Kaynanam bana saldırdı.

Onu sorgulamadım zaten.
Ama hayatın doğal akışında o iş öyle olmaz demek istedim.
Yani biri sizi itti, bebek düştü, siz düştünüz ve uçan tekme sonraki hamle?

Tekme tokat ne biçim ilişkiler. Tövbe büyük sözüme.önceki konularınızı bilmiyorum fakat böyle çirkef kaynana ile araları yapmak için niye çaba gösteriyorsunuz. Benim kv düşük riskim olduğunu bilmesine, gebelik zehirlenmesi şüphesini duymasına rağmen evi taşıdığımı gebe halimle yardım lazımmı diye ne bir kez aradı nede geçmiş olsun demedi diye mesafe koydum. Hastaneye yatış verdiler bir kez bile aramadım eşimde ses etmiyor haklı gördüğü için. Sizin kv den sonra benimki 40 su yıkanmış

Bu mesele burda kalmaz eşiniz anneye döner annede doldurursa iyi son gozukmuyor nedir bu ailelerden çektiğimiz evlendirmek istemiyorsa totosundan ayırmasın evlendirmesin

Onu sorgulamadım zaten.
Ama hayatın doğal akışında o iş öyle olmaz demek istedim.
Yani biri sizi itti, bebek düştü, siz düştünüz ve uçan tekme sonraki hamle?
Yaşamadığınız için bilememissiniz olabilir. Koltukta iki büklüm kalınca elinizle çocuğu tutmaya çalışırken ve çocuk dusmusken kadın ise hala saldırırken tabi ki ayağımla muhafazaya gecicem. Kadın üstüme doğru eğilince de ayağım gözlüğüne gidicektir doğal olarak

2+1 küçük bir evimiz var. 2 misafir gelirse evin altı üstüne geliyor odadan odaya geçerken icazet alıyoruz ki çarpışmayalım. 1+1 eve, yeni doğum yapmışken niye 2 kişiyi getirdiniz ki? İkisi de istedi demişsiniz, isteyebilirler. Çok kalabalık olur gerek de yok zaten diyebilirdiniz. Size hizmet ederler diye beklemişsiniz olmayınca iyice kurulmuşsunuz. Kayınvalidenin yaptığı tabii ki hoş değil ama olmayınca olmuyor, kabul etmeniz lazım biraz.

Ben iki kişiyi istemedim. Eşim illa annesinin de gelmesini istedi.

Ben hala 1+1 eve anne+kaynana+kayinpeder+siz+esiniz nasil sigdiniz anlayamadim. Benim ev 2+1di ben esim annem(kayinvalidemle birgun arayla donusumlu gelirlerdi) sigamiyorduk. Kucuk ev, kalabalik tabi herkesin varligi birbirine batar. 2 gun arayla anne kayinvalide donusumlu gelseydi bari. Zaten 1 ay sadece uyuyor bebeler, gaz sancilari baslamamis oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…