Kenan Doğulu-Aklım Karıştı

Ne diyorsunuz ya? Kimseye namussuz demedim. Defalarca açıkladım hayatında biri olan o, sorumluluk da onun. Beni minimum seviyede ilgilendirir. Ben adamdan etkilenmişim tabii konuşmak isteyeceğim. Kaldı ki o konuşmaları başlatan taraf asla ben olmadım, ayrıca sizin tabirinizle ‘ayartmaya’ da çalışmadım. Bekaretle ilgili hepinizle aynı fikirdeyim ama ne siz ne de başkası namusuma laf söyleyemez. Haddinizi bilin.

Sizden gizlenseydi bu bilgi evet sizin sorumlulugunuz degildi. Ama hayatinda biri oldugunu bildiginiz kisi ile 'hisleriniz ne olursa olsun' yakinlik seviyesini ayarlamak sizin sorumlulugunuzda ve siz o siniri gecmissiniz. Bu kadar kolay kacip kurtulabileceginiz bir sorumluluk degil bu. Mesela bu kisi sevgilisini sizin yaninizda arayabiliyor mu? Sizin evdeyken 'Canim biz de suryanisarabi'na yemege geldik' diyebiliyor mu? Aldatma sadece resmiyete dokulunce aldatma degildir, hayatindaki kisiden gizleyerek gorustugun her kisi aldatmaya girer. Sorun cikmayacagini bildigin kisiyi zaten gizlemezsin. Sizin tepki almanizin sebebi hala ne yapacagimi bilmiyorum demeniz. Adam nisanlanacak, nisanli adam size yazarsa ne yapmaniz gerektigini dusunmeye gerek var mi? 'Ben artik gorusmekten rahatsizlik duyuyorum nisanlinla omur boyu mutluluklar' diyerek onunuze bakacaksiniz.

Ağzını topla. Ben uzak durduğumu entryde de belirttim. Kadın hayatındayken ben çocuğa mesaj atıp kızın kafasına soru işareti düşürmedim hiç olmazsa. İkinci kadın kim bi otır düşün istersen. Terbiyesiz
Sen ne diyorsun ya
Sen demedin mi çocuğun ilişkisi var diye aileleri tanıştı diye
Evet ikinci kadınsın
Çünkü şeni sevse şu an yanında sen olurdun
Arayayım mi yazayım mi diyorsun sonra ben yazmadım o aradı bilmem ne
Konun burda işte
22 yaşında bir insan kendini niye bu kadar düşürür anlamıyorum
İkinci kadın olmak hoşuna gidiyor galiba
Git bir piskoloğa bence
Adam yarın evlenir yine seni arar valla
Arada takılır geçer senle
Yılların böyle geçer gider
Senin durumunda olmakta zor işte

Ne diyorsunuz ya? Kimseye namussuz demedim. Defalarca açıkladım hayatında biri olan o, sorumluluk da onun. Beni minimum seviyede ilgilendirir. Ben adamdan etkilenmişim tabii konuşmak isteyeceğim. Kaldı ki o konuşmaları başlatan taraf asla ben olmadım, ayrıca sizin tabirinizle ‘ayartmaya’ da çalışmadım. Bekaretle ilgili hepinizle aynı fikirdeyim ama ne siz ne de başkası namusuma laf söyleyemez. Haddinizi bilin.
Adamın sevgilisi mi var :KK57:

Siz bunu bile bile adama açılmaya mı çalışıyorsunuz?

Vah yazık yazık 22 yaşında gencecik kızsın yazık gençliğine

Zaten ben çocuğu direkt eledim “ sen kardeşim gibisin utanma biriyle bir şey yaşadın mı”
İnsana abisi böyle bir soru sormaz ki zaten!
Olaya bak. Sevgilin olur flörtün olur, ben kimseyle birlikte olmadım kendimi eşime saklıyorum evleneceğim kişi de öyle olsun istiyorum der gene anlam verirsin. Hiç bir sıfatı olmayan bir erkek nasıl gelip de bekaret sorgular? Zaten dengesizliği ordan belliymiş.
Bilerek soruyor adam bakire olmasa yatacak bunla işte
Bakire diye üstüme kalmasın diyor aklınca

Ne pedofiliyle ne yalancılıkla itham edecek haddiniz olduğunu düşünmüyorum. Kendinize gelin lütfen.

burada konu açıyorsan eğer, bana fikir verin diyorsan, evet herkese de SENİN KENDİ CÜMLELERİNLE ANLATTIĞIN KONUYA, kendi fikrince yorum yapma hakkı vermiş oluyorsun.
senin ne haddine demek senin haddine değil yani canım kıps :)

Defalarca açıkladım hayatında biri olan o, sorumluluk da onun. Beni minimum seviyede ilgilendirir. Ben adamdan etkilenmişim tabii konuşmak isteyeceğim.

"oh ne ala memleket. sevgilisi var, nişanlı ya da evli, ama bana ne yeağ benim sorumluluğum değil, adam düşünsün."
çok tehlikeli bir tipsin. fakat bir o kadar da kullanılmaya müsait. allah gözünü açsın ne diyim..
bana denk gelme de :)

burda çocukla ilgili yorum yapanlara da hemen savunmaya geçtin, devam et al o çocuğu o kızın elinden dememizi mi bekledin anlamadım ki... gerçi onu da yapamazsın adam seni ciddiye almıyo. bu adam kötü ahlaklı diye seni uyarmaya çalışanları dinlemiyosun savunmaya geçiyosun. ne istiyosun anlamadım valla
neyse bekliyorum gelişmeleri, baya baya takipteyim konunu

Hehe modern muhafazarlık. Bikirit binim için inimli sivişimim demek ama sevgilisi olan adama yürüyedurmak! Ortamlarda namusluyum dersin kim bilecek.
En tehlikeli tip bunlar işte
22 yaşında bir insan
Bide millete terbiyesiz diyor ahlak yoksunu işte
Bide gelmiş fikir alıcak burdan
Hadi yaz yürü demememizi bekledi
Demeyince kötü olduk
Ayy kıza çok sinir oldum
Böyle dini kullanan ahlaklı geçinen tiplerden nefret ediyorum
Eski erkek arkadaşım da böyleydi işte
Benle iliikisi varken birileriyle konuşuyordu yakaladım hemen din iman demeye başladı
Şunlar geberse de kurtulsak
Her yerden bulaşıyorlar milletin hayatına

X