Kenan Doğulu-Aklım Karıştı

Adam seni sadece bir arkadaş olarak görmüş, ben de arkadaşlarımla saatlerce telefonda konuşarak vakit geçirebilirim. Bu duygusal anlamda hiçbir şey ifade etmiyor. Sevgilisi olan bir adama ilgi duymaya devam ediyorsan, yarın bir gün en çok üzülen sen olacaksın. Şu anki sevgilisiyle olmasa bile illa ki biriyle evlenecek ama o kişi sen değilsin. Sana karşı gerçek hisleri olsa, hayatındaki insan sen olurdun. Öz saygını ve gururunu kaybediyorsun bu şekilde

İşte erkekler böyle aynı anda birden çok kadınla konuşuyorlar. Sizinki de hanginiz bakireyse onu tercih edecek gibi duruyor

İlgimi anlayabileceği tek durum yemek yapmam bence. Zaten anlasa bana ‘Benden neden hoşlanmadın?’ demez yani. Ha belki Y hissetmiştir, kadınlık iç güdüsü. Bir şey diyemem.

Ben zaten uzak durarak, kafa karıştıracak hiçbi şey yapmayarak hatta yer yer Y ile problemlerini dinleyerek onurumu ve gururumu koruduğumu düşünüyorum. Sanırım o kısmı okumamışsınız ama ‘2 aylık kız için’ mevzusunda defalarca özür diledim ve kadından da özür dileyebileceğimi söyledim. Gerçekten hoşlandığı ya da aşık olduğu birine açılamadığından eminim çünkü daha önce 1-2 ilişkisinden bahsetti. Kaldı ki benim böyle çok erkek arkadaşım var hiçbi şey söyleyemeyen. Asla çekingen değil aksine çok girişken ama inanılmaz ketum. Ben bu söylediklerini hatırlattığımda da sürekli onaylıyordu zaten.

Benzer söylemlere aşağıda açıklama yaptım. Olur söylerim

Bana böyle bir şey demedi nerden uydurdunuz acaba
Laks.
Pardon adam dememiş.
Siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz.
Muhafazakar adam beni tecrübeli sansın o zaman kesin bu iş olur demişsiniz.
Ama yanlış hesap olmuş galiba.
Keşke olduğunuz gibi görünseymişsiniz yada göründüğünüz gibi olsaymışsınız.
Ayrıca muhafazakar askitopotişkonu bana istediğin kadar akla günün sonunda sevinen yada üzülen ben olmayacağım.
Artısı da eksisi de sana♥

Yav daha önce zaten 1 erkek arkadaşım oldu. Tecrübesiz gözükmeyeyimden kastım cinsellik değildi ki. İlişki konusunda tecrübesizlikti. Ama evet size katılabilirim çünkü 6-7 ay sürdüğü için pek bi tecrübe kazandırmadı. Söylenmese de olurmuş yani. Kesin bu iş olur falan diye söylemedim. Bunu asla açıklayamıyorum ama herhahgi bi hareketimi tavlamak için yapmadım. Adam kendine sürekli tamam diyen kadınların hayatında olmasından hoşlanıyor. (Hemen muhalefet olanlar olur diye söylüyorum. Kendi ağzından alınan bilgi) Ben eğer tavlamak istesem ne seksistlik yaptığında, ne bekaret sorguladığında verdiğim tepkilerin hiçbirini vermezdim.

İlgimi anlayabileceği tek durum yemek yapmam bence. Zaten anlasa bana ‘Benden neden hoşlanmadın?’ demez yani. Ha belki Y hissetmiştir, kadınlık iç güdüsü. Bir şey diyemem.
Ah be yavrum, adam sana '' Ben birinden gerçekten hoşlanırsam cesaret edip söyleyemem. '' demiş. Boşuna değil bu laflar. Öyle bencil biri ki, her ihtimale karşı cepte kal istiyor. Sen az daha avut kendini, farketmedi kiiii diye.

Sonuç itibariyle bizden ne istiyorsun? Adamı nişanlısından ayır, sen evlen dememizi mi?
Burada yine adamı sayfalarca savunmuşsun. Söylediklerimiz bir kulağından girmiş, öbür kulağından çıkmış.
Hayat senin hayatın, bize kulak asmayacaksan bildiğini yap. Burada hiçbirimiz sonucuna ortak olmayacağız nasıl olsa. Gencecik kız olduğun için senin iyiliğine konuşuyoruz. Bu seninki aşk falan değil. Sen adamı takıntı haline getirmişsin ve elde etmeye çabalıyorsun. Ciddi olmasa da ilgisi hoşuna gidiyor. Böyle maceraların sonu kötü biter. Çok kalbin kırılır ve kullanıldığınla kalırsın. Son kez abla tavsiyesi veriyorum: O karaktersiz herifi her yerden engelle ve numaranı değiştir. Asla ama asla muhatap olma böyle tiplerle.

Muhafazakar , evlilik düşünen biri diyorsunuz ama bu adam tam bir kazanova..Muhafazakar gormemissiniz siz herhalde ya da bu adam muhafazakar ayağına bir şeyler peşinde ..Amerikan dizilerindeki gençlik dizilerinin başrol oyuncusu gibi.Herkese mavi boncuk dağıtıp,flortlesen,kızla başbaşa yemek yiyip arkadaş ayağına yatan.Saglam ayakkabı değil bence .Evlilik düşündüğü falan da yok..Kavak yellerine donecek ortalık ..Haberin olsun

Bahsetmiştim diğer cevaplarda. Bi kız arkadaşım bi süre konuşup sonra yatmayı teklif etti. Engelledi sonra.
Hayatında biri varsa o deniyor diye düşünmüştür. Bu adam da zaten daha 1 saattir konuştuğu biriyle yatacak bir tip değil. O kadar açlık başına vurmamıştır. Ayrıca netten hadi sevişek diye mesaj atan yabancı bir kadına güvenmeyecek kadar da akıllı bir tip, ben öyle anladım. Ne bilsin adam, dolandırıcı mı yazıyor kendisine, çivici katil mi, organ mafyası mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…