- 11 Mart 2014
- 77
- 17
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kalabalık bir kere hiç özel gibi değil tamam iyi doktorlar olabilir ama hastane yi biz beğenmedik yani o hastane ye ödenen ücret çok canımbene orada yapmayı düşünüyorum neyini sevmediler
Çok kalabalık bir kere hiç özel gibi değil tamam iyi doktorlar olabilir ama hastane yi biz beğenmedik yani o hastane ye ödenen ücret çok canım
Nette adını okudum ama hiç bir tanıdığım gitmiyor içine sinmediyse bi kaç iyi doktora daha git canim bunun doğumu var daha doktorun seni rahatlatmaşı onemliKuşlar bende kayseri de doğum yapicam inşallah.Magnet e gidiyorum.Zerrin Ozkececi doktorum.Giden var mi simdi veya daha onceden.Ayrintiya girmiyor pek ,basindan beri gittiğim için degistirmedim.
Sağlıklı, kolay bir doğum diliyorum sana canım.. ben de 32. haftamdayım, başından beri Fatma hanıma gidiyorum, memnunum bende.. sen doğumla ilgili hastaneyle konuştun mu? hangi paketi seçeceksin?Merhaba kızlarr bende memorialde dr. fatma kutlusoya gidiyorum. doğumuMA 5 hafta kaldı gayet memnunum ilgili güleryüzlü sevecen bi doktor. bir aksilik olmassa normal doğum yapmak istiyorum. doğum sonrası düşüncelerimi tekrar yazarım hepinize sağlıklı günler . bebişlerimize sağlıcakla kavuşuruz inşallahh
Sağlıklı, kolay bir doğum diliyorum sana canım.. ben de 32. haftamdayım, başından beri Fatma hanıma gidiyorum, memnunum bende.. sen doğumla ilgili hastaneyle konuştun mu? hangi paketi seçeceksin?
Slm bende dogumu kayseride zerrin hanimda dusunuyorum. Ankarada yasiyorum kendim. Acaba dogum ucretleri hakkinda bi bilginiz varmi.C
canim bugun gittim zerrin avul a cok begendim ben sormadan bilgi verddi her konuda detayli muayene etti allah razi olsun yardimci oldugun icin
Dogumda zerrin hanimi tercih ettiniz mi memnun kaldinizmi ??Slm bende dogumu kayseride zerrin hanimda dusunuyorum. Ankarada yasiyorum kendim. Acaba dogum ucretleri hakkinda bi bilginiz varmi.