Kaynana terörü

Ne denır ki çok zor .Bır arkadasım var oyleher seyı bılen ama zerre bır sey bılmeyen her seye kusur bulan .Nefret edıorum .Bunun bıraz ıyı yonlerı var. .Mesela sadece ben arayınca sesımı duyabılıyor.Bulusmuyorum .Yılların hatrına oda .Ole zorki olelerı .Yanı bence biz senınle muhattap olmayalım de .Kaynanada olsa herkesle muhattap olmak zorunda deıl.Gerçekten zor bu ahir zamanda bıde bunlarla ugrasıyoruz .Sankı baska derdımız yok

Bizimkide her konu Hakkında bilirkişi.
birisi onu kazara eleştirse vay efendim suratı düşer morali bozulur hemen savunma mekanizması devreye girer kendini savunur.
Ama o her istediğini herkese söyleyebilme hakkına sahip. En azından o öyle düşünüyor

Tamam ben seninle muhattap olmak ıstemıyorum oglun senın oglun evimde huxurumu kacırdın .Evlılıgımı rezıl ettın de .Muhattap olmayalım de .Ben cok cıddıyım .

Ya insanlık hali acil bişi olabilir diye sessize almaya içim elvermiyor.
annen arıyor dedim. Dememe kalmadan annesi onu arıyordu zaten :)
Üff bizimkinin aynısı. Hemen bişey oldu sanır. Ben sabah 11 gibi arasada acmıyorum. Bana göre erken bi saat. Bence acma sen.seni aramayı bırakır zamanla

Şunun rahatlığı var ki yaşattığını yaşamadan ölmeyecek.
Kızı var. Bakalım neler yaşayacak. Neler görecek.
İlahi adet var ya inanıyorum var
İnanıyoruz elbette ama olan sana olduktan snra onlar ne yaşarsa yaşasın yani sen dediğim gibi yap bak ezilme yoksa hep bir üst kademeye çıkarlar

Tamam ben seninle muhattap olmak ıstemıyorum oglun senın oglun evimde huxurumu kacırdın .Evlılıgımı rezıl ettın de .Muhattap olmayalım de .Ben cok cıddıyım .
Seneler evvel senin oğlun demişim bir konu içerisinde. Vay efendim ne demek senin oğlun sen benim akranım mısın ne biçim konuşuyorsun mahalle ağzı gibi.
Duymadığım saçmalık kalmadı

Seneler evvel senin oğlun demişim bir konu içerisinde. Vay efendim ne demek senin oğlun sen benim akranım mısın ne biçim konuşuyorsun mahalle ağzı gibi.
Duymadığım saçmalık kalmadı
Onun oglu degil mi? Ya bence fiziksel ve zihinsel mesafe koymalısın.Düşünme onu. Arasın açma duyma. Minimum iletişimde kal. Ay benim arkadaşımın kaynanası hergün gelırdı. Kız zili söktü sonunda

İnanıyoruz elbette ama olan sana olduktan snra onlar ne yaşarsa yaşasın yani sen dediğim gibi yap bak ezilme yoksa hep bir üst kademeye çıkarlar
Çıktı çıktı.
Her gün bi önceki günü aratıyor.
insan her dk dip dibe olmak ister mi?
Bazen diyorum evlense keşke rahatlayacağım

QUOTE="Dasmeer, post: 69138168, member: 966465"]
Boşanmadan kurtulamazsin.
[/QUOTE]
Benimki daha değişik vaka.
Ben ilgilenmiyorum gormezden geliyorum.
Bunların hepsi sorunlu.

