- 3 Mart 2015
- 3.232
- 6.842
- 36
-
- Konu Sahibi Thedemetriax
Mutlumusunuz böyle bir ilişkide?Eşim tesettür konusunda çok ciddi benimde kapanmami istedi kapandım. Görümcem denize gitti fotoğraf çekilmiş kimsenin haberi yok eşimde sinirlendi erkekler var diye. Fotoğraf paylaşacakti abin kızar gizle dedim olay çok uzadı ben bilerek yaptırmışm gibi eşimde diğer kardeşinden gördü fotoğrafı. İzine geldi bayramda ailesinin yanına gittik sadece kaynanam uzaktan hoşgeldin dedi. Kayinvabam ve görümcelerim hoşgeldin demediler laf soktular eşim sen sus ben halledeceğim dedi onları dövdü banada vurdu tabi. Sonra hepsi bana saldırdı kovdular evden beni ve eşimi.
Hala konuşmuyorum ama eşim konuşmak istiyor. Ben ne yapmalıyım
Bende şoktayım çünkü benim ailem böyle bir aile değil.O nasil aile , nasil eş ya? Şok oldum.
Eşimle birbirimizi seviyoruz ama ailesi olunca mutsuz oluyoruz en çok ben tabiMutlumusunuz böyle bir ilişkide?
E senin eşinin kalır yanı ne ki? Adam kendi babasina vurmuş. Evdeki herkesi dövmüş çıkmış gitmiş. Evdekiler zaten bambaska kafada.Bende şoktayım çünkü benim ailem böyle bir aile değil.
Ailesi olmasa evet güzel bir aileyiz
Babası üstüme geliyordu eşimde boğazını tuttu itti sonra kahpe dedi bağırdı banaE senin eşinin kalır yanı ne ki? Adam kendi babasina vurmuş. Evdeki herkesi dövmüş çıkmış gitmiş. Evdekiler zaten bambaska kafada.
Dalga mı geçiyorsunuz ben bu durumdan mutlu mu oldum sanıyorsunuzYok boyle daha bir guzel olmussunuz, ailesi olmasa bir seyler eksik kalirdi bence. Ekrana tukurdum ben ki nazar falan degmesin.
Ailesi olmasa evet güzel bir aileyiz
Eşimle birbirimizi seviyoruz ama ailesi olunca mutsuz oluyoruz en çok ben tabi
Evet çünkü eşim beni kapalı görmek istiyor bende çok mutlu olmadım bu durumdan ama eşimi mutlu etmek istedim sonradan alıştım namaz kılıp, Kur'an okuyorum. Siz hiç böyle birşey yaşamadığınız için yorum yapması kolay oluyor. Görümcelerim hep laf soktu kavga çıkardı evlendiğimiz günden beri. Eşim hep para yedirdi hala yediriyor cezaevinde kaynım var 2000 TL gönderiyor çocuğum var ve kaçarak evlendim.Ha bütün suç ailesinde yani? Ciddi mi yazıyorsunuz bunu? Sizin kendi kararınız olması gerekirken size kapan diyen eşiniz normal, koskoca kardeşi denize gitti diye kızan eşiniz normal, ailesini döven sizi tokatlayan eşiniz normal ama ailesi anormal tüm sorun ailesinde öyle mi?
Karşılık verdim diye sonra onlara saldırdı eşimde. Babası kızlarını savundu hep. Kızlarımın tırnağı bir geline değişmem dedi. Eşim her ay para gönderiyor telefon faturalarına kadar ödediği halde böyle yaptılar
Eşimle birbirimizi seviyoruz ama ailesi olunca mutsuz oluyoruz en çok ben tabi
Dalga mı geçiyorsunuz ben bu durumdan mutlu mu oldum sanıyorsunuz
Kavga olmadan önce çocuğum vardı zaten bu 1. Babasıyla konuşmasını bende istemiyorum ama eşim babasının yaşlılığın öne sürüyor ne yapabilirim öneri verinEşin seni sevmiyor ama. Eşin inanılmaz vahşi biri. Adam hepinize girişmiş resmen.
Sana k*hp* ve or***u diyen babasıyla nasıl tekrar konuşmak ister, böyle sevgi olur mu sence? Sen de mükemmel evliliğini tekrar bir bebekle taçlandırmışsın. Ne diyeyim artık dayağını küfürünü yiyip oturacaksın.
Evet çünkü eşim beni kapalı görmek istiyor bende çok mutlu olmadım bu durumdan ama eşimi mutlu etmek istedim sonradan alıştım namaz kılıp, Kur'an okuyorum. Siz hiç böyle birşey yaşamadığınız için yorum yapması kolay oluyor. Görümcelerim hep laf soktu kavga çıkardı evlendiğimiz günden beri. Eşim hep para yedirdi hala yediriyor cezaevinde kaynım var 2000 TL gönderiyor çocuğum var ve kaçarak evlendim.
Kavga olmadan önce çocuğum vardı zaten bu 1. Babasıyla konuşmasını bende istemiyorum ama eşim babasının yaşlılığın öne sürüyor ne yapabilirim öneri verin
Sizinde başınıza gelsin o zaman böyle boş konuşmayı görürsünüz o zaman ne diyeyim. Görümcelerim laf sokuyor, babası abisi eşimin parasını yiyor. Eşim dellendi bunları haketmedim dedi. Tabi size lay lay lomNeden dalga geceyim siz yediginiz tokatla birbirinizi seviyormussunuz iste bundan ala mutluluk mu olur? Neyse ki kayinpeder akilli adammis da denize giden kizlarini savunmus.
Ne alakaSiz diger prenseslerinannesi ile ayni kişi misiniz? Uyeligi de yeni almissiniz
Sizinde başınıza gelsin o zaman böyle boş konuşmayı görürsünüz o zaman ne diyeyim. Görümcelerim laf sokuyor, babası abisi eşimin parasını yiyor. Eşim dellendi bunları haketmedim dedi. Tabi size lay lay lom
Siz burda insanlarla dalga geçmek için yorum yapıyorsunuz? Ben darbe almadım ama senin alman yakındır böyle giderse kafan çünkü şuan mutlusun ama birden mutluluğun bozulursa o zaman anlarsınBir sey soracagim o kavga aninda kafaya darbe aldiniz mi?
Tarzınızı benzetmistim ama vazgectim. O kimseye sizinde basiniza gelsin minvalinde beddua etmezdiNe alaka