Kedim benim yüzümden öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yooo gayet konu sahibi suçlu.

Bir bebeğe bunu yapabilir miydi?

Bakacağım diye aldığı bebeğin kakasindan iğrenip başkasına verip kötü halini gördükten sonra evde iyileşir diyerek 2 hafta doktora götürmeden durabilir miydi? Ölüme terk etmek değil mi bu?

Bunu yapsa günlerce linçlenir twitter'da. Cani anneye çıkar adı.

Kedi niye bebek kadar degerli değil?

“Cahil” lafını ağzından düşürmeyen kör cahillersiniz, insanların ölmesini diliyor, beddualar ediyorsunuz. Yazıklar olsun.
Gaza gelip sağı solu ateşe veren faşistlerden farkınız yok, yeri geliyor çaresiz kadınları aşağılık hissettiriyor, yeri geliyor küçücük kız üzerinden hayvantapar kimliğinizi tatmin etmek için ego savaşı veriyorsunuz.
Karşınızda hatasının farkında, ebeveyn ayrılığı deneyimlemiş, muhtemelen tonla çocukluk çağı travması olan bir çocuk var.
Ama siz cehaleti en iyi bilirsiniz, devam edin böyle. Ben de beddua edeceğim, inşallah bu çok bilmişlik her türlü belayı başınıza açar da susmayı öğrenirsiniz.

Kediler yıkanmaz. Yıkarsanız ölebilir. Beğenmemişsiniz ama siz de katil olabilirsiniz.

Eşimdeki kısmen düzelebilen takıntı ve kontrol etme olan okb bende de temizlikle ilgili olan sıkıntar var dr a gitmedim çünkü ben rahatsız değilim kimseyide bu konuda rahatsız etmiyorum

Çok üzüldüm.. Keşke sahiplenmeseydiniz hiç. Kediler evi sahiplenir ev artık sizin değil onundur bu da onda travma yaratmış üzerine bide bakımsız kalmış aç falan bıraktılar heralde bu kadar yememesi zayıflaması anormal
2 kedim var bol tüylü cinsten bide benim için kıldır tüydür tırmalamadır dert değil.
birinde hiç bir sorun yaşamadım ama ilk kedim 7 yaşına geldi hala tuavlet eğitimi sorunlu.
Kaç kanepe halı gitti sayamadık ama hiç onu bırakmayı da düşünmedik.
Şimdi bir kızım var sağa sola çişini yapsa onu atmayacağım gibi kedimi de atamam çünkü o da benim yavrum
Bu arada kedi anneleri tavsiyelere açığım
Yumuşak bütün halılara işiyor asla sekmez tüm halıları jüt aldık onlara yapmıyor
Koltuklara işemeyi bıraktı şükür
Yerde poşet olsun işer
Kaygan şeylere işer mont gibi çanta gibi
Spor çantaları bavul keza aynı
Saten eşyalarda öyle
Bunlardan hiç biri yoksa civarda mecbur kuma gidiyor onda da kuma girmiyor dışına işiyor kumu sanki işemiş gibi bide eşeleyip çıkıyor.
4 aylıkken sahiplenmiştik tuvalet eğitimini poşetle falan verdiklerini düşünüyorum artık 1000 çeşit kum denemişizdir valla

Ama o insan bir tutamazsın bu oyuncak

He affetsin seni minigin. Dilsiz hayvani kanepe koltuk.gibi ordan oraya at. Ustune dusup ilgilenme hastaligini sallama gozumun ferini sondur olunce de affet beni minigim. Kakasina basiomus. Kakasina kurban ol. Onun o patileri kadar kiymetin yok su hayatta. Diyecek cok seyim var da banlanmak.istemiorum.allah seni islah etsin

Konuştun mu konu sahibiyle, üyeliğini iptal etmiş. Bence bildir :/

Kedi senin neyine ya ? Mundar etmişsiniz hayvanı. Sırf sevimliler diye sahiplenip sonra sorumluluğunu alamayıp başınızdan atıyorsunuz olan hayvana oluyor. Onların da kendince bir düzeni alışkanlıkları var. Oradan oraya savrulunca psikolojileri mahvoluyor. Kedi kakasına basıyorsa vardır bir sebebi. Bir zahmet çözüm üreteceksin. Çoluğunuz çocuğunuz hastalanınca ya da davranış bozukluğu gösterince başkasına mı veriyorsunuz? Nasılsa hayvan anlamaz alışır gider diye düşünüyorsunuz işte. İnsanların bencilliği beni çileden çıkarıyor artık. Lütfen bundan sonra balık bile sahiplenmeyin.

Ağzınıza sağlık

Tatmin olmuşlardır inşallah. Tamam en çok siz seviyorsunuz hayvanları, en çok siz hayvanseversiniz en çok en en en çok

Sanırım kendisi ergenlik çağında ve çok toy.
İntihar girişiminde bulunacağını da söylüyor ama bana palavra geldi nedense.
O yaştaki gençler intihara meyilli olabiliyor, başka şeylerden dolayı böyle bir şeye karar vermiş olabilir. Burdaki yorumlardan da ekstra etkilenip canına kıyabilir, palavra veya değil. İntihar diyince ben doğru mu yalan mı diye bakamıyorum, yaşı da genç olunca biraz tedirgin oldum. İnşallah rol yapıyordur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…