- 21 Şubat 2021
- 464
- 467
- 18
- 31
- Konu Sahibi 1okaliptus
-
Kimse çekemez onu. Mümkün değil iddia ediyorum.Kim onun çenesine meraklı ki ? Sen çözemezsin be j esin ancak dediğim gibi büyük bir olayla o çözer
O yüzden sen kendi evine düzenine bak smdi okudum evi taşıyın diyenler olmus arkadaşlar bu türler o zaman da yatıya gelir Aylarca gitmezler bari smdi evi ayriKimse çekemez onu. Mümkün değil iddia ediyorum.
Aynı şehirde ne yatılısı Allah askınaO yüzden sen kendi evine düzenine bak smdi okudum evi taşıyın diyenler olmus arkadaşlar bu türler o zaman da yatıya gelir Aylarca gitmezler bari smdi evi ayri
Hayir başka şehre taşının diye yazan arkadaşlar olmus okumadınız mıAynı şehirde ne yatılısı Allah askına
Nasıl yani ? Evimiz 5 dk mesafede ve her fırsatta kalın bizde kalalım sizde muhabbeti yapılıyor.Aynı şehirde ne yatılısı Allah askına
Çok geçmiş olsun arkadaşım. En azından görüşmeyi kesmişsin bak bu bilee senin için iyi bi adım. Geçmişte yaptıkların aklına gelir en fazla. Ben ne yapayım? Az önce tekrar arayıp taciz etti. Açmadım yine. Oğluna mesaj üstüne mesaj atıyor muhtemelen beni kötülüyor :)Bu kadar mı aynı oluruz kendi konumu okudum sandım. Ben ipleri kopardım. daha bir bucuk aylık evliyiz biz üstelik.
Balayından döndük kv kendi kv si için yarın siz alacaksınız siz bakın dedi şaka gibi :)
tüm sülaleyi bana düsman etmeye calıstı cıngar cıkardı işe yaramadı engelledim sinir krizi geçirip.
Simdi esim gidip geliyor görmeye bende kv engelli bu eve girmiyor. Evlerimizin arası 10 dk
Amacı ona bakmamızdı ilerisi icin (eşi yok)
hala diyorum nasıl bir belaya bulastım kimlere geldim diye.
Kv benim hayatımdan cıktı ama evde huzursuzluk bitmedi psikologa basladım. Evde esimle hep tartısıyoruz bitmediler bi.
varlıgı huzur vermiyordu yoklugu da vermiyor inan cok kötüyüm. anskiyete ataklarım cogaldı
keske aynı yerde olsak görüşsek benimle aynı olan kisilerle görüsmeye o kadar ihtiyacım var ki mutsuzum hem de cok..
bir bucuk ayda aklımda bunlarla ömür gecmez ayrılık düsünceleri var..
esim başıma kaktı annemi hayatımızdan cıkardın diyip duruyor. Dikkat et esin arkanda değilse malesef hersey bos
Yok artık yaa. Baya abartmış. Desene ona bu kadar kopamıyorsa evlendırmeseydı oglunu. Iyyy bızınko de kalın der kalmam benNasıl yani ? Evimiz 5 dk mesafede ve her fırsatta kalın bizde kalalım sizde muhabbeti yapılıyor.
