Kaynana terörü

Hayır demeyi bilmezseniz, sınırlarınızı çok net çizmezseniz katlanmaya devam edersiniz..
Gece 1 de arıyorsa aksamdan sessize alırsınız sabah ta uyuyorduk dersiniz veya sabah 7 için de aynı şey...Eşyaları beğenmiyorsa tepkisiz kalırsınız, soyledikleri havaya gider veya biz beğendik der geçersiniz...

2 haftada bir 3 haftada bir normaldir. biz benim ailemin olduğu şehirdeyiz gerçi şuan yurtdışına taşınıyoruz ama 5 yıldır burdaydık. 2 haftada bir giderdik. ama seni hatırlıyorum senin eşte sıkıntı var gece gidip yatılı flan kalmıyo muydu orda?

2 kez kalmıştı. Artık kalmıyor. Gece gec gelmıstı. O zaman kızmıstım. Artık dikkat edıyor. Normalde haftada 2annesıne giderdi.Bu hafta 2haftayı gectı gıtmedı. Degıstı eşim bastakı gıbı degıl

ne yedin içirdin de değişti ben de yedireyim böyle gerçekten bunaldım

Yok neden evı tasımadıklarını anlamadım ki okumadım o kısmı. Aslında ev gelemeyecek kadar uzak olsa daha rahat olmaz mu ki. Gercı yatılı gelır gene bu. Bılemedım kı
Canim kızıyla yaşıyormuş ya sonuçta esi yok sanirim hani gelir Aylarca kalır bu sefer es kişisi annemi evimden kovamam falan der daha beter olur

Biktirma yöntemini kullan her saat ara hatta görüntülü ara gece ara sabahın 5 inde ara annecim nasılsın de Cat kapı git her gün onlarda yemek ye 4 ay böyle yap oda bıkar omur boyu rahat edersin

Siz bayağı önceden eşinizle ayni evde kaldınız değil mi?
Hiç belirti gostermedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…