Ya valla hepsi mi aynı olur bu kaynanacılık yapmaya çalışan insanların hepsi aynı madem paylaşamıyorsun oğlunu evlendirme evden çıkarma turşusunu kur daha iyi. Benim de o modelden var hem elinde yok (ki olacak diye birşey yok) en azından adamın dili de hoş olur değil mi? 2.haftadan geldi evimize oğluyla kavga ettim ne hakla dedim beni takıp bana soran olmadı sonra bizim tartışma sesimizi duymuşlar da sağolsunlar onlardan dolayı olduğunu anlayıp kp gidelim hanım demiş. Gidiyorlar benim haberim yok. Sonra 3 ay geçti yine geldi torun tombalak görümce kaynana, kp... İşten gelip bi de benden yemek yapmamı hizmet etmemi beklediler. Yapmadım. Çalıştığım iş dolayısıyla sürekli ayaktayım ve koşturmalı bi işim var bide kendisi kızıyla otururken hizmet etmemi bekliyorlar sabahtan akşama oturan benmişim gibi. Sonra görümceye gelelim 2 çocukla gelip hiç terbiye vermemiş ki çocuk wc gidiyor insan peşinden gider orasını öyle bırakıp çıkıyor insan elini bile yıkatmak için peşinden gitmez mi gitmiyor. Sonra eşimle kavga ettik resmen 1aya yakın kaldılar utanıp sıkılma yok en son ya ailen gider evden ya ben dedim bide yeni hamileydim ramazanın ilk haftası mideleri bulanıyordu beni düşünün on kat daha fazla bulandı. Ouf içim şişmiş anlatıyorum ama aklıma sürekli geliyor bişeyler... En sonra ailemin yanına gidip lafımı yapmış ailemde sağolsun ağızlarına geleni söyleyip kovmuşlar bunu. Ne bayramda gittim ne aradım çocuğum olacak eşime dediğim şey kendin ne yapıyorsan yap ama çocuğumun tek fotoğrafını bile atarsan seni boşarım anasına saygısı olmayan insanların benim doğurduğum çocuğu gelip görme hakları yok.

Siz mükemmel de olsanız yaranamaz yine eleştirilirsiniz .çok dopru bir davranış biçimi sergilemişsiniz .eşiniz yanınızda neyseki annesine tavır gösteriyor..
Aynen devam edin bırakın kötülesin sizi sevmesin sizde onu sevmeyin hediye almamaya söylediklerini duymamaya telefonlarını açmamaya kapıdan sokmamaya devam...arada şirnetlikte yapabilirsiniz bu arada çok ileri gitmeden mesela gece aralığında açıp bu saatte arama rahatsız etme bizi bidaha arasan engellerim falan de hatta engelle..
Kapıya geldiğinde müsait değilim de evde olduğunu özellikle açmadığını bilsin
Bir süre sonra seni kötü bir insan olarak kabul edip vazgeçecek..eltimle kaynanamın diyolopundan biliyorum
Aile binası kadın onlara gidecek kapıyı çalıyor müsait değiliz deyip açmıyor telefonlarını açmıyor evine davet kesinlikle etmez ..kendide k.v. gitmez sadece kandillerde gider bide hizmet bekler bir bardak kaldırmaz..görümcem yapar hep..
Memlekete gitmez gidince de hizmet bekler bir işleri oldupunda ben yapamam eşi içinde o beceriksiz oda yapamaz der keser atar ..
Kapısının önünü bile temizlemez bizden bekler bizde temizlemediğimizden (görümcemle ben)k.v. gider temizler .yemek yapar onlara götürür kapısının önüne bırakır hala salak k.v. kapıyı çalmaz açmıyor diye..durumları sıkışık hemen gider para verir gizliden faturalaını öder ..k.p. Laf söyleyecek olsa kıyameti koparır söyletmez kıymetli oğluna...(öyleleri daha kıymetli )
Ama buna k.v.ilk zamanlar tartışırdı kızardı kavga ederlerdi kğserdi onlara şimdi ağzını bile açmıyor onlarda öyle ne yapalım her ailede var böyleleri diyor.. Kabullenmiş yani seninkide kabullenir zamanla merak etme

Böylesi davranış gösteren kişilerin daha değerli olduğunu evet biliyorum . Ama mizaç mıdır nedir bendeki bilmiyorum yapamıyorum nihayetinde anne olduğu aklıma geliyor. Ama o benimde bir ailenin evladı olduğunu düşünemiyorki bu şekilde davranıyor.

Şuan sizden huzurlusu yoktur eminim.
Bu evde onun konusundan baska bir sebepten dolayı tartışma yok.
Yani ilerde bir boşanma olursa ben kesinlikle annesine bağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…