Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Konu sahibi assssla o evden çıkmaz arkadaslar, kocişyle annesini sabaha karşi yan odada exorcist ayini yaparken yakalasa bile duracak o evde çünkü gidecek bir yeri sığınacak bir ailesi herseyden önemlisi kendi ayaklarımin üzerinde durayım diyecek zora girecek bir poposu yok.Annesi babası var demeyin bana,kendi öz evladıni bu koşullarda yaban ellerde böyle bi adamın eline bırakan bir ana babadan bahsediyoruz,kızım mutsuzsan çık gel demelerini beklemiyoruz herhalde?

2 evlendi
2.evleneceginin garantisi varmı her zorlukta boşansınnn öylemi
Yaa ablacım tamam, sen çektin diye herkes çeksin, sen mutsuzsun diye herkes mutsuz olsun tamam, haklisın da bi çekil şurdan kız zaten ipin ucunda, şunu bi kurtaralım sonra yine saçarsın zehrini

Merhaba. Kusura bakmayın bi türlü yazma imkanım olmadı. Kesin barıştı diyen arkadaşlar olmuş. Hayır barışmadım tabiki. Hala babamın evindeyim. Karşı tarafla konuşulmuştu zaten biliyosunız. İlk başta başlarını eğip gittiler hiç birşey diyemeden. Daha sonra rahat bırakmadılar. İlk başta takıları altınları vermeyiz dediler. Kabul etmedik sonuçta benim hakkım. Daha sonra tekrar barışmak için yalvarmaya başladılar. Hatta annem bizimle oturmayacak bile dedi. Ama tabiki ben inanır mıyım asla. Annesi ölse bile onunla tekrar barışma ihtimalim %1 in altında. Şuan onlar hala yalvarıyorlar. Ben de barodan avukat için talepte bulundum. Bayramdan sonra avukatı verecekler inşallah. Ondan sonra da Allah kerim

Ne diye yalvarıyorlar söylesene
bu kadar yüzsüzlük nasıl yapabiliyorlar çok değişik geldi

Kayimvalideniz gelsin diye 40 takla atmışsınız. Sonrası malum... tartışmalar başlamış eşinizle aranızda, ondan sonrasını okumadım. Hata etmişsiniz kayinvalideyi çağırmakla.

herseyden önemlisi kendi ayaklarımin üzerinde durayım diyecek zora girecek bir poposu yok.

Nasıl çirkin bir yaklaşım. Şükür tahmininiz gibi gelişmemiş olaylar ki öyle olsa bile herkesin yapısı bir değil. Herkesin olaylarla yada kötü insanla mücadelesi, tavrı aynı değil. Bunu demek yerine destek olacak, güçlü hissettirecek sözler söyleseydiniz faydalı olurdu.

Ne diye yalvarıyorlar söylesene
bu kadar yüzsüzlük nasıl yapabiliyorlar çok değişik geldi
Bidaha olmayacak, hatamızı anladık, istersen annem bizimle yaşamaz.bundam sonra her şey senşn istediğin gibi olacak falan diyolar işte. Klasik

İlk olarak kullandığın kelimelere dikkat et. Çok şükür senin gibi sığ düşüncelerim olmadı. Annem babam hakkında da bilip bilmeden yorum yapma. Çok yorum yapmak istiyorsan ilk önce benim yorumlarımı oku. Hem benim hem babamın tavrını öğren ondan sonra konuş.

Tebrik ederim sizi. Kötü yorumlarla canınızı sıkmayın. İnsan hayatta birsürü yanlış seçim yapabilir. Önemli olan farkına varmak, güçlü durmak, boyun eğmemek. İnşallah bundan sonra herşey gönlünüzce olur. Kurtulduğunuza gerçekten çok sevindim. Güçlü duruşunuzu kaybetmeyin, hakkınız neyse alın sonra da tamamen hepsini hayatınızdan çıkarın.

Yol yakınken kurtar kendini

Kaynanalar ahhh ahhhhhh hepsi aynı

Bidaha olmayacak, hatamızı anladık, istersen annem bizimle yaşamaz.bundam sonra her şey senşn istediğin gibi olacak falan diyolar işte. Klasik
kendi söylediklerine kendileri bile inanmıyorlardır
hani kocan mikemmeldi?
hani annesini sevmezsen seni sevmez,istemezdi?
hani o olmazsa sen yaşayamazdın?
sorsana bu lafları diyen nerde şimdi diye?

kendi söylediklerine kendileri bile inanmıyorlardır
hani kocan mikemmeldi?
hani annesini sevmezsen seni sevmez,istemezdi?
hani o olmazsa sen yaşayamazdın?
sorsana bu lafları diyen nerde şimdi diye?
Hepsini sordum. Daha fazlasını dedim. Dedikleri lafların tek bi harfine bile inanmıyorum. Hep o bana diyordu cehenneme kadar yolun var diye simdi ben diyorum

Sırf Altınları vermemek için barışmak istiyor. Yalandan bir iki tatlı sözle kandırmaya çalışıyor sizi. Uyanık olun yaşınız genç Allah daha iyileriyle karşılaştırsın sizi
Kesinlikle katılıyorum size. Ayrıca iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Odalara kapanıp annene babana küfür etmeler de neymiş. Ne biçim insan bunlar içleri kin nefret öfke dolu. Kendi anasına saygı bekliyor da sen kaya kovduğundan mı çıktın. Sinirlerim bozuldu dengesizler. Anasıyla otursun münafıklar. Bide imam olacak. Dinimizde aile kavramı anaya babaya saygı nedir bilmiyor demekki. Rezil. Tükür suratına yoluna bak.

Kesinlikle katılıyorum size. Ayrıca iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
aferin ağlak çizginizden şaşmayın
haspama bakın haspama resmen altınları vermemek için barışma ayağı yapıyor
banka kasası kimi üzerineydi eşiniz anahtarı kaybettim diyip çıkarıp ordan altınları boşaltabiir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…