kaynananızın elle tutulur bir tarafı yok,kadın baştan ayağa problem amma velakin ben böyle konularda her iki tarafda suç buluyorum,kusura bakmayın.
siz neden görümcenizin sözüne gitmediniz ki,kaynınızın sizin nişanınıza gelmemesi onun ayıbı.siz,(ortada önemli bir sağlık sorunu yoksa)gitmeliydiniz.en azından,onların eline koz vermemek için.
bir de yakın oturanların çoğundabu tarz sorunlar yaşanıyor.yani kaynananın ,evin iç işlerine karışması,ev kendilerinise ve herşeyi onlar yaptılarsa,bunu kendilerinde hak görüyorlar.
yanlış anlamayın ben de kayınvalide adayıyım ve herşeyi ben yapıyorum.çünkü çocuklarımı çok seviyorum.(tek çocuğumvar gelinimi de kendi kızım gibi görüyorum)onların sıkıntı çekmemesi için,imkanlarım el verdiği ölçüde herşeyi yapacağım.bu bana onların evlerine karışma hakkı vermiyor.ama herkes bu konuda aynı düşünmüyor maalesef.
eşinizi seçerken,ailesinide göz önüne alın.eğer ailesi size uymuyorsa,evlenirken 1 değil 1000 düşünün.
hatalı olduğunuz bir diğer konuda,3 aylık evliyken bebek düşünmeye başlamanız.ne aceleniz var,allahaşkına?..