Oh ya, valla rahatladım okuyunca, dönme kuzum o eve, sakın dönmeMerhaba. Kusura bakmayın bi türlü yazma imkanım olmadı. Kesin barıştı diyen arkadaşlar olmuş. Hayır barışmadım tabiki. Hala babamın evindeyim. Karşı tarafla konuşulmuştu zaten biliyosunız. İlk başta başlarını eğip gittiler hiç birşey diyemeden. Daha sonra rahat bırakmadılar. İlk başta takıları altınları vermeyiz dediler. Kabul etmedik sonuçta benim hakkım. Daha sonra tekrar barışmak için yalvarmaya başladılar. Hatta annem bizimle oturmayacak bile dedi. Ama tabiki ben inanır mıyım asla. Annesi ölse bile onunla tekrar barışma ihtimalim %1 in altında. Şuan onlar hala yalvarıyorlar. Ben de barodan avukat için talepte bulundum. Bayramdan sonra avukatı verecekler inşallah. Ondan sonra da Allah kerim
Hepsini sordum. Daha fazlasını dedim. Dedikleri lafların tek bi harfine bile inanmıyorum. Hep o bana diyordu cehenneme kadar yolun var diye simdi ben diyorum
Gözünü korkutmaya çalışıyor sakın kanma. Sen babanın canı ve kanısın sana en kötü muamelesi bile emin ol seni sevmeyen ve içinde vicdan ve merhamet olmayan o adamın en iyi muamelesinden bile iyi olacaktır.Bana sürekli diyor ki baban seni 2 gün bakar sonra üvey evlat muamelesi görürsün diyor.
Seninle irtibata geçmeye çalışmadı mi ? Bayramda gelir hatta diye düşünmüştüm.Her şey aynı. Avukatı bekliyoruz.
helllalllEşinin mesleğini duyunca üzüldüm. Yanlış anlama ama, ben hayatım boyunca yediğim kazıkları hep imamlardan dindarlardan yedim, kesinlikle herkesi bir tutmuyorum çok iyileri var,muhakkak vardır ama şu yaşımda, karşıma bir imam gelirse, arkama bakmadan kaçıyorum.
Umarım çözüme kavuşur tüm bu sıkıntıların.
Dikkat ederseniz genelleme yapmadım, taşlanacak bir durum yok, muhakkak iyileri de vardır ama inanın ki bana hiç denk gelmedi. Bunu mesleğe de indirgemek istemiyorum, keşke bana bunları düşündürecek insanlar ile karşılaşmamış olsaydım.helllalllbu toplum bu dogrulari kaldrmaz az sonra taşlanirsin..
Aynen devam edin harikasınız.Ne kadar moraliniz bozulsa da sakın pes edip dönmeyin.Siz gerçekten soğukkanlılığınızla ve ailenizin güzelliğiyle o cehennemden sıyrıldınız.Allah önünüze her konuda iyi insanlar çıkarsın bundan sonra.Yazıyo ama cevap vermiyorum. Zaten olumlu bişe yazmıyo. Hala gidersen git diyo