- 21 Şubat 2021
- 464
- 467
- 18
- 31
- Konu Sahibi 1okaliptus
-
Bu imkansız.Cinnet gecırsen acaba. Ya yanyana gelınce telefonla ılgılen konusma onunla sıkılsın yanında
İnsallah insallah... Allah yardımcımız olsun.. Mutsuz bir ömür olacaksa kopsun gitsin bu evlilikler...Rabbim ne eylerse güzel eyler arkadaşım. Diyecek bir şey bulamıyorum. Kelin ilacı misali.
Ama inanıyorumki ilahi adalet ile bütün hıncım alınacak ondan. Baş ağrılarım sinir stresim eşimle tartışmalarım döktüğüm her damla gözyaşım verdiğim emekler harcadığım paraların hepsinin hesabı sorulacak
Merak etme 10 sene sonra görcem onu. Allah sana düşürmesin. Ama bıktırıyorlar böyle. Elden ayaktan düşseler bakacak halımız kalmıyotRabbim ne eylerse güzel eyler arkadaşım. Diyecek bir şey bulamıyorum. Kelin ilacı misali.
Ama inanıyorumki ilahi adalet ile bütün hıncım alınacak ondan. Baş ağrılarım sinir stresim eşimle tartışmalarım döktüğüm her damla gözyaşım verdiğim emekler harcadığım paraların hepsinin hesabı sorulacak
Eşinin bu denli aileci olması kötü.eşim cocuk yapmasın diye kırk takla atıyorlar neden kadının kafası kaldırmıyor eşimin cocugu olmasın anasına bakıcı kalsın diye.. ah cok doluyum cok kötüyüm. esim asla cocuk istemiyor doldurmaları yüzünden
olay ne biliyor musun bakmadıgını inkar ediyor. Onların düsüncelerini gerçekten kendi fikri öyleymiş gibi hissediyor.Eşinin bu denli aileci olması kötü.
Hala ağzının içine bakıyor
Vallahi kaynanadan başka kavga olayımız yok ama gerçekten benim için yetti. Aynen benimde boşanma olursa anası yüzünden ben hala içim rahatlamadı ama olsun sanırım hamilelikten dolayı iyice kinliyim ama olsun gelip gidemiyor. Sevgili gibi telefonda konuşuyorlar benden uzakta.Şuan sizden huzurlusu yoktur eminim.
Bu evde onun konusundan baska bir sebepten dolayı tartışma yok.
Yani ilerde bir boşanma olursa ben kesinlikle annesine bağlıyorum.
Vay siz bilirsiniz diyor mu gerçekten.Ayyy neler var neler. Bızımkı de kal der ama hayır dedıgımızde siz bılırsınız der. Ben iplerı aldım elıme. Benımkode hep beklıyor bızı. Yarın eşim gıdecek ama illakı benı de ıstıyor. Ben işe gıtcem yarın. Eşim hergün gıtsede yetmıyor. İlla bende gıtcem. Bende bunu anlamıyorum. Ama emınım cevresıne oglusum benden cıkmıyor dıyordu
hahahahaha bana bir keresinde siz zaten evli gibiydiniz napcaksınız yalnız kalıp dedi :))) ille bizimle olacak ya lafa bak edep edepVay siz bilirsiniz diyor mu gerçekten.
Bizimki ne diyor biliyor musun?
-Hadi bizde kalın.
-yok anne eve gideceğiz.
- bi tek evli siz misiniz,anladık başbaşa kalmak istiyorsunuz ama bizimde canımız sıkılıyo burda,bi günden bişi olmaz falan
Bu muhabbet inan çok tanıdık geldi bana..Herkese merhaba,
henüz evlilik aşamasında olan arkadaşlardan konumu okumamalarını tavsiye ederim zira evlilikten soğuyabilirler :)
gelelim mübarek kayınvalideye..
Kendisi 50’li yaşlarında,kızıyla birlikte yaşayan (eşinden ayrıldı),zevkleri için yaşayan,yarınını düşünmeyen,yaptığı her şeyin mümkemmel olduğunu yanlışların yalnızca etrafında kişilere ait olduğunu düşünen,her söylediğinin doğru olduğunu kabul edilmesini bekleyen,yoruma kapalı,ilgi hastası,kusur bulucu, memnuniyetsiz bi hanım.
E peki okaliptüs sorun nerede? Geliyorum efendim orayada geliyorum.
bu hanım evliliğimizin 1.haftasından itibaren her Allahın günü beni,bana ulaşamazsa eşimi taciz edercesine arıyor. Böyle peş peşe alacaklı gibi. Günde 5-6 kere. Tamam diyoruz ya arasın evladı sonucta. Bi bakıyoruz bu çağrılar sabahın 7sindede olmaya başladı gecenin 1 indede. Neyse yataktan sıçrayışlarımızla birlikte telefonu açıp duyduklarımızla şok oluşlarımız nicedir. Kadıncağız bizi gecenin yarısında aramış çünkü CANI SIKILMIŞ. Aynen gamsız gamsız canım sıkıldı sizi arayayım dedim diyor. Aramasın annen söyle lütfen benim zaten uyandığımda bi süre kendime gelmem zaman alıyor bide bu şekilde aranınca hepten irkiliyorum dedim. ( yazık bana, o zamanlar kibar biriymişim.) bi süre kesti sesini. Ama bir süre. 1 ay sonra çat kapı gelmeler başladı. Yeni evliyiz kocamla sevişiyor olabilirim değil mi? Zönk diye gelmek ne demek? Eşim kendi diliyle anlatmaya çalıştı anacağızına ama eşek hoş laftan ne anlar?
