- Konu Sahibi Thedemetriax
Ne gerek var 40 gün birilerine iyileşince gitselerdi ikisi aynı anda durmasaydi çok üzüldüm bebeğe ya yere dusseydi nasıl bir babanne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baba müsade eder misin emzirmem lazım? Bitince seni ararız.Zaten annelerden biri yatak odamizda namaz kılarken, ben ise amerikan mutfakta çocuk ağlarken kahrolmustum. Kayınpeder emzirmem gerektiğini anladı ve ona rağmen balkona bile çıkmadı. Sığıntı gibi sürekli geldi gitti karısının yanında espri yapıp duruyordu
Kaynan İskender almadı diye dertlenen dimi ne dertler var beEn başından beri sizinle samimi olmak istemeyen aile ile inadına samimi olmaya çalışıyorsunuz ve sonuç ortada. Mesafe koymanız gerekirken "beni arayıp sormuyorlar, canım İskender çekiyor onu bile almıyorlar" diye hayıflanıp durdunuz. Bu saatten sonra uzak durun mesafenizi koyun
Aynen o üye insanlardan aşırı şekilde beklenti içinde. O yüzden işleri hiç rast gitmiyorKaynan İskender almadı diye dertlenen dimi ne dertler var be
Aynen o üye insanlardan aşırı şekilde beklenti içinde. O yüzden işleri hiç rast gitmiyor
Bence esinden ilgi gormuyor. Esinden ilgi goren sevilen biri niye kayinvalideden ilgi bekleyip kafayi kayinvalideye taksin. Sorsak biz cok mutluyuz, esim ustume titrer, cok anlayislidir der, bize mutlulugun resmini cizer yersen. :) neyse ki biz mutlulugun tanimini hep buralarda okuyup ogreniyoruz iste yoksa biz nerden bilelim :)) valla kayinvalide sabirli kadinmis. Saldirmamak icin cok ugrasmis ama en sonunda mecbur kalmis
Eşi aşırı pasif biri ve bu pasifliğini kadın üzerinde kullanıyor. Asla ailesine dur demiyor sürekli eşine "idare et" modunda. Ya yeni doğum yapmış kadın neden milleti idare etsin
Birde kv göğsüne vurmuş e çocuk nerede o ara ??Konuda oyle dememis ama esim beni silin dedi demis. Simdi ailesinden kurtuldu diye seviniyormus yeni dogum yapmis kadin onume zeytin cikarmadilar diye dertlenmis yav. Benim cocugum yok bak olsa cocugum yere dusecek ben kayinvalideye ucan tekme atacagim akil kari degil.
Konu sahibi kendisine gülenlere beddua ediyor ama Allah affetsin şu görüntü sinirlerimi çok bozdu kasfhjjkhfKadin mi cüce, sen mi uçan tekmeyle daldın, o gözlüğü nasil kirdin cok merak ettim, iyi tekmeyle agzini burnunu kirmamisin kadinin
Birde kv göğsüne vurmuş e çocuk nerede o ara ??
Bu lohusalik isi ne kadar abartiliyor ya. Kocasini salona postalayip annesiyle 30 gün kocasiyla yattigi yatakta yatanlari okudu bu gözler Neymis, annesi bakiyormus dikişliymis40 gun ne isi var anneleron evde. Sezeryanda bile 10 gunde rahat toparlar insan . Siz basınıza toplamakla hata etmissiniz belliymiş boyle olacagı. Bosverin artik bebeginizle ilgilenin herkes ne hali varsa gorsün
hic de kötü bir sey dememisEvi terk ettikten sonra torununu ayağına bekleyip durdu. En sonunda eşimi arayıp sen bizi sattın diye bağırınca yüzleşmeye gittim. Kayınpeder de bana yaptıklarını bizzat duysun ve eşim de görsün diye. Orada bana dedi ki " aile arası olabiliyor böyle şeyler, herkes gergindi" dedi. "Ben sizinkilere gitmenizi kıskanıyorum. Gelin bizde de kalın" deyince tepem attı ve bunca eziyeti bana yaşatan kadına nasıl gelirim dedim affetmiyorum dedim. 3 ay sonra da işte eşimin babaannesinde karşılaştık ve orada saldirdi
.