Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben rahatım aslında en azından sık sıl gelmıyor ama es kısmı varbende kayınvalidemle kavga edicem ama daha zamanı var.pusuda bekliyorum.şimdilik biraz daha susmam gerekiyor.neyseki artık yakın değiliz.suratını pek görmüyorum.vakti gelince kusucam nefretimi.o gün içim baya rahatlar
Zaten ust anahtarı vermıyor bıze yok vermedıler dıyor bende esıme soyledım vardır dedım kılıtı degıstırıcem dedı guvenlık ıcınEdepten uzak kv anahtarı derhal elinden al o eve çat pat giremez eşini allem et kallem et anahtarı aldır ilk oradan başlayın.
Evet bu konuda hata bızde biz en küçükleriyiz bu yüzden esım de karşı çıkamadı annesıne karsı gelmedı olmasın bıde onun yanında melek gibi dcranır banaDiger geline karismayip sana bunu yapiyorsa problem esinde veya sende bu kadar basit fazla yuz veriyorsunuz demekki
benim kvdede kaynimin ve eltimin tepesindedir ama ayni emir ve istekleri ne eşime ne bana sökmüyor .. sunu al,suraya git,sunu yap .. gibi
Evet bu konuda hata bızde biz en küçükleriyiz bu yüzden esım de karşı çıkamadı annesıne karsı gelmedı olmasın bıde onun yanında melek gibi dcranır bana