Kıyafetimi beğenmedi, saçımı beğenmedi,fiziğimi beğenmedi,evimin dekorasyonunu beğenmedi herkesin yanında benim olduğum olmadığım her ortamda beni kötüledi. Tek bir kere yalandan kuzum dediğini hatırlamam.
Ailemin ve benim evlilik sürecinde tek bir isteğimiz olmamasına rağmen hep isteyen taraf bizmişiz gibi muamele gördüm. Gördüm diyorum cünkü aileme bu olup bitenleri asla anlatmadım onu kötü bilsinler istemem.
Yemek yaptım beğenmedi rezil etti misafir ortamında.
Hediye aldım gücümün yettiğince küçümsedi.Bunu alacağına hiç almasaydın dedi.
Allah razı olsun Cebinize bin bereket dedim gençlerin ağzına bu tarz cümleler yakışmıyor yaşlı işi gibi geliyor bana,teşekkür et geç dedi sustum. Allah’a havale ettim.
Ailemin maddi durumu iyi derecesinde onu bi ara taktı kafasına,aldıkları giydikleri bile ona konu oldu.
Her allahın günü birlikte olmak istedi,gelin gelelim kalın kalalım modunda. Ki ben bu tarz misafirciliklerden oldum olası hiç hoşlanmam. Eşim gitti gördü düzenli olarak,kadın yine tatmin olmadı hep benide dahil etmek istedi. Eğleniyordu çünkü benimle.
Çalışırken dahi gelmek istiyordu reddettim. Kendisi saniye başına 500 kelime sarf etme kapasitesine sahip olduğundan.
Bu yaşattıklarının yalnızca %5i falan olabilir bu arada.
eşin armut mu o ne yapıyor diyorsunuz dimi?
Yüzlerce kez konuştu,küstü konuşmadı,yanlışlarını yüzüne vurdu. Benimle aynı ortama sokmamaya çalıştı ama gerçekten anlamamakta direniyor kadın onada bişi diyemiyorum artık.
Sonra kendine gel dedim ya bu kim seni bu kadar aşağıya çekiyor?
O geldi ben açmadım. O aradı ben duymadım. O kendi kendini davet ettirdi kabul etmedim.
Hediyenin H sini görmedi benden.
Masadayken O konuştu ben salatadaki domatese odaklandım mesela. Sallamadım.
Ama artık tükendiğimi hissediyorum. Bu evdeki tek kavga ve tartışma sebebinin o olduğunu bildiğim için artık içim almıyor onu.
her taktığı kulp kanıma dokunuyor.
ne yapayım hadi bana akıl verin.
Siz bu durumda olsaydınız eşiniz ve annesine karşı duruşunuz ne olurdu?
Hürrem (adını unuttum)gibiyim be Çaresizlik&tükenmişlik mode on.
Siz stres topumuzusunuz. Ona dedıkı benımde kalınca canım sıkılıyorVay siz bilirsiniz diyor mu gerçekten.
Bizimki ne diyor biliyor musun?
-Hadi bizde kalın.
-yok anne eve gideceğiz.
- bi tek evli siz misiniz,anladık başbaşa kalmak istiyorsunuz ama bizimde canımız sıkılıyo burda,bi günden bişi olmaz falan
Burada en az 2günde bir benzer konu acılıyor.Bu muhabbet inan çok tanıdık geldi bana..
Burada eşinin tavrı çok önemli, eşin de onca şeye rağmen annem de annem diyorsa zaten o iş olmaz..
Yani be denirki .Belki doktor görse guzel bır teshıs koyar .Zevk alıyor bence .Seneler evvel senin oğlun demişim bir konu içerisinde. Vay efendim ne demek senin oğlun sen benim akranım mısın ne biçim konuşuyorsun mahalle ağzı gibi.
Duymadığım saçmalık kalmadı
Maalesef bende böyle düşünenlerdenim ve yine maalesef ezilen hep ben oldum yıllarca ...şimdi bende dişimi göstermeye başladım .evet evlatlık görevimizi yerine getiriyoruz eşimde bende ama artık ezdirmiyorum kendimi ...sinirimi bozmasına huzurumu kaçırmalarına tahammülüm yok ..direk carlıyorum haddini aştığındaBöylesi davranış gösteren kişilerin daha değerli olduğunu evet biliyorum . Ama mizaç mıdır nedir bendeki bilmiyorum yapamıyorum nihayetinde anne olduğu aklıma geliyor. Ama o benimde bir ailenin evladı olduğunu düşünemiyorki bu şekilde davranıyor.
bu durumda eşi muhtemelen annesinin tarafını tutacaktır. anneme saygı göster vs gibi...Sürekli onu eleştir.böyle insanlar eleştrilmekten rahatsızlık duyarlar.mesela ayy yüzün iