Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

pes vallahi..
daha kaç günlük evlenmiş kıza yapılan densizliğe bak. cicim ayı ya insan birkaç ay doğru düzgün davranır. o bile yokmuş. bundan asla koca falan olmaz.
dağın başında yaşamayı kabul etmişsin, çeyizlerini götürememişsin, anasını kabul etmişsin. elini ayağını öpeceğine zulm ediyor. bir de utanadan hiç tanımadığı babanın , babalığını sorguluyor. 2 gün bakıp üvey evlat muamelesi yaparmış!
işte kişi kendinde biliyor işi. ben evladıma doğrusuyla yanlışıyla, iyiliğinde kötülüğünde bir ömür sahip çıkarıp kimseye boyun eğdirmem. annen baban da öyledir.
sakın dönme bunlara. tek altın da yetmez tazminatta aç. küfürleri de söyle mahkeme de ama ses kaydını sunma. çünkü ses kaydetmek suç.
bir de imam olacak. yazıklar olsun!güzel ahlakı hiç anlayamamış!

Kasım anın anahtarı hala bende. I öyle 300 400 lira verip çilingirle kasa açtırmaz. Altınları bana verene kadar anahtar bende kalacak. İnat ederse tedbir koydırcam

düğün cd si var mı??
varsa mahkeme ister onu zaten. ve görüntüde altınları sayar.
isterse açtırsın. paşa paşa verecek. hiç olmadı maaşına haciz gelir.

Kesinlikle katılıyorum size. Ayrıca iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Bak geçenlerde bir üye yazdı. Şiddete hakarete ugruyormus. Çekişmeli boşanma davası açmış. Adam yalvar yakar barışalım demiş. Barışmışlar ve herif altınları zorla kadının elinden alıp anlaşmalı boşanma kağıdını koymuş önüne. İmzalamak zorunda kalmış.

Aglakk sakın onlara inanma. Ailenide onlar için karşına alma sana sahip çıkan bir ailen var kıymetini bil. Kimsenin ne dediğini umursama. İnşallah bundan sonra çok mutlu olursun. Arkanda bıraktıklarına dönüp bakma. Geleceğine odaklan. Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşına

Bunlarında yapmak istedikleri o zaten bariz belli

Bidaha olmayacak, hatamızı anladık, istersen annem bizimle yaşamaz.bundam sonra her şey senşn istediğin gibi olacak falan diyolar işte. Klasik

Yeme. Kimse değişmiyor inan, 7sinde neyse 70inde de öyleler. Bu kadar bağımlı büyümüş bir insan sırf sen boşanacaksın diye annesini hayatta yabana atmaz. Altın falan varsa onları vermemek içindir. Kuruş bırakma. Düğünde takılan altınlar senin hakkındır.

Ya seni tebrik ediyorum ya genç yaşına, toyluğuna rağmen çok kararlı bi duruş sergiliyosun. Seni üzen aşşağılayan insanlara hakettikleri dersi veriyosun. Süpersin aynen devam Kocan olcak o adama, kaynanan olcak insan müsveddesine ASLA boyun eğme. Ailen var gül gibi yanındalar, arkandalar, önündeler. Her yerden seni korurlr emin ol önce Allaha sonra ailene güven. İnşallah bu kötü günlerden kurtulursun bir an önce. Dilerim altınları ve nafaka olmasa da inşallah yüklü bir tazminat alırsın çünkü kayıtlar var. Olmasa bile kurtulduğuna ve özellikle çocuksuz kurtulduğuna şükret derim. O adamla seni ömür boyu bağlayan bir bağ da olabilirdi aranızda. Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış. Sakın inanma adama da kadına da. Çünkü seni ikna edene kadar kadın iki gün gelmez sonra gene damlar gene aynı olaylar yaşanır. Tek bir farkla: daha fazla baskı ve daha fazla kısıtlamayla. Özellikle ailenle görüştürmeme durumu yaşanır. Sen yolundan dönme. Yolun sonu aydınlık.

Kasım anın anahtarı hala bende. I öyle 300 400 lira verip çilingirle kasa açtırmaz. Altınları bana verene kadar anahtar bende kalacak. İnat ederse tedbir koydırcam
aynı noktada takılı kaldınız
altın sizde olsa ne yazar? onun üzerineyse gider kaybettim der çıkartır bankadan tekrar
biran önce koydurun tedbirinizi

Bence tek altınları vererek kurtulamasın.
Ayrica maddi ve manevi tazminat davası açmalısınız kesinlikle.
Ettiği küfürler hakaretler yanına kar kalmamalı.
Şu an yalvarmalarinin tek nedeni de altınlar bence onları bi sekilde elinizden alıp tekrardan eziyetlere başlarlar .
Vallahi tam filmlerdeki kötü karakterler gibiler.

Boşan ya ne bekliyorsun bi ömür böyle geçmez. Otursun anasıyla

bumu az dert bence derdin büyük. bunlar normal insan değil sana sürekli cehenneme kadar yolun var diyen biriyle bi dk. durma. derhal gitmelisin ailende ne garip bi daha açılmasın bu konular diyip gidiyolar. anlat herşeyi ailene ve terk et o adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…