kesinlikle böyle bi insana beş kuruş para vermem
25 yaşına kadar evde g.t büyütmek yerine askerliği aradan çıkarabilirdi
önlisans mezunuymuş sanırım 6 değil 12 ay yapmak zorunda onlar. gitsin 12 yap yapsın zaten sivil hayatta işe yarayan bi tip değil
bedelli askerlik denen şey işini gücünü kazancını oturtmuş adamların düzeni bozulmasın diye çıkarılan bişeydir
asgari ücretle her yerde her işi yapabilecek tiplere uygun bi askerlik tarzı değildir
dolayısı ile ben 1 lira bile destek olmam böyle şımarık salak bi tipe
erkek olsun gitsin 12 ay yapsın gelsin bari ordunun işine yarasın
ev konusuna gelince. satmaktan vazgeçmişsiniz
zaten konuyu okuyunca bu evi satıp altın almanın mantıksız olduğunu düşündüm
gayrimenkulu altınla, dövizle kıyaslamak elma ile armutu toplamak bana göre
ikisinde de değer yükselten parametreler çok farklı
bi de ev 900 bin ediyor demişsiniz , konumu da iyi demişsiniz bi profesyonele danıştınız mı gerçekten kaç para ettiğiyle alakalı ? 900e ev kalmadı çünkü
400 küsüre almışsınız galiba zarar ettik diyorsun ama etmemişsiniz aslında. değeri bi şekilde yükselmiş, 400ün altına düşse zarar ederdin
aralardaki yorumlarını da okudum, apartmana suriyeli doldu kiracı şikayet ediyor falan demişsin
kiracının şikayetlerini kafana takmanı tavsiye etmem, elalemin suriyeli kiracısını neden sana şikayet ediyor mesela ?
başka daireye taşınan insanlar seni bağlamaz sen ne yapabilirsin ki sana şikayet ediyor ?
asansörü şikayet etmiş falan sen mi bozuyosun sanki ? seni ilgilendirmeyen konuları sana şikayet ediyor
yerinde olsam o kiracıyı evden çıkartırdım zaten %25 olayı bitiyor, fahiş bi kira iste ödemiyorsan çık de
yeni kiracıya da verirken tahliye taahhütnamesi yaparsın veya süreli kiralarsın, 1 sene 2 sene falan. tayincilere vs verirsin
bu kadar baş ağrıtan kiracı da iyi değil yani .
evi satmanı tavsiye etmem, ancak ve ancak başka bir ev alacaksan o evi satman mantıklı olur