- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.013
- 598
- Konu Sahibi 1okaliptus
-
yoo hayır olur da annesi ileride yaslılıkta gelirse nebileyim vs cocugu kafası kaldırmayacak ya :)) ya tabi esime sorsan sebep bu değil sacmalama derYok artık. Annesı mı bakacak cocuga ya
Yok artık. Ee sen yaşlılıkta annesını evde ısteyecek mısın bakalım.yoo hayır olur da annesi ileride yaslılıkta gelirse nebileyim vs cocugu kafası kaldırmayacak ya :)) ya tabi esime sorsan sebep bu değil sacmalama der
istemeyeceğimi ikisi de biliyor kadının suratına demiştim ama işte bir umuttur galiba :) olursa ederse vs diyeYok artık. Ee sen yaşlılıkta annesını evde ısteyecek mısın bakalım.
Bende size birsey sorcam kendim ıcın.Şimdi bende benzer sıkıntılae yaşadım. Kayınvalidem hep bi beklenti içinde. Kendince bugün gideriz diye bekliyor. Kendınce beklıyor. Bazen haberımız olmuyor. Ama haftada bir arar eşime emrıvakı yapar. Bu yüzden çok kavga ettik. Son durumda eşim baskı yapmayı bıraktı. Ama ben zamanında o kadar çok zorlama ile gittimki canım hiç gitmek istemiyor. Bu arada çalışıyorum. Sizce ne kadarda bir gidilmeli. Şuan hiç baskı yok üzerimde
2 kez kalmıştı. Artık kalmıyor. Gece gec gelmıstı. O zaman kızmıstım. Artık dikkat edıyor. Normalde haftada 2annesıne giderdi.Bu hafta 2haftayı gectı gıtmedı. Degıstı eşim bastakı gıbı degıl2 haftada bir 3 haftada bir normaldir. biz benim ailemin olduğu şehirdeyiz gerçi şuan yurtdışına taşınıyoruz ama 5 yıldır burdaydık. 2 haftada bir giderdik. ama seni hatırlıyorum senin eşte sıkıntı var gece gidip yatılı flan kalmıyo muydu orda?
2 kez kalmıştı. Artık kalmıyor. Gece gec gelmıstı. O zaman kızmıstım. Artık dikkat edıyor. Normalde haftada 2annesıne giderdi.Bu hafta 2haftayı gectı gıtmedı. Degıstı eşim bastakı gıbı degıl
ne yedin içirdin de değişti ben de yedireyim böyle gerçekten bunaldım2 kez kalmıştı. Artık kalmıyor. Gece gec gelmıstı. O zaman kızmıstım. Artık dikkat edıyor. Normalde haftada 2annesıne giderdi.Bu hafta 2haftayı gectı gıtmedı. Degıstı eşim bastakı gıbı degıl
Canim kızıyla yaşıyormuş ya sonuçta esi yok sanirim hani gelir Aylarca kalır bu sefer es kişisi annemi evimden kovamam falan der daha beter olurYok neden evı tasımadıklarını anlamadım ki okumadım o kısmı. Aslında ev gelemeyecek kadar uzak olsa daha rahat olmaz mu ki. Gercı yatılı gelır gene bu. Bılemedım kı
Cok anlayıssız bı kadınmış ya. Neden evlendırdıkıCanim kızıyla yaşıyormuş ya sonuçta esi yok sanirim hani gelir Aylarca kalır bu sefer es kişisi annemi evimden kovamam falan der daha beter olur
Kavga ettim. Konustum. Her annesınden dönüşte kavga ettımne yedin içirdin de değişti ben de yedireyim böyle gerçekten bunaldım
Şuan ayda bir gidiyoruz. Ama ayda birde cok gelıyortamam kıvama getirmişsin demek aynen böyle devam mesafe candır
Benm de kayinbabam eşimi benden kıskanır hatta seneler oldu hala onlara gidince eşimi benden kıskanır esim hep onla olsun isterCok anlayıssız bı kadınmış ya. Neden evlendırdıkı
Bırak takılsınlar neden kıskanıyorkı. Kaynana kıskansa neyseBenm de kayinbabam eşimi benden kıskanır hatta seneler oldu hala onlara gidince eşimi benden kıskanır esim hep onla olsun ister
Iste böyle insanları anlayamazsın ki canim bnmBırak takılsınlar neden kıskanıyorkı. Kaynana kıskansa neyse
Valaha hep söylerim. Evlilik güzel ama aileler olmasa karışmasa ne bu kadar boşanma olacak, ne biz sıkılacagızIste böyle insanları anlayamazsın ki canim bnm
Ben cok çektim şuraya yazsam dersiniz tas olsa çatlardı sen nasıl dayandin oyle diyim yaniValaha hep söylerim. Evlilik güzel ama aileler olmasa karışmasa ne bu kadar boşanma olacak, ne biz sıkılacagız
İnşallah sorun yoktıe sımdıBen cok çektim şuraya yazsam dersiniz tas olsa çatlardı sen nasıl dayandin oyle diyim yani
Siz bayağı önceden eşinizle ayni evde kaldınız değil mi?Bu kadar mı aynı oluruz kendi konumu okudum sandım. Ben ipleri kopardım. daha bir bucuk aylık evliyiz biz üstelik.
Balayından döndük kv kendi kv si için yarın siz alacaksınız siz bakın dedi şaka gibi :)
tüm sülaleyi bana düsman etmeye calıstı cıngar cıkardı işe yaramadı engelledim sinir krizi geçirip.
Simdi esim gidip geliyor görmeye bende kv engelli bu eve girmiyor. Evlerimizin arası 10 dk
Amacı ona bakmamızdı ilerisi icin (eşi yok)
hala diyorum nasıl bir belaya bulastım kimlere geldim diye.
Kv benim hayatımdan cıktı ama evde huzursuzluk bitmedi psikologa basladım. Evde esimle hep tartısıyoruz bitmediler bi.
varlıgı huzur vermiyordu yoklugu da vermiyor inan cok kötüyüm. anskiyete ataklarım cogaldı
keske aynı yerde olsak görüşsek benimle aynı olan kisilerle görüsmeye o kadar ihtiyacım var ki mutsuzum hem de cok..
bir bucuk ayda aklımda bunlarla ömür gecmez ayrılık düsünceleri var..
esim başıma kaktı annemi hayatımızdan cıkardın diyip duruyor. Dikkat et esin arkanda değilse malesef hersey bos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?