Kayseri de doğum yapanlar....

Merhaba ben aranıza yeni katıldım. Kayseri de yaşıyorum. Beş aylık bi bebeğim var. Kolay bi doğum oldu diyebilirim ve bunun için Tekden hastanesinden Aytül Hanımı öneririm.
Canım benim de ilk doğumu gayet güzeldi huma da Züleyha Güzel di doktorum şimdi doğum evinde oraya gitmek istemiyorum zaten eşim de göndermiyor kesinlikle normal doğum du ve yine normal istiyorum allahtan bir mani olmazsa

Ne güzel.. Allah herkese kolay doğum nasip etsin. Benim de normal doğumdu hızlı ve kolay oldu. Yürüyüş çok önemli tüm anne Adaylarına tavsiye ederim tabi sağlık sıkıntısı olmayanlara. İnş sağlıklı bi şekilde Bebeğini alırsın kucağına :)

Amin canım insallah ben çok yürümedim ama doğum yaptigimiz sabahi kontrolüm vardı gittik açılma yoktu 39+4 hastane çıkışı yürümüş akşam 3 cm açıklıkla geri geldim ve doğum yaptım 3 saat sonra

Aynen benimde doğum yaptığım günün sabahı kontrolüm vardı ki bu 40. haftamın son günü idi. Gittiğimde 1 cm açıklık vardı ve yatış yaptıktan 4 saat sonra bebeğimi kucağıma aldım. Doğumdan 6 saat sonra da çok rahat yürüyodum.

Bende hemen kalkmistim masallah yaa allah herkesin gonlune gore versin hamile olanlara kolay dogum versin rabbim insallah

C
ben 3,5 aylık hamile iken ikili testimi yaptırdım. doktora sık sık gitmeye gerek yok bence.. bu arada kartal hastanesine mi gideceksin 26 martta
canim bugun gittim zerrin avul a cok begendim ben sormadan bilgi verddi her konuda detayli muayene etti allah razi olsun yardimci oldugun icin

hangisiydin bacım ben de ordaydım leopar desenli şalım vardı başımda sen hangisiydin acaba

hangisiydin bacım ben de ordaydım leopar desenli şalım vardı başımda sen hangisiydin acaba
Bende bordo esarpliydim ama 9:30 da hastaneden cikmistim baya ondeydi siram bi ara kan verdim renkli ultrsonumu unutmusum grri almaya geldiydim cok kalabaliklasmisti

Bende bordo esarpliydim ama 9:30 da hastaneden cikmistim baya ondeydi siram bi ara kan verdim renkli ultrsonumu unutmusum grri almaya geldiydim cok kalabaliklasmisti
bende 1. sıradaydım ama biraz geciktim. annem benden önce gidip sıra almıştı. 8 de sağlık ocağında aşımı yaptırıp oraya geldim. saat 9 da ordaydım.

bende 1. sıradaydım ama biraz geciktim. annem benden önce gidip sıra almıştı. 8 de sağlık ocağında aşımı yaptırıp oraya geldim. saat 9 da ordaydım.
Anneninhemsireyle konustugunu duydum da seni gormedim canim

Merhaba canım nasılsın hamileligin nasıl gidiyor
sen benden ileride olduğun için soruyorum kusuruma bakma doğum ücretini sordun mu onu merak ettim birde ayrıntılı ultrason a doktor kendisi mi bakıyor yoksa radyoloji ye mi gönderiyor

tek odada 700, iki kişilik odada 600 tl dedi. bende saf gibi normal mi sezaryen mi ya da bu sadece oda parası mı diye ayrıntılı sormadım ya bi dahakine de sen sor bacım, ama ayrıntılı sor benim gibi yapma. normal mi sezaryen mi diye de belirt ayrıntılı ultrasound diye birşeyden bahsetmedi bana ama kendi aleti ile baktı "şu midesi, şu kalbi, şu şurası" falan dedi. ha şeker testi de istedi benden ama istemezsen aşağıya belirt yapmasınlar dedi ben de yaptırmadım

İyisini yapmışsın canim bende şeker testi yaptırmayı düşünmüyorum zaten de acaba Sezeryan mi bizim akraba çetin Arık ta yaptı 4 ay önce 3 gün de hastane de yatti Sezeryan di 650 ö demişler normal doğum a sanki pahalı

Yani benim ilkim normaldi bu da öyle olsun istiyorum tabi Rabbim izin verirse insallah

2 yıl önce abimin eşi doğum yaptı normal d. sezaryene göre daha uygundu. doktoruna göre değişiyor. zeki bey var kartalda o da 1000 liraya yakın alıyormuş neyse Zerrinle yola devam İnşallah

2 yıl önce abimin eşi doğum yaptı normal d. sezaryene göre daha uygundu. doktoruna göre değişiyor. zeki bey var kartalda o da 1000 liraya yakın alıyormuş neyse Zerrinle yola devam İnşallah
Aynen devam canım eltim Tekden de yaptı hastane beş para etmez devlet hastanesinden farkı kalmadı 550 ye yaptı o hastane o kadar ediyorsa erciyes kartal ve zerrin hanima 600 700 gayet iyiiii

canım fatma hanımı bende cok duydum ama hastane cok pahalı size fiyat verdiler mi

canım fatma hanımı bende cok duydum ama hastane cok pahalı size fiyat verdiler mi
Evet biz görüşmüştük fiyatı ama 3 ay falan olmuştur. Vip doğum paketi 3400, standart paket 2000 gibi birşeydi. zaten normal ile sezeryan farkı yok, sadece 50 lira oyunuyor iki paket içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…