Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Çocuk olmadan, araya birileri girmeden düzgün ve sakin bir şekilde eşinizle başbaşa konuşun. Bakalım tepkisi ne olacak. Ben senin anneni alttan almaya çalışıyorum, her saniye anneme saygılı ol diyip bana bir ton laf söylüyorsun ama benim babama küfürler edip duruyorsun amacın ne falan diyin. Ama kaynananız evde olmasın veya siz dışarıda olun. Bu evlilik böyle gitmez eğer konuşmanın sonu kötü giderse diye bazı eşyalarınızı toplayıp valize, valizi de bazanın altına vs koyun direkt kapıyı kapatıp gitmeye hazırlıklı olun. Daha gençsiniz ömrünüzü dengesiz insanlarla geçirmek yerine hayata atılın. Olayın zaten dini boyutuna hiç girmiyorum. Allah yardımcınız olsun

Merhaba. Kusura bakmayın bi türlü yazma imkanım olmadı. Kesin barıştı diyen arkadaşlar olmuş. Hayır barışmadım tabiki. Hala babamın evindeyim. Karşı tarafla konuşulmuştu zaten biliyosunız. İlk başta başlarını eğip gittiler hiç birşey diyemeden. Daha sonra rahat bırakmadılar. İlk başta takıları altınları vermeyiz dediler. Kabul etmedik sonuçta benim hakkım. Daha sonra tekrar barışmak için yalvarmaya başladılar. Hatta annem bizimle oturmayacak bile dedi. Ama tabiki ben inanır mıyım asla. Annesi ölse bile onunla tekrar barışma ihtimalim %1 in altında. Şuan onlar hala yalvarıyorlar. Ben de barodan avukat için talepte bulundum. Bayramdan sonra avukatı verecekler inşallah. Ondan sonra da Allah kerim
Oh ya, valla rahatladım okuyunca, dönme kuzum o eve, sakın dönme

Eşinin mesleğini duyunca üzüldüm. Yanlış anlama ama, ben hayatım boyunca yediğim kazıkları hep imamlardan dindarlardan yedim, kesinlikle herkesi bir tutmuyorum çok iyileri var,muhakkak vardır ama şu yaşımda, karşıma bir imam gelirse, arkama bakmadan kaçıyorum.
Umarım çözüme kavuşur tüm bu sıkıntıların.

Hepsini sordum. Daha fazlasını dedim. Dedikleri lafların tek bi harfine bile inanmıyorum. Hep o bana diyordu cehenneme kadar yolun var diye simdi ben diyorum:cool:

"Kaç ordan kaççç" yazmıştım sana..
Aferim kız sana :KK5: onlari hayatindan cikararak kendine ve ailene olan saygini ispatladin.
Şimdi de "sakın dönme sakınn!!" Diyor ve gidiyorum :KK20:

Kardesim kendi ailene danis ve bence fazla uzamadan bir son ver. Adam imam olacak birde yazik vallaha hic mi Allah korkusu yok.. Allah yardimcin olsun hepimizin ayri dertleri var

boyle karaktersız bı adamdan koca olmaz zaten hazır col yok cocuk yok bosan gıt otur ananın babanın dızının dıbıne daha kucuksun yazık etme kendıne

Böyle aile olunmaz. Biz böyle evlilikler yapmadık. Kaç.o ses kaydını silme. Hatta bahsini bile yapma.mahkemede hep birlikte dinlersiniz.burda yazılanları da yok et. Kimseye bisey anlatma sadece anne babanın yanına git sadece onlar bilsin

Bana sürekli diyor ki baban seni 2 gün bakar sonra üvey evlat muamelesi görürsün diyor.
Gözünü korkutmaya çalışıyor sakın kanma. Sen babanın canı ve kanısın sana en kötü muamelesi bile emin ol seni sevmeyen ve içinde vicdan ve merhamet olmayan o adamın en iyi muamelesinden bile iyi olacaktır.

Her şey aynı. Avukatı bekliyoruz.

Bir insan bu kadar anneciyse eğer karısını mutlaka ezdirir kendi arkadaşımdan biliyorum dayanamadı boşandı o da neler neler yaşadı.böyle adamdan hayır gelmez yalnızca üzer yıpratır

Eşinin mesleğini duyunca üzüldüm. Yanlış anlama ama, ben hayatım boyunca yediğim kazıkları hep imamlardan dindarlardan yedim, kesinlikle herkesi bir tutmuyorum çok iyileri var,muhakkak vardır ama şu yaşımda, karşıma bir imam gelirse, arkama bakmadan kaçıyorum.
Umarım çözüme kavuşur tüm bu sıkıntıların.
helllalll👏👏👏👏bu toplum bu dogrulari kaldrmaz az sonra taşlanirsin..

Yazıyo ama cevap vermiyorum. Zaten olumlu bişe yazmıyo. Hala gidersen git diyo

helllalll👏👏👏👏bu toplum bu dogrulari kaldrmaz az sonra taşlanirsin..
Dikkat ederseniz genelleme yapmadım, taşlanacak bir durum yok, muhakkak iyileri de vardır ama inanın ki bana hiç denk gelmedi. Bunu mesleğe de indirgemek istemiyorum, keşke bana bunları düşündürecek insanlar ile karşılaşmamış olsaydım.

Yazıyo ama cevap vermiyorum. Zaten olumlu bişe yazmıyo. Hala gidersen git diyo
Aynen devam edin harikasınız.Ne kadar moraliniz bozulsa da sakın pes edip dönmeyin.Siz gerçekten soğukkanlılığınızla ve ailenizin güzelliğiyle o cehennemden sıyrıldınız.Allah önünüze her konuda iyi insanlar çıkarsın bundan sonra.

X