Kaynana terörü

Cinnet gecırsen acaba. Ya yanyana gelınce telefonla ılgılen konusma onunla sıkılsın yanında
Bu imkansız.
Dedim ya saniyede 500 kelime sarf ediyor en az.
Şöyle mi okalip böyle mi okalip şu nası okalip bu nası okalip kilo almışsın okalip botoxum geldi okalip yani susmuyor babam susmuyor

İnsallah insallah... Allah yardımcımız olsun.. Mutsuz bir ömür olacaksa kopsun gitsin bu evlilikler...

Merak etme 10 sene sonra görcem onu. Allah sana düşürmesin. Ama bıktırıyorlar böyle. Elden ayaktan düşseler bakacak halımız kalmıyot

Şuan sizden huzurlusu yoktur eminim.
Bu evde onun konusundan baska bir sebepten dolayı tartışma yok.
Yani ilerde bir boşanma olursa ben kesinlikle annesine bağlıyorum.
Vallahi kaynanadan başka kavga olayımız yok ama gerçekten benim için yetti. Aynen benimde boşanma olursa anası yüzünden ben hala içim rahatlamadı ama olsun sanırım hamilelikten dolayı iyice kinliyim ama olsun gelip gidemiyor. Sevgili gibi telefonda konuşuyorlar benden uzakta.

Vay siz bilirsiniz diyor mu gerçekten.
Bizimki ne diyor biliyor musun?
-Hadi bizde kalın.
-yok anne eve gideceğiz.
- bi tek evli siz misiniz,anladık başbaşa kalmak istiyorsunuz ama bizimde canımız sıkılıyo burda,bi günden bişi olmaz falan

hahahahaha bana bir keresinde siz zaten evli gibiydiniz napcaksınız yalnız kalıp dedi :))) ille bizimle olacak ya lafa bak edep edep

Bu muhabbet inan çok tanıdık geldi bana..
Burada eşinin tavrı çok önemli, eşin de onca şeye rağmen annem de annem diyorsa zaten o iş olmaz..

Sürekli onu eleştir.böyle insanlar eleştrilmekten rahatsızlık duyarlar.mesela ayy yüzün iyice kırışmış yaptırsan iyi olur de. Saçlarının rengi berbat durmuş de.kilomu aldın iyice şiştin de kahkaha at. Elbisen çok kötü durmuş çok zevksizsin de Toplum içinde bir iki kere rencide etsen seninle uğraşmaz.sessiz kalmışsın o da senin üstünden show yapmış.durdan yoktan anlamaz

Siz stres topumuzusunuz. Ona dedıkı benımde kalınca canım sıkılıyor evet dıyor. Demese de kalmayız. Yanı kalırsak kıyamet kopar aramızda. Benım eşim diken üstünde. Artık eşime sor ayda 1 2yeter.mesafe iyidir dıyor. Başta hergün anne evındeydı. Sen tavız verme. Bak ben her böyle emrıvakıde mesafenin şiddetını artıyorum. Sende öyle yap derim

Seneler evvel senin oğlun demişim bir konu içerisinde. Vay efendim ne demek senin oğlun sen benim akranım mısın ne biçim konuşuyorsun mahalle ağzı gibi.
Duymadığım saçmalık kalmadı
Yani be denirki .Belki doktor görse guzel bır teshıs koyar .Zevk alıyor bence .

Maalesef bende böyle düşünenlerdenim ve yine maalesef ezilen hep ben oldum yıllarca ...şimdi bende dişimi göstermeye başladım .evet evlatlık görevimizi yerine getiriyoruz eşimde bende ama artık ezdirmiyorum kendimi ...sinirimi bozmasına huzurumu kaçırmalarına tahammülüm yok ..direk carlıyorum haddini aştığında

bu durumda eşi muhtemelen annesinin tarafını tutacaktır. anneme saygı göster vs gibi...

hem konu sahibine hem de size ayrı ayrı yorum yapacağım.
sizin boşanmaktan başka çareniz yok eşiniz adam değil çünkü hatta insan bile değil. bu kadarcık evliylen gözünün sizden başkasını görmemesi gereken zamanalrda böyleyse ilerde nasıl olacak? en büyük tavsiyem sakın çocuk yapayım demeyin. bu ruh hastalarından bir an önce kurtulmaya bakın.

konu sahibi size gelince kv nizi hayatınızdan tamamiyle ama tamamiyle çıkarmanız lazım. arayınca açmamak bilmemne falan değil. bildiğiniz engelleyeceksiniz eşinizle konusup gayet net bir dille bundan sonra hiçbirşekilde muhatap olmayacağınızı kendisini de kısıtlamayacağınızı söylemelisiniz. bu kadar pasif olmayın biraz ayaklarınız sağlam bassın yere.

konuşmayı kesip tekrar konuşmak niye kafanız rahatken üstelik
Valla konuşmayınca da durmuyordu akrabayız habire birilerine aratıp duruşlar doğum yaptım çocuğu görecek dediler yalandan hastalanıp bayıldılar bir yerde mecburiyet

Bende size birsey sorcam kendim ıcın. Şimdi bende benzer sıkıntılae yaşadım. Kayınvalidem hep bi beklenti içinde. Kendince bugün gideriz diye bekliyor. Kendınce beklıyor. Bazen haberımız olmuyor. Ama haftada bir arar eşime emrıvakı yapar. Bu yüzden çok kavga ettik. Son durumda eşim baskı yapmayı bıraktı. Ama ben zamanında o kadar çok zorlama ile gittimki canım hiç gitmek istemiyor. Bu arada çalışıyorum. Sizce ne kadarda bir gidilmeli. Şuan hiç baskı yok üzerimde

kv bası cocuk kaldırmadıgı icin eşim cocuk yapmak istemiyor anneciğinin kafası kaldırmıyor diye.. yeğeni yeterinde tansiyonunu cıkarmıs ben cocuk istemiyorum diyor zaten olmaz o yüzden sıkı korunuyor. max 1 seneyi zor dolduracağız biz zaten

Yok artık. Annesı mı bakacak cocuga ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…