Bacım erciyes kartal hastanesinde Zerrin Avul benim doktorum. Çok tatlı, sevecen bir doktor :) akrabalarımın çoğu Zerrin hanımda doğum yaptı. Çok memnunlar aynen ben de çok memnunum. Mecbur kalmadıkça sezaryen e gitmiyor. Son ana kadar bekliyor. Bir anne gibi. Bir arkadaş gibi sağolsun. İlk hamileliğim ve ben çok memnunum doktorumdan. Bugün oğluşum olacağını da öğrendim kendisinden. Çoğu gibi Paragöz doktor da değil sağolsun. Tavsiye ederim..Normalde antalyada oturuyorum ama dogumda kayseriye gelecegiz esimle annemler ve kayinvalidemler burda oldugu icin kayseride dogum yapan arkadaslar sizden yardim istiyorum hangi hastanede dogum yaptinz dogum yaptiginz hastaneden memnun musunz bana yazdimci olurmusunzz ??
Normalde antalyada oturuyorum ama dogumda kayseriye gelecegiz esimle annemler ve kayinvalidemler burda oldugu icin kayseride dogum yapan arkadaslar sizden yardim istiyorum hangi hastanede dogum yaptinz dogum yaptiginz hastaneden memnun musunz bana yazdimci olurmusunzz ??
insallah canim insallah kolay gecer bende dünyam hastabesi ibrahim beyi duydum bi arkadasimjn dogumuna girmis cokda memnun kalmis cok ilgilenmisler bende onu dusunuyorumCanım seni temmuz anneleri grubundan tanıyorum sanırım :) bende kayseri de doğum yapacağım inş., aslında küçük bir şehirde oturuyorum ama doğum için kayseriye geleceğim bir aksilik çıkmazsa.. ben memorial da Fatma Kutlusoy'a gidiyorum gayet memnunum, ama doğum kısmını bilemiyorum açıkcası.. fakat nette birkaç yorum görmüştüm gayet olumluydu.. umarım doğumlarımız sağlıkla ve kolayca olur..
Mrb bende 7haftalık hamileyim fatma hanıma gittim memnun kaldım ama kararsızımda sizin nasıl fatma hanımla iletişiminiz ilgilimi dogum konusunda normal dogum tarftarı dıyorlar ama dgru ?Canım seni temmuz anneleri grubundan tanıyorum sanırım :) bende kayseri de doğum yapacağım inş., aslında küçük bir şehirde oturuyorum ama doğum için kayseriye geleceğim bir aksilik çıkmazsa.. ben memorial da Fatma Kutlusoy'a gidiyorum gayet memnunum, ama doğum kısmını bilemiyorum açıkcası.. fakat nette birkaç yorum görmüştüm gayet olumluydu.. umarım doğumlarımız sağlıkla ve kolayca olur..
Mrb bende 7haftalık hamileyim fatma hanıma gittim memnun kaldım ama kararsızımda sizin nasıl fatma hanımla iletişiminiz ilgilimi dogum konusunda normal dogum tarftarı dıyorlar ama dgru ?
2 bin üsttü olcakmıs altıncı aydan sonra öyle dediler..kızlar doğum ücretler bu yıl nekadar olmuş memorialda normal vip biliyomusunuz
bende memorialde çalışıyor ve gebelik takiplerimi fatma hanıma yaptrıyorum kesinlikle tavsiye ederimCanım seni temmuz anneleri grubundan tanıyorum sanırım :) bende kayseri de doğum yapacağım inş., aslında küçük bir şehirde oturuyorum ama doğum için kayseriye geleceğim bir aksilik çıkmazsa.. ben memorial da Fatma Kutlusoy'a gidiyorum gayet memnunum, ama doğum kısmını bilemiyorum açıkcası.. fakat nette birkaç yorum görmüştüm gayet olumluydu.. umarım doğumlarımız sağlıkla ve kolayca olur..
