Bu konuda ben de aynı eleştiriyi yapmıştım. Demişti ki “Ben üniversiteden sonra değiştim. Bize akıl verilmiş sorgulamamız için. Sorguladım ve hatalarımı fark ettim. Evet önceden yaptım ama bundan sonra yapmam”
Yani demis ki "bir kere sevdim olmadi artik mantigim agir basiyor"
Ben alttaki aciklamayi da okudum
Hic öyle dusunmedim okurken
Aslinda durum şu: adam kanka ayagina takılıyor sana ama bir yandan da umut veriyor alttan alttan, bos bırakmıyor
Her kadin ilgiyi sever ve 22 yas cok genç.
Duygusal olarak gelgitlerin olmasi normal çünkü karsindaki adam zaten ne istedigini bilmiyor dolayisiyla senin de aklini karistiriyor
Tavsiyem iletişimi azaltman yönünde olur
Bu adamin yolu yol değil
M'den ayrilir Y ile evlenirim der yarin baska bir kizla gorusur onu kötüler
Sen ceptesin kiz kardeş gibi/kanka gibi ama aslında belki de b/c planı varken sen z planısın. Kimse olmazsa suryanisarabi var (senin icin) diyordur.
O yüzden bu hislerin onu gordukce devam edecek lütfen daha fazla kendinden ödün verme. Sınırını koy.
Özel hayatın hakkinda soru sordukca seni ilgilendirmez diyebilmelisin kim olursa olsun. Çünkü bu adam hakkinda bir suru bilgi toplarken/ soru sorarken kafasindan ihtimalleri geçirmistir bile. 27 yasinda daha hala ergen kafasinda. Üzme kendini, karsina ondan daha efendi, saygılı, seni oldugun gibi seven biri çıkacaktır.
Ve diger mesajda yazdığına katiliyorum sevgi herseye ragmendir ama bunun kiymetini bilecek erkek bu ülkede az maalesef. O yüzden belli sınırların olsun. Seni seven her sekilde sever, sorgulamaz hayatını.