Kenan Doğulu-Aklım Karıştı

bu ne sinir yaw

Ben de Ankara’daysanız eğer size kütüphanemi göstermek isterim:)

Hehe modern muhafazarlık. Bikirit binim için inimli sivişimim demek ama sevgilisi olan adama yürüyedurmak! Ortamlarda namusluyum dersin kim bilecek.
Terbiyesizlik ediyorsunuz. Belki yürüsem şu an içim rahat olurdu da bu konuyu açmazdım. Ne hislerimi belli ettim ne de en ufak bir şekilde adım attım. Konuşmak istediğinde dinledim o kadar. Bekaretle ilgili her sorusunda da gereken cevabı verdim. Aylar önce, çocuğun hayatında kimse yokken hissettiğim şeyler için namussuz damgası yiyeceğim aklımın ucundan geçmezdi. Bana burda ahlak dersi veren herkes nasıl bu kadar rahat kalp kırabiliyor, hayret.

Gerçekten inanılmaz kötü kalplisiniz. Olayım tamamını anlamadan, sormadan, ne hissettiğimi bilmeden ne kadar da ağır konuşmuşsunuz. Yaz yürü demenizi beklemedim asla. Yürüyecek olsam hayatında biri yokken yürürdüm. Neredeyse 2 senedir tanıyorum çocuğu.

Sizin yazınız bu değil mi?

Ben buna benzer kişiler tanıdım ama hic biri bu kadar sınırı aşmadi
Bu adam muhafazakar/dindar gözüken kaypak biri
Senin de iyi niyetini kullaniyor, arada flortoz de takiliyor ki cepte kal kafan karissin ona baglan, taktik yapıyor kendince
Ama net bir sey demedigi icin bir sey olsa "ben umut vermedim ki sen yanlış anlamışsin" diyip sıyrılır isin icinden.
Adam bu kadar muhafazakar takilirken onunla.cikiyor digeriyle ayrılıyor bir digeriyle evlilik dusunmuyor sonra da duzgun kiz yok diye ağlıyor. Sevdiğim bir laf vardir
"Doğru insani ariyorsun da acaba sen doğru musun?"
Bu da klasik ben erkegim her halti yerim onla bunla.cikar denerim sansimi ama evlendigim kadinin ilk sevgilisi, ilk birlikteliği ben olayım. Klasik özgüveni düşük sorumlulugu karsiya atan ezik erkek profili.
Tüm onda olan bardak/kitap vs al ve sonra da iletisimi kes.

Bu konuda ben de aynı eleştiriyi yapmıştım. Demişti ki “Ben üniversiteden sonra değiştim. Bize akıl verilmiş sorgulamamız için. Sorguladım ve hatalarımı fark ettim. Evet önceden yaptım ama bundan sonra yapmam”

