysa kafamıben de kenan doğuluyu aradim sağolsun Merve de paylasmis
Arapsaci deyince aklima Funda Arar geliyor
Ben de Ankara’daysanız eğer size kütüphanemi göstermek isterim:)
Ek olarak muhafazakar sayılmam ama tanımadığım insanların evine gitmeyi pek tercih etmiyorum."Kütüphaneler yarışıyor" mu diyorsunuz yani?
Görüntüsünün aksine kısmını neden vurguladığınızı anlayamadım. Bu her ne kadar reddetsek de böyle değil mi? Bazı insanların görüntülerinin arkasındaki karakter bizi çok şaşırtmaz mı yani? Bana da öyle olmuştu.Ek olarak muhafazakar sayılmam ama tanımadığım insanların evine gitmeyi pek tercih etmiyorum.
Görüntüsünün aksine muhafazakar olan arkadaşlara da selamlarımı sunuyorum.
Hani şu evleneceği kadında tecrübe arayan.
Sevgilinle ne yaşadın şunu yaptın mı bunu yaptın mı diye salyelerini içe içe akıtan muhafazakarlar
Hadi yaa ben Burcu Güneşin de öyle sarkisi var da ben bilmiyorum sandimDüşün artık konu ne kadar karıştırdıysa kafamı
Adam muhafazakar mı?Görüntüsünün aksine kısmını neden vurguladığınızı anlayamadım. Bu her ne kadar reddetsek de böyle değil mi? Bazı insanların görüntülerinin arkasındaki karakter bizi çok şaşırtmaz mı yani? Bana da öyle olmuştu.
AynenHadi yaa ben Burcu Güneşin de öyle sarkisi var da ben bilmiyorum sandim
Nasil "aklin karisti"ysa artik
Muhafazakarlık çok doğru bi tanım mı bilmiyorum fakat kendini böyle tanımlıyor. Sanırım sebebi alkol almaması, fiziksel temas kurmaması vs.Adam muhafazakar mı?
Sizce bu adam muhafazakar mı?
Muhafazakarlık sizce nedir?
Sadece kendini muhafaza etmek başkalarının özelini karıştırmak mıdır?
Belirtmek istediğim nokta aslında bu.Başından beri sizi değil adamı eleştiriyorum.Ve sizinde bu adamda bir yanlışlık olduğunun farkına varmanızı istiyorum.
Yani demis ki "bir kere sevdim olmadi artik mantigim agir basiyor"Bu konuda ben de aynı eleştiriyi yapmıştım. Demişti ki “Ben üniversiteden sonra değiştim. Bize akıl verilmiş sorgulamamız için. Sorguladım ve hatalarımı fark ettim. Evet önceden yaptım ama bundan sonra yapmam”