Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demissin yaa hicbi sey anlamadim o bunu dedi su sunu dedi aldim koydum camasir suyu doktu pofff
Anam bu nasil bi yorum dur 2 defa okudumNişanlıyken kaynana yemeğimi beğenmemişti bende tabağı önünden aldım beğenmediysen yeme o zaman aç kal demiştim birgün de durduk yere annen ölüncede babana hemen yeni kadın alırız dedi bende inşallah sen önce ölürsünde kocana senden daha güzel bir kadın alırım bozuldu kaldı yani canım kendini ezdirmeyeceksin sende cevabını vereceksin eğer eşin hala annem diyosa boşver boşan oda annesiyle evlensin annesiyle yatsın
ahhhh kızlarrr bugünn baskaa seyy istesemm olacakmışşşş biriii kaynana mıı dediii dündenn beriii delii boğalarr gibiyimmm kaynana benii deliii etti deliiii çıldırcammm oğullarını aldıkk diyee düşman bellemişş bunlarr biziiAnam bu nasil bi yorum dur 2 defa okudum
Nermin sen iyimisin o nasil bi cumledir
"Annesiyle evlensin" öyle bi kelimeyi nasil kullaniyosun eger her tartismanizda eşine yada annesine bu kelimeyi kullaniyorsan pes dedim yani
Sizinde ilerde o kvniz gibi olacağınızı hatirlatiyim böyle genç eli belinde kalmiyacaksin
Uslubunuz mahalle aralarinda eli belinde sakız şakirdatan kadinlar gibi
ahhhh kızlarrr bugünn baskaa seyy istesemm olacakmışşşş biriii kaynana mıı dediii dündenn beriii delii boğalarr gibiyimmm kaynana benii deliii etti deliiii çıldırcammm oğullarını aldıkk diyee düşman bellemişş bunlarr bizii
nerminn kaynanamın ismidee nerminn :) öyle demede baska seyler diyebilirsinn tabii o azcıkk agır olmuşş ben kocama desem öyle bişeyy agzıma ederr resmennHepimizin kv siyle sorunları var kvler oğullarını kiskaniyo 2+2 'nın ne ettiğini bildiğimiz gibi bunu kimse degistiremez
Her ağız kavgası gürültü patırtı ettiğimizde gidipte oglunla evlen onunla yat demiyoruz
N nermin68 Şakası bile iğrenç
Olurmu öyle şey canim şakası bile kötü onu kadin doğurmuş emzirmis oglunla evlen demekte neyin nesi
Biraz usluplara dikkat edelim lutfen
Ben yorum yapan nermine itafen yazdim onu etiketledimnerminn kaynanamın ismidee nerminn :) öyle demede baska seyler diyebilirsinn tabii o azcıkk agır olmuşş ben kocama desem öyle bişeyy agzıma ederr resmenn
biliyorumm canımm onuu anladıımm :) insallah biz onlardan olmayızz benim kaynana kendi kaynanasından çok çekmiş bana ben onun yaptıklarını sana yapmıcamm diyorduu sözdee ama dün kocama karına caktırmaa ben onun temızliğini begenmiyorumm diyor telefonda tabı ben duydum delii oldum benim koca allahtan bana çok düskün annesini takmıyrBen yorum yapan nermine itafen yazdim onu etiketledim
Evet kvler gelinleri kiskaniyo acik ve net yapacak bişey yok yeni kv adayları olarak bu gelenegi sonlandiracaz kvlerimizi örnek almiycaz biz iyi kvler olacaz
Bunu kvsinden çok çekmiş biri olarak yaziyorum
Kesinlikle aklın yolu bir en başta bende aynısını yazdım walla hayatının hatasını yaparsın hem kendine hem o çocuğaÇocuk yapma
Çocuk yapma
Çocuk yapma...
Sakın böyle bir ortama çocuk yapma, daha kendi düzenini kuramamışsın çok yazık olur sana da bebeğe de. Sakın çocuk yapma bazı şeyler yoluna girene kadar yoksa 1 sene sonra kayınvalidem çocuğuma baktırmıyor sen bakamazsın diyor diye konu açarsın.