Kaynana terörü

Gerçekten takmayın. Hepimiz yeni evli olduk, yeni gelin olduk. Bir dönem geliyor ki insanın bütün problemi kayınvalideymiş gibi geliyor, o kadar rahatsız ediyor insanı. Ama yanlış yapıyorsunuz
Bu kısım o kadar doğru ki.
Bir aralar bende çok taktım.
Sonra baktım ki benim huzurum kaçıyor ben oturup düşünüp kendimi yiyorum.
Sonra kendi içimde konuyu bir kapattım baktım ki bir şeylere kızıyor olsam da artık beni etkilemiyor.
İnsan bazen gerçekten kendi kendine ediyormuş bunu gördüm.
Yaşadığımız olayların bizi ne kadar etkileyeceği sahiden bizim elimizdeymiş

Kesinlikle öyle.
Benimde aydınlanmaya ihtiyacım var.

Canım bunlar böyle bir cins. Haksızsın demiyorum haklısın. Ama kafaya takarak bu sorunu çözemesin. Çözüm istiyorsan görme, gitme, tersle, uzak dur. 1,5 aylık evlilikten itibaren her gece kayınvalidem tarafından saat 01.30 sularında arandık. “Napıyorsunuz çocuklar?” diye. Şaka gibi değil mi? Başka bir şehirden evime kalmaya geldiklerini kapımın önüne 3 tane valizle geldiklerinde öğreniyorum. Veya bir anda oturduğum apartmandan ev alıyorlar: “Sürpriiiiiz komşu olduk.” diye. İnanın sabır testi.
Takmayacaksınız, daha az görüşmek için bahaneler bulacaksınız. Aradığında ondan daha arsız olup, “duştaydık, açamadık.” diyeceksiniz. Dediğim gibi fazla takarsanız sadece kendinizi yıpratırsınız.

Sahsen kadinin numarasini cep telefonumdan engellerdim ilk. Kimsenin baskasinin taciz etmeye hakki yok. Toksik insanlari evime almiyorum. Presnip meselesi. Insan gibi davranans kapim sonuna kadar acik. Gerisine kapali. Esinize bu konuda sadece resti cekin. Kendi gidip gelsin, ama kadina tahammül etmek zorunda degilsiniz.

Sizinkide bizimkinin farklı bi türevi desenize.
Görüyorum böyle anneli Kızlı olan kayınvalide gelinleri diyorumki benimde bu dünyadaki sınavlarımdan biriside bu Kadın demekki allah beterinden korusun diyip susturuyorum kendimi. Ama inanın bir kaktüs gibi gözümde dikenli ve nihayetinde bi bitki.

Aynen.
Siz benim uygulamak isteyipte yapamadıklarıma sahipsiniz şuan.
Pasifim ben ya kimsede suç yok.

Biri bana iyi bir kaynana göstersin lütfen yok suyu tükendi kalmadı.Çare belli şuanda iyi gidiyorsunuz vazgeçene kadar savaşıcaksınız o pes edene kadar tek şartla ;ama eşinizle tartışmayın eşiniz pes ederse yalnız kalabilirsiniz çünkü annesi ya ne yaparsa yapsın eninde sonunda el kızı olursunuz yazık ki

Aynen.
Siz benim uygulamak isteyipte yapamadıklarıma sahipsiniz şuan.
Pasifim ben ya kimsede suç yok.

Inanin eskiden bende kimse kirilmasin üzülmesin modunda biriydim. Depresyon ve panik atak hastasi olduktan sonra akillandim bende. Kimsenin o yollara düsmesini istemem. Onun icin burdaki kadinlara da hep diyorum: Kimsenin psikolojik sagliginizi tehlikeye atacak firsati vermeyin, bu öz anneniz dahi olsa. Olan size oöfuktan sonra kimse dönüp kendinde hata aramaz. Ne vardi ki, yapmasaydin etmeseydine getiriliyor o zaman. O yüzden artik beni üzmeye cslisani üzerim ve disari atarim. Yerinde duran insana kötülügüm asla dokunmaz

Aynen bide öyle bi sorun var tabi.
Onlar kraliçe muamelesi göstermişler hep.
Her dediğine okey demişler sonu bu işte.

Çok geçmiş olsun. Acı bi tecrübe olmuş ama ne mutlu ki şuan huzurlusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…