Biraz haksız eleştiriye maruz kaldığımı düşünerek bir açıklama yapıp konuyu kapatmak istiyorum.
Öncelikle daha 22 yaşındayım ve gerçekten iyi bir üniversitede eğitimime devam ediyorum. Çocukluğumda da, ergenlik yıllarımda da, şimdi de asla gelinlik hayali kuran kadınlardan olmadım. Ta ki bu arkadaşla tanışana kadar. İlk tanıştığımız anlardaki mütevaziliği, efendiliği, sosyal statüsüne ve fiziksel görünüşüne rağmen inanılmaz uzak olduğu ukalalık sıfatı beni inanılmaz etkiledi ve ‘acaba?’ dedim. Evet gerçekten flörtöz biriyim fakat birine karşı gerçekten bir şeyler hissettiğimde inanılmaz ketum ve mesafeli davranırım, neden bilmiyorum. Sanırım anlaşılması beni de bu arkadaş gibi ürkütüyor ve güçsüz hissettiriyor. Karakteristik bir durum diyebiliriz. Ben tanıştıktan 5-6 ay sonra etkilendiğimi fark ettim ve 7-8 ay öncesine kadar gerçekten hep reddettim. Y de M de ben bir şeyler hissetmeye başladıktan çok sonra hayatına giren kadınlar. Hiçbiriyle ilgili kötü bir şey yapmadım hatta M’ye paragöz dediği günden sonra dışarıda bi şeyler içtikten sonra hesabı ödeyip bu konuyla ilgili gönderme yaptım. ‘Neme lazım benim arkamdan da insanlara sallarsın geçirdiğimiz o kadar vakti yok sayıp’ diyerek. Y ile olan ilişkilerini başta ciddiye almadım ama asla Y ile kişisel bi problemim yok. Neden olsun ki? Bir kere zevklerimiz ortak, benim aylardır yapamadığımı yapmış tavlamış kadın. “2 ay sonra görüşmeyeceğin biri için beni mi harcıyorsun” dedikten sonra çok utandım ve kendisinden çok özür dileyip tekrar rahatsız etmeyeceğimi söyledim. İsterse Y’den de özür dileyebileceğimi belirttim hatta.
O sorulara rağmen neden uzaklaşmadığımla iligli çok ağır yorumlar gelmiş. Biri ‘köle’ demiş mesela bu konu açıldığında nasıl tepki verdiğimi bilmeden.
Yine aynı muhabbet dönerken inanılmaz yüksek sesle dedim ki ‘Birini seviyorsan her şeyiyle seversin. Hastayken seversin, sağlıklıyken seversin. İşi varken seversin, iflas edince seversin. Öncesini, sonrasını her şeyini seversin. Şimdi gelip bir sürü kadınla birlikte olup bekaret önemli demek performans kıyaslamasından korkmaktan başka bir şey değil bence’
Bu ve benzeri onlarca cümle kurdum her seferinde. Hislerimi kullandığını söyleyenler olmuş, umarım öyle değildir çünkü ben de yakın çevrem de belli ettiğimi düşünmüyor. Evet şu an kafam karışık çünkü Y’yi kendi söylemlerinden dolayı hâlâ ciddiye almıyorum. Niyetim asla kötülemek değil, inanılmaz güzel bir kadın gerçekten fakat bana ne zaman bu konuyla ilgili bi şeyler anlatsa ben ne zaman ‘ya ne kadar güzel umarım çok iyi olur’ desem hep ‘ama y ile ilgili böyle de bir şey var’ dedi. O kadar uzun zamandır da tanımıyorum ama genel olarak iyi bir gözlemciyim. Bu arkadaş biriyle ciddi düşünüyorsa önce arkadaş olarak uzunca bir süre tanır. Bu ve bunun gibi sunabileceğim bir sürü argüman var. Hem de hepsini hareketleriyle söyledikleriyle desteklerim. Bir kere kendi söylemi var ‘Ben asla gerçekten hoşlandığım birine gidip açılamam’ diye. Kaldı ki önceki ciddi ilişkilerini de dinledim. Eğer birini ciddi olarak hayatına aldıysa gözü kimseyi görmemiş.
Belki gerçekten farkındaydı, o bana karşı bir şey hissetmiyordu ben uzaklaşayım kırılmadan diye böyle bi şey uydurdu bilemem.

Hakaretlerinizin aksine kimseyi ayartmaya çalışmadım, Y benden çok sonra hayatına girdi dediğim gibi. Benim elimden uzak durmak dışında hiçbi şey gelmezdi. Aranızda aylarca süren sevgiyi, nefreti ya da herhangi bir hissi bir de üstüne uzun süre bastırdığı hissi bir anda nötrleyebilen varsa tebrik ederim. Ben bi anda sevmiyorum/hoşlanmıyorum diyemedim çünkü. Sadece uzak kalabildim. Onu da hakkıyla yaptığımı düşünüyorum gerçekten.

