Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başınız sağolsun yıllar evvel oğlumu kaybettım bende bulamadım sokaklarda istanbul’u tavaf ettik yok yok bulamadık. Atlatamazsınız da zamanla geçecek unutulmuyor acısı sadece azalacak
Evlendigimiz gün muhabbet kuşu almıştık Allah'ım dünyanın en güzel en tatlı dilli kuşuydu elimizle besledik koynumuzda uyuttuk her gittiğimiz yere çarşıya bile gitsek götürdük sıkılmasın diye .. tam 3 defa kaçtı kuş sesi duyunca köydeyken üçünde de bulduk getirdik çünkü uçmadı bizi bekledi .. ne maceralar yaşadı kediden kaçtı agaclara tırmandı ama geldi bulduk.. en son memlekete giderken arabaya koyduk evde sıkılır diye defalarca havalandırdık.ama 1 saatlik yola dayanamadi ve can verdi 2 senedir başka hiçbir kus alamadık günlerce ağladık yavrumuzdu o şuan bile ağlayarak yazıyorum.. acısı gecmiuor yalan söyleyemem ama alıştık evet hala kafesi kalan yemleri duruyor elimizi sürmedik çok özlüyorum onu
Başınız sağolsun bu acıyı 2 kez yaşadım. İlkinde ne yapacağımı şaşırdım aylar sürdü bunalımı.. yasımı tuttum. Senelerce hayvan sahiplenemedim ona ihanet ederim gibi geldi. Şimdi yine 2 kedim var Allah onlara uzun ömürler versin. Bir kere böyle gönül bağıyla hayvan bakınca dönüp dolaşıp illa yine bakılıyor. O hayvan yine sizi bulacak
kabullenemedim elbette çünkü 17 senemiz bir arada geçti ve onu hatırlamadığım bir gün yok. ama son birkaç ayında çok hastaydı ve gerçekten hiç iyi şeyler yaşamadı. şu anda acı çekmiyor en azından. onunla geçiremeyeceğiniz yıllarınızı başka çocuklara vermeye çalışın.
başın sağolsun ama ben anlamadım bu işi. ben de kedi annesiyim, oğlum var. zamanında kısırlaştırma operasyonu sonrası 1 hafta veterinerde gözlem altında kaldı hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen. ben her gün ziyaret etmiştim sizin veteriner nasıl oluyor da ameliyatı yaptığının aynı günü gelip alabilirsiniz diyor? ismi hera olduğuna göre kediniz dişiydi. dişilerde kısırlaştırma biraz daha zor bir işlem. yani bu kedinin birkaç gün klinikte gözlem altında kalması gerekmiyor muydu?
yorumlara bakıyorum, kısırlaştırma ameliyatı sonrası kaybedilen kediler falan var. demek ki bu yaşanan bir durum veterinerlerin bu tarz risklere karşı önlem alması gerekmiyor mu? bilenler aydınlatırsa sevinirim.
2 yaşındaki kedimi 2 gün önce kaybettim dün de topraga verdim. Kısırlastırma icin veterinere götürdüm bütün testlerini yaptırdım cok saglıklıydı hicbir problemi yoktu. Bıraktıktan 2 saat sonra doktor arayıp heranın ameliyatı bitti uyandı cok iyi korkmayın saat 6 da teslim alabilirsiniz dedikten 1 saat sonra arayıp acil gelmeniz gerekiyor dedi meger cocugum ölmüs. Yogun bakımdayken atak gecirmis sesine kosmuslar yarım saate müdehale etmisler ama kurtaramamıslar. Kalp krizi gibi birsey. Hic beklenmedik bir anda saglıklı yavrum öldü. Kendisi zaten cok ürkekti herseyden korkardı kesin korktu yavrum orda. Yavruyken daha 1 bucuk aylıktı bana geldiginde. Ben calıstıgım icin hep annem ilgilenirdi onunla o da annemi sahibi olarak bilirdi kendimi toparlamayı gectim annemin seker ve tansiyonu var onu nasıl toparlarım bilmiyorum. Canımız cok yanıyor asla tarifi yok. Evde onu görüyoruz sesini duyuyoruz sanki atlatamıyoruz. Onu unutabilmek icin ne yapabilirim lütfen yardımcı olun bişey söyleyin canım cok yanıyor. Onun o güzel melek suratı gözümün önünden gitmiyor.
Sabır diliyorum benimde 6 yaşında patili bir evladım var hiç kolay değil yerini başka patili asla tutmaz ama kendinizi öyle avutabilirsiniz size yine yoldaş olur