MERHABA canım bende kayseride yaşıyorum gittiğim doktor hastanede tek bu yüzden alternatifi olan bir hastane arıyorum zerrin avuL a gitmeyi düşünüyorum muayene ve doğum ücretleri hakkında bir bilgin var mı hastası çok mu cevaplarsan çok memnun kalacağımBacım erciyes kartal hastanesinde Zerrin Avul benim doktorum. Çok tatlı, sevecen bir doktor :) akrabalarımın çoğu Zerrin hanımda doğum yaptı. Çok memnunlar aynen ben de çok memnunum. Mecbur kalmadıkça sezaryen e gitmiyor. Son ana kadar bekliyor. Bir anne gibi. Bir arkadaş gibi sağolsun. İlk hamileliğim ve ben çok memnunum doktorumdan. Bugün oğluşum olacağını da öğrendim kendisinden. Çoğu gibi Paragöz doktor da değil sağolsun. Tavsiye ederim..
canım muayene ücreti 55 tl. evi hastaneye yakın, acil durumlarda kısa zamanda hastanede oluyor ve ilgileniyor sağolsun. hastası çok, zaten bi Zeki bey in bi de Zerrin hanımın hastası çok. randevu sistemi olmadığı için ben sabah erkenden gidiyorum ( 8 de ) sıra alıyorum çünkü işim erken bitsin istiyorum. saat 9 gibi kendisi iş başı yapıyor erciyes kartal hastanesi 3. kat koridorun sonunda odası.. doğum ücreti hakkında bilgim yok bacım. 26 martta gideceğim kontrolüm var bu arada da öğreneceğim ücretiMERHABA canım bende kayseride yaşıyorum gittiğim doktor hastanede tek bu yüzden alternatifi olan bir hastane arıyorum zerrin avuL a gitmeyi düşünüyorum muayene ve doğum ücretleri hakkında bir bilgin var mı hastası çok mu cevaplarsan çok memnun kalacağım
Çok teşekkür ederim canım çok sağol gerçekten hayırlisiyla doğurur ve bebegine kavuşur sun insallahcanım muayene ücreti 55 tl. evi hastaneye yakın, acil durumlarda kısa zamanda hastanede oluyor ve ilgileniyor sağolsun. hastası çok, zaten bi Zeki bey in bi de Zerrin hanımın hastası çok. randevu sistemi olmadığı için ben sabah erkenden gidiyorum ( 8 de ) sıra alıyorum çünkü işim erken bitsin istiyorum. saat 9 gibi kendisi iş başı yapıyor erciyes kartal hastanesi 3. kat koridorun sonunda odası.. doğum ücreti hakkında bilgim yok bacım. 26 martta gideceğim kontrolüm var bu arada da öğreneceğim ücreti
Bu arada aynı gün bende gideceğim ikili test zamanım geldi decanım muayene ücreti 55 tl. evi hastaneye yakın, acil durumlarda kısa zamanda hastanede oluyor ve ilgileniyor sağolsun. hastası çok, zaten bi Zeki bey in bi de Zerrin hanımın hastası çok. randevu sistemi olmadığı için ben sabah erkenden gidiyorum ( 8 de ) sıra alıyorum çünkü işim erken bitsin istiyorum. saat 9 gibi kendisi iş başı yapıyor erciyes kartal hastanesi 3. kat koridorun sonunda odası.. doğum ücreti hakkında bilgim yok bacım. 26 martta gideceğim kontrolüm var bu arada da öğreneceğim ücreti
Çok teşekkür ederim canım çok sağol gerçekten hayırlisiyla doğurur ve bebegine kavuşur sun insallah
Bu arada aynı gün bende gideceğim ikili test zamanım geldi de
Bu 2. GidişiM olacak doktora diğer doktor 25 26 Mart gibi ikili testben 3,5 aylık hamile iken ikili testimi yaptırdım. doktora sık sık gitmeye gerek yok bence.. bu arada kartal hastanesine mi gideceksin 26 martta
Evet canım erciyes kartal a.. sabah erken gelmeyi düşünüyorum sıra çok dediğin içinben 3,5 aylık hamile iken ikili testimi yaptırdım. doktora sık sık gitmeye gerek yok bence.. bu arada kartal hastanesine mi gideceksin 26 martta
ben çok seviyorum kendisini. açıklayıcı anlatımı ve tavsiyelerini çok seviyorum. sıradan doktorlar gibi değil sağolsunİnşallah içim isinir zerrin hanima çok endiseliyim