Kedim benim yüzümden öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dolabın altında korkudan çıkamadığını gördünüz ve hala iki ay boyunca orada bıraktınız mı?
Ya varya şuan sinir küpüyüm
Söylicek çok şeyim var
............................... ..............
sakın bir daha hayvan sahiplenmeyin sakın sakınn
Bokuna basıyomuş ne bekliyodun çamaşırsuyu hazırlayıp evi beraber temizleyelim demesini mi

Son düzenleme:
Yok artık. Sanki tutup kesmiş kediyi. Ettiğin badduaya bak. Zaten oh iyi yaptım demiyor. Vicdan azabı çekiyor. Eleştirinin de Bi dozu olur. Millet bakmayıp çocuğunu yurda veriyor. Onlara bile böyle beddua edemem. Sağlığı el vermemiş güvendiği birine vermiş. Sanki satanist. Günah ya hayvan sevmek insandan nefret etmek değil.

Bu cümleleri ihmalle bebeğinin ölümüne sebep olan bir anneye kurabiliyor musunuz? Dönüp dolaşıp aynı şeyi sormama sebep oluyorsunuz.

hayır ilk gün öyleydi sonraki günlerde öyle yapmadı hiç geziyordu ve rahattı her gün yanına gidiyordum

Bu cümleleri ihmalle bebeğinin ölümüne sebep olan bir anneye kurabiliyor musunuz? Dönüp dolaşıp aynı şeyi sormama sebep oluyorsunuz.
Kendisi, sinirlenince bebeğinin boğazını sıktığını söyleyen anneninde sert tepkiler aldığını düşünen, o "anneyi" anlamaya çalışman bir çocuk gelişimci.
Aynı cümleyi çocuk içinde kurabilir yani.

Son düzenleme:
Konu, hayvanseverleri ve "Psikolojik rahatsızlığı varmış yüklenmeyin" diyebilecek olanları karşı karşıya getirmek için hususi açılmış gibi. Raporladım.
neden özellikle böyle bi konu açayım bi tartışma istesem daha kaliteli konulardan çıkartabilirim zaten

bebeğinin bogazını sıkmak mı

Hatirladim o konuyu. Ben de kime neyin empatisini kurdurmaya çalışıyorum. Cani savunmaya devam etsin bakalim.

Konu fake olsa keşke.. böyle bir hastalık sahibi birinin evde evcil hayvan beslemeye teşebbüs etmesi mi?

neden özellikle böyle bi konu açayım bi tartışma istesem daha kaliteli konulardan çıkartabilirim zaten

Onun cevabını siz bilirsiniz; çeşit çeşit canı sıkılan tip gördük buralarda.
Yöneticiler gerekli görürse bakarlar, ben bildirdim, gerisi onların kararı.
Bana geçmedi konunuz.

Evet. Benim ailemin mahallesinde annenin yanında bebek balkondan düştü. Belki baba tarafı can acısıyla suçlamıştır duydum öyle bir şeyler, ama konu komşu gidip başsağlığı etti yanında oldu, kimse beddua etmedi tabi ki. Hatta kadın evliliğine de devam etti. O kadından çok da kimsenin canı yanmadı ki. Çocuktan sonra en çok kadına acıdık. Evlat acısı ayrı, vicdan azabı ayrı. Bence bazı konularda niyete bakılır. Evet sonuçları çok kötü. Başıma böyle bir şey gelse kendimi affedemem. Zaten konu sahibi de kendini öldürmekten bahsediyor, elbet acı çekiyor. Oldu ama olsun kedidir öleceği varmış demiyor. Bu durumda bakamıyosan niye alıyorsun eleştirisini anlarım, ama beddua edip linçlemeyi anlayamam.

İçimi dökmek için yazmıştım kusura bakmayın. Bizde kaldıgı her zaman onu çok güzel besledim
2 yıl önce ben de kedimi böbrek yetmezliğinden kaybettim. Çok zor bir durum. Hala burnum sızlar. Veteriner bize böbrek yetmezliğinin genetik olduğunu söyledi. Çünkü eşim çok iyi bakıyordu. Maması en pahalı mamaydı. Beslemeyle alakası olmadığını söyledi.

Kedinin ordan oraya girmesi psikolojik olarak etkilemiştir. Eğer sizinle beraber olsaydı da böbrek yetmezliği yaşayacaktı.

Başınız sağolsun

Beddua eden eder. Ben etmedim. Herkesin hassasiyet noktası ve seviyesi farklı.

Sizin başınıza gelen, komşunuz oldugu için kadin suçlanmadı. Bebeğe üzülmeniz daha ağır bastı. Dışarıdan bakan biri için anneyi linçlemek kadar doğal bir şey yok.

Kedi sahipleri bilir. Balkonlar, camlar sağlam kedi filesi ile kaplanıyor. Olur da bir anlık dikkatsizlikle kedim balkona kaçmasin, kaçarsa düşüp ölmesin diye. Bunu kedi sahipleri kedileri için düşünüyor, annenin düşünmemiş olmasi ihmal degil de ne?

Sonucunda çok büyük acı çekti diye sorumsuz yetişkinin ihmalini yumuşatmak gelmez benim içimden.

içimi döküp geri kapatacaktım zaten en başından
İçimi dökeyim derken millet birbirine döküldü.Olan olmuş madem anlatıp da insanları üzmeseydiniz,sinirlendirmeseydiniz bu kadar keşke.
Bu saatten sonra yapabileceğiniz tek şey rica ediyorum hayvan beslemeyi düşünmeyin.Terapist ve doktorunuz aksini söylese de tamamen iyileşmeden yapmayın bunu.
O da neticede canlı siz de üzülüp vicdan yapmış olabilirsiniz ama intihar edeceğim diyip de insanları daha fazla telaşlandırmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…