Kayseri de doğum yapanlar....

tekdeni düşünüyorum inş. istedigim gibi olur orası pahalı geliyor bana malesef yoksa fatma hanımda cok istemiştim

Çok kalabalık bir kere hiç özel gibi değil tamam iyi doktorlar olabilir ama hastane yi biz beğenmedik yani o hastane ye ödenen ücret çok canım

ben kayseriye geleli çok olmadı hastaneler hakkında bir bilgim yok ama doktorumdan da vazgecmek istemiyorum hayırlısı bakalm

Kuşlar bende kayseri de doğum yapicam inşallah.Magnet e gidiyorum.Zerrin Ozkececi doktorum.Giden var mi simdi veya daha onceden.Ayrintiya girmiyor pek ,basindan beri gittiğim için degistirmedim. :KK17:

Kuşlar bende kayseri de doğum yapicam inşallah.Magnet e gidiyorum.Zerrin Ozkececi doktorum.Giden var mi simdi veya daha onceden.Ayrintiya girmiyor pek ,basindan beri gittiğim için degistirmedim. :KK17:
Nette adını okudum ama hiç bir tanıdığım gitmiyor içine sinmediyse bi kaç iyi doktora daha git canim bunun doğumu var daha doktorun seni rahatlatmaşı onemli

merhabalar. ben de kayseri de yaşıyorum 1 yaşında kızım var. modern dünya hastanesinde op.dr. ibrahim demir de doğum yaptım. normal doğumu destekleyen bir dr ama ben istemedim epidural le sezaryan oldum. cok da memnun kaldım. hastane güzel ve hemşireler ilgili. tavsiye ederim.

Merhaba kızlarr bende memorialde dr. fatma kutlusoya gidiyorum. doğumuMA 5 hafta kaldı gayet memnunum ilgili güleryüzlü sevecen bi doktor. bir aksilik olmassa normal doğum yapmak istiyorum. doğum sonrası düşüncelerimi tekrar yazarım hepinize sağlıklı günler . bebişlerimize sağlıcakla kavuşuruz inşallahh:emir_bebek:

Merhaba kızlarr bende memorialde dr. fatma kutlusoya gidiyorum. doğumuMA 5 hafta kaldı gayet memnunum ilgili güleryüzlü sevecen bi doktor. bir aksilik olmassa normal doğum yapmak istiyorum. doğum sonrası düşüncelerimi tekrar yazarım hepinize sağlıklı günler . bebişlerimize sağlıcakla kavuşuruz inşallahh:emir_bebek:
Sağlıklı, kolay bir doğum diliyorum sana canım.. ben de 32. haftamdayım, başından beri Fatma hanıma gidiyorum, memnunum bende.. sen doğumla ilgili hastaneyle konuştun mu? hangi paketi seçeceksin?

sağol canım inşallah hepimiz için kolay olur. konuştum vip paketi çok gerekli görmedim açıkçası normal doğumda sezeryanda aynı fiyat dediler aşağıya indiğimde ilk başta söylemek istemedi kadın dr. fatma hanım gönderdi dedim daha çok varmış doğumunuza filan dedi bende fiyatı bileyimde ona göre ayarlayayım kendimi dedim 2100 tl normal doğum paketimiz dedi vip sormadım :) zaten diğer hastanelere göre baya fazla inşallah değer verdiğimiz paraya . sen normal doğum mu düşünüyorsun peki canım?

sağol canım inşallah hepimiz için kolay olur. konuştum vip paketi çok gerekli görmedim açıkçası normal doğumda sezeryanda aynı fiyat dediler aşağıya indiğimde ilk başta söylemek istemedi kadın dr. fatma hanım gönderdi dedim daha çok varmış doğumunuza filan dedi bende fiyatı bileyimde ona göre ayarlayayım kendimi dedim 2100 tl normal doğum paketimiz dedi vip sormadım :) zaten diğer hastanelere göre baya fazla inşallah değer verdiğimiz paraya . sen normal doğum mu düşünüyorsun peki canım?

C

canim bugun gittim zerrin avul a cok begendim ben sormadan bilgi verddi her konuda detayli muayene etti allah razi olsun yardimci oldugun icin
Slm bende dogumu kayseride zerrin hanimda dusunuyorum. Ankarada yasiyorum kendim. Acaba dogum ucretleri hakkinda bi bilginiz varmi.

abaharr, post: 41056811, member: 456141"]merhabalar. ben de kayseri de yaşıyorum 1 yaşında kızım var. modern dünya hastanesinde op.dr. ibrahim demir de doğum yaptım. normal doğumu destekleyen bir dr ama ben istemedim epidural le sezaryan oldum. cok da memnun kaldım. hastane güzel ve hemşireler ilgili. tavsiye ederim.[/QUOTE]
Canım bende İbrahim beye gidiyorum 7 aylık hamileyim ama başka bi şehir deyim şuanddoğum için tekrar gelicem kayseriye İbrahim beyi düşünüyorum ama doğum konusunda pek fikrim yok ne kadar ücretödediniz hastaneye ilgi alaka nasıldı

X