• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanama karşı kazandığım zafer:)

eşimde demişki; benim karıma birşey yapanın kemiklerini kırarım ,laf söyleyenin dilini koparırım,o benim himayemde tabikide ben bakıcam herşeyin en iyisini alıcam,şuan calısıyorum diye ailesinin yanında sorun etmeden beni bekliyor..ailesinin bizim paramıza ihtiyacı yok hem onlar öyle insanlar değil,senin söylemenle niye boşanayım hem boşansam yerine başkası gelecek,hem ben karımı çok seviyorum niye boşanayım demiş...daha birçok şey söylemiş ,kayınvalidem mors olmuş...

Demek şu oluyorki annesi birşey yapsa kemiklerini kıracak laf soylersede dilini kopartacak...bunu annesine yapan yada söyleyen kişi ne yapmazki eşine bu saygısızlığa uzuleceginize zafer kazandiginizi dusunuyorsunuz yazık çok yazık .....

eşimde demişki; benim karıma birşey yapanın kemiklerini kırarım ,laf söyleyenin dilini koparırım,o benim himayemde tabikide ben bakıcam herşeyin en iyisini alıcam,şuan calısıyorum diye ailesinin yanında sorun etmeden beni bekliyor..ailesinin bizim paramıza ihtiyacı yok hem onlar öyle insanlar değil,senin söylemenle niye boşanayım hem boşansam yerine başkası gelecek,hem ben karımı çok seviyorum niye boşanayım demiş...daha birçok şey söylemiş ,kayınvalidem mors olmuş...

Demek şu oluyorki annesi birşey yapsa kemiklerini kıracak laf soylersede dilini kopartacak...bunu annesine yapan yada söyleyen kişi ne yapmazki eşine bu saygısızlığa uzuleceginize zafer kazandiginizi dusunuyorsunuz yazık çok yazık .....

canım mecaz denen birşey var...ciddi manada yapacak değil annesine .

bende kendimi seviyorum:D rahatlamış hissediyorum...ama hakkınızı yemeyim kk nın kadınları sayesinde başardım,burada ki hayatlardan kendime birçok örnek çıkardım ve uyguladım ,,,sonuç değdi:))

uyguladın ve işe yaradı yani :) bravo denedin ve oldu..
allah daim etsın mutluluğunuzu :31:

kaynana bana her türlü lafı saysın ,boşan diye eşimi zorlasın ,yılan şeytan desin,yatak ,ilişkimize kadar orada burada bahsetsin millete , o kaynana baş tacı ,banada yazık çok yazık...
sizin düşünce mantığınızı anlayamadım..

eşim öyle konuştuysa bana karşı tavrını nasıl koruduğunu göstermek istemiş,ne yapsaydı kadınla baş edilmiyor,genelleme yapmış göz dağı vermiş adını ne koyarsan...

uyguladın ve işe yaradı yani :) bravo denedin ve oldu..
allah daim etsın mutluluğunuzu :31:

teşekkürler canım darısı tüm kaynanalardan çekenlerin başına...

taktik çok basit önce kayınvalidenizi izleyin ne yapmaya çalışıyorsa aynısını uygulayın ,sonra çırak ustayı geçiyor:)

canım yatak ilişkinizden nasıl ne diye bahsetmiş ki?

canım yatak ilişkinizden nasıl ne diye bahsetmiş ki?

koynuna giren şeytan kandırıyor işte , .. veriyorya tabikide onun dediği olacak vs. ay terbiyem müsade etmıyor neler neler söylemiş,bu kadından nefret etmemek mümkün değil

birde evliliğimizin ilk zamanlarındayken kaynana ve görümcelerim hayırdır seninkisi altından mı ,ac bakalım ne kıymetliymiş,kocan her dediğini yapıyor...
kurdukları mantıklara bakarmısın,cahilin önde gideni bu kadın

koynuna giren şeytan kandırıyor işte , .. veriyorya tabikide onun dediği olacak vs. ay terbiyem müsade etmıyor neler neler söylemiş,bu kadından nefret etmemek mümkün değil

birde evliliğimizin ilk zamanlarındayken kaynana ve görümcelerim hayırdır seninkisi altından mı ,ac bakalım ne kıymetliymiş,kocan her dediğini yapıyor...

vallahi ne diyecegımı bılemedım yaa Allah sabır versin sana ne diyim:31:

kıskançlığın son seviyesi canım benım:31::31:ondan böyle demişler

Son düzenleme:
vallahi ne diyecegımı bılemedım yaa Allah sabır versin sana ne diyim:31:

evet canım,benim kaynana gibisi yoktur bu sitede problem yaşayanlarla iddiaya girerim yok yani eşi benzeri yok...

bu yüzden burada ki bayanlara söylüyorum ben başardıysam sizlerde başarırsınız:))

evet canım,benim kaynana gibisi yoktur bu sitede problem yaşayanlarla iddiaya girerim yok yani eşi benzeri yok...

bu yüzden burada ki bayanlara söylüyorum ben başardıysam sizlerde başarırsınız:))

en önemlisi
eşin yanındaysa bunları kolay aşardın zaten canım..
allah eşi yanında olmayanlara yardımcı olsun.

kıskançlığın son seviyesi canım benım:31::31:ondan böyle demişler

hem ne kıskançlık varya, yıllarca oğlunun başının etini yemiş evlen diye,hatta eşim eve gitmek istemiyordum annemin hergün evlen diye beni sıkıştırmasından diyor,şimdi ise benim mutluluğuma tahammül edemeyip boşanması için elinden geleni yapıyor,benim mutsuzluğum için evladının mutsuzluğunuda göze alıyor,nasıl annne anlamadım

en önemlisi
eşin yanındaysa bunları kolay aşardın zaten canım..
allah eşi yanında olmayanlara yardımcı olsun.

evet canım haklısın ,ama kendimi birtürlü eşime ispatlayamadım ki,salağa cevirdiler beni ,oyunlarıyla kaynanamgil,oğluna canım gelinim biricik gelinim başımızın tacı,ama benim yanımda demiyordu,oğlu gidince yapmadıklarını bırakmıyorlardı ,anlatıyordum eşime inanmıyordu,annem senin hakkında birşey demiyor,sen fesatsın alıngansın vs..

ama şimdi şaşırdı kaynana roller değişti,benden nefret ettiğini dışa vurdu,ohh eşimdende cevabını aldı,yanlış yaptı,ama nereye kadardı ikiyüzlülük zor...

evet canım haklısın ,ama kendimi birtürlü eşime ispatlayamadım ki,salağa cevirdiler beni ,oyunlarıyla kaynanamgil,oğluna canım gelinim biricik gelinim başımızın tacı,ama benim yanımda demiyordu,oğlu gidince yapmadıklarını bırakmıyorlardı ,anlatıyordum eşime inanmıyordu,annem senin hakkında birşey demiyor,sen fesatsın alıngansın vs..

ama şimdi şaşırdı kaynana roller değişti,benden nefret ettiğini dışa vurdu,ohh eşimdende cevabını aldı,yanlış yaptı,ama nereye kadardı ikiyüzlülük zor...

eşinin gözünde aklanmana sevindim..muhteşem bir zafer :31:

Back