Kelin ilacı olsa kendine sürer benimki seninkinden beter bir kere büyük kavga ettik uzun süre konuşmadık şimdi konuşturuyoruz düzeldi biraz ama hala millete dedeikodı kötüleme peşimde milletin de hoşuna gidiyor ayy böyle dedi senin için vs zaten ağzınbozuk iyice sinir oluyorum allahtan aynı şehirde değiliz uzak bir yere taşının aynı şehirdeyseniz
Yok neden evı tasımadıklarını anlamadım ki okumadım o kısmı. Aslında ev gelemeyecek kadar uzak olsa daha rahat olmaz mu ki. Gercı yatılı gelır gene bu. Bılemedım kıHayir başka şehre taşının diye yazan arkadaşlar olmus okumadınız mı
Ahh ah gerçekten psikolojik destek almam gerekiyor sanırım artık. Tek başıma mücadelesi çok zorYok artık yaa. Baya abartmış. Desene ona bu kadar kopamıyorsa evlendırmeseydı oglunu. Iyyy bızınko de kalın der kalmam ben
Şöyle kendisi daha önce uzak bir mesafede oturuyordu yine aynı sıkıntı binip arabasına geliyor. Yani hiç bi fark yok. Uzak yakın onun için fark etmez. ülke değiştirsem belkiYok neden evı tasımadıklarını anlamadım ki okumadım o kısmı. Aslında ev gelemeyecek kadar uzak olsa daha rahat olmaz mu ki. Gercı yatılı gelır gene bu. Bılemedım kı
pek işe yaramıyor evde her gün huzursuzuz esimi doldurup gönderiyor kurtulamadım ki daha beter oldu. eşimle eş gibi değiliz evlılıkten birsey anlamadım Herkese dedikodumu yapıyor. Sürekli hükmeden biri kendi dediğini yapmamızı isteyen biri..Çok geçmiş olsun arkadaşım. En azından görüşmeyi kesmişsin bak bu bilee senin için iyi bi adım. Geçmişte yaptıkların aklına gelir en fazla. Ben ne yapayım? Az önce tekrar arayıp taciz etti. Açmadım yine. Oğluna mesaj üstüne mesaj atıyor muhtemelen beni kötülüyor :)
Cok zor ya. Bende hep burayı okurdum. Googleda okurdum. Bıraktım okumayı denk gelınce takıp edıyorum. Benı 9 ayda öyle bi konuma getırdı ki baskıları eşim bana hadı anneme gıdelım dıyemıyor. Canım hıc gıtmek ıstemıyor hıc konusmak ıstemıyor.Yarın ben calıscam tek gıtcek eşimAhh ah gerçekten psikolojik destek almam gerekiyor sanırım artık. Tek başıma mücadelesi çok zor
Cinnet gecırsen acaba. Ya yanyana gelınce telefonla ılgılen konusma onunla sıkılsın yanındaŞöyle kendisi daha önce uzak bir mesafede oturuyordu yine aynı sıkıntı binip arabasına geliyor. Yani hiç bi fark yok. Uzak yakın onun için fark etmez. ülke değiştirsem belki
valla benimkide öyleydi gerçekten bak. evlerimiz yürüme mesafesi 10 dk yani 1 km bile değil 900 mt falan.Yok artık yaa. Baya abartmış. Desene ona bu kadar kopamıyorsa evlendırmeseydı oglunu. Iyyy bızınko de kalın der kalmam ben
Rabbim ne eylerse güzel eyler arkadaşım. Diyecek bir şey bulamıyorum. Kelin ilacı misali.pek işe yaramıyor evde her gün huzursuzuz esimi doldurup gönderiyor kurtulamadım ki daha beter oldu. eşimle eş gibi değiliz evlılıkten birsey anlamadım Herkese dedikodumu yapıyor. Sürekli hükmeden biri kendi dediğini yapmamızı isteyen biri..
İnan atlatamıyorum her günüm zehir panik ataklar yasıyorum durduk yere ağlama krizleri geliyor artık kadın aklıma geldikce.
Keske evlenseler. gerçekten.
kızı yanından gittiğinde sen şamatayı o zaman gör...
benim görümcem evli cocugunu kafası kaldırmıyor diye herseye esim kosuyor cok mutsuzum ve pismanım evlendiğime
yemin ederim bosanmayı arastırdım iki gün önce 1 bucuk ay önce evlendiğimiz icin hakim hemen bosamaz dedi bir avukat arkadasım aksi halde her gün atak yasamaktan sağlığım gidiyor..
Ayyy neler var neler. Bızımkı de kal der ama hayır dedıgımızde siz bılırsınız der. Ben iplerı aldım elıme. Benımkode hep beklıyor bızı. Yarın eşim gıdecek ama illakı benı de ıstıyor. Ben işe gıtcem yarın. Eşim hergün gıtsede yetmıyor. İlla bende gıtcem. Bende bunu anlamıyorum. Ama emınım cevresıne oglusum benden cıkmıyor dıyorduvalla benimkide öyleydi gerçekten bak. evlerimiz yürüme mesafesi 10 dk yani 1 km bile değil 900 mt falan.
evlendik balayına daha gitmedik bak evliliğimizin 3. gecesi aradı esimi hadi gelin bende kalın hem ben rahatsızımda biraz iggyzo bana yemek yapar dedi. esim yok dedi ilk kez o gün bir tripler bir kavgalar sonra huzur tamamen kactı bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?