Kenan Doğulu-Aklım Karıştı

Sevmedim bu çocuğu hem elinde tutmaya çalışıyor hem başkasıyla flörtleşiyor hem de sapık
Bir erkek hoşlansa da arkadaşta olsa bekaret olayına giremez enazından bu bende böyledir bir kadın olarak Buna müsade etmem onaneymiş cinsellik konuşmayı zaten hiç sevmedim ve konuşturmadım o raddeye getirmedim hiçbir ilişkimde sanırım karşımdaki insanlar iyilerdi bu konuda hiç açmadılar cinsellik muhabbetini
Lafı çok uzattım kendine düzgün birini bul canım ondan sana bir halt olmaz üzülen sen olursun

Evlenmeyi düşünüyor deyince size bir ilgisi olduğunu zannederek okudum ama sizden başka herkesle ilgilenmiş siz bu adamın nesini beğendiniz acaba? Canı sıkıldıkça arıyor konuşuyorsunuz resmen kendi kendinize gelin güvey olmussunz

Sevgilin oldugunu söylediğinde sorduğu iğrenç soruları görünce bir soru platformunda ilişkisi ile ilgili soru soranlara 'hic birlikte oldunuz mu', 'vucudunu gördün mu' diye soran dayılar geldi devamını okumadım. Igrenc bir ereksiyon olma yöntemi bu.

Sandığın kadar iyi niyetli ve muhafazakar olmadığına yemin edebilirim. Bu tür adamlar aşırı güzel göz boyar. Dilerim çukuruna düşmeszsin.

Türkiye de daha kızkardeşine sohbet eder gibi bekaretin duruyor mu diye soracak abiler yok. 27 değil de 14-15 yaş liseli konuşmaları gibi

Elli kisiyle konusmus gorusmus sen saniyomusn bu sana gelse rahat duracak. Evlilik boyle birsy degil canim benim.dengini bulmassan cehennem cehennem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…