Yaşım çoğunuzdan küçük, nispeten öfkelenmeye, agresifliğe daha yatkınım düşünüldüğünde ona rağmen hiçbirinize ters cevap vermedim. Ama bazılarınız o kadar kin dolu ki neredeyse 1.5 katım olan yaşını göz ardı edip ‘geber’ diyecek kadar ileri gitmiş. Akademik hayatımı, ideallerimi, başardıklarımı bilmeden ‘köle’ diyenleriniz olmuş. Yaşantımı bilmeden ‘namusluyum diye geçiniyorsun’ diyenleriniz olmuş, karakterimle ilgili fikir sahini olmadan ‘evli adamlarla da konuşursun’ diyenler bile olmuş.
Sırf kendi adıma da hiç istemediğim birine olan hislerimi bastıramadım diye bu kadar ağır hakaretleri hak ettiğimi düşünmüyorum. Yine de çok teşekkür ederim.

Ben de Ankara’daysanız eğer size kütüphanemi göstermek isterim:)
"Kütüphaneler yarışıyor" mu diyorsunuz yani?
Ek olarak muhafazakar sayılmam ama tanımadığım insanların evine gitmeyi pek tercih etmiyorum.
Görüntüsünün aksine muhafazakar olan arkadaşlara da selamlarımı sunuyorum.
Hani şu evleneceği kadında tecrübe arayan.
Sevgilinle ne yaşadın şunu yaptın mı bunu yaptın mı diye salyelerini içe içe akıtan muhafazakarlar

Görüntüsünün aksine kısmını neden vurguladığınızı anlayamadım. Bu her ne kadar reddetsek de böyle değil mi? Bazı insanların görüntülerinin arkasındaki karakter bizi çok şaşırtmaz mı yani? Bana da öyle olmuştu.

Adam muhafazakar mı?
Sizce bu adam muhafazakar mı?
Muhafazakarlık sizce nedir?
Sadece kendini muhafaza etmek başkalarının özelini karıştırmak mıdır?
Belirtmek istediğim nokta aslında bu.Başından beri sizi değil adamı eleştiriyorum.Ve sizinde bu adamda bir yanlışlık olduğunun farkına varmanızı istiyorum.

Muhafazakarlık çok doğru bi tanım mı bilmiyorum fakat kendini böyle tanımlıyor. Sanırım sebebi alkol almaması, fiziksel temas kurmaması vs.
Evet çok da dürüst biri olmadığının farkındayım ama napiim

Yani demis ki "bir kere sevdim olmadi artik mantigim agir basiyor"
Ben alttaki aciklamayi da okudum
Hic öyle dusunmedim okurken
Aslinda durum şu: adam kanka ayagina takılıyor sana ama bir yandan da umut veriyor alttan alttan, bos bırakmıyor
Her kadin ilgiyi sever ve 22 yas cok genç.
Duygusal olarak gelgitlerin olmasi normal çünkü karsindaki adam zaten ne istedigini bilmiyor dolayisiyla senin de aklini karistiriyor
Tavsiyem iletişimi azaltman yönünde olur
Bu adamin yolu yol değil
M'den ayrilir Y ile evlenirim der yarin baska bir kizla gorusur onu kötüler
Sen ceptesin kiz kardeş gibi/kanka gibi ama aslında belki de b/c planı varken sen z planısın. Kimse olmazsa suryanisarabi var (senin icin) diyordur.
O yüzden bu hislerin onu gordukce devam edecek lütfen daha fazla kendinden ödün verme. Sınırını koy.
Özel hayatın hakkinda soru sordukca seni ilgilendirmez diyebilmelisin kim olursa olsun. Çünkü bu adam hakkinda bir suru bilgi toplarken/ soru sorarken kafasindan ihtimalleri geçirmistir bile. 27 yasinda daha hala ergen kafasinda. Üzme kendini, karsina ondan daha efendi, saygılı, seni oldugun gibi seven biri çıkacaktır.
Ve diger mesajda yazdığına katiliyorum sevgi herseye ragmendir ama bunun kiymetini bilecek erkek bu ülkede az maalesef. O yüzden belli sınırların olsun. Seni seven her sekilde sever, sorgulamaz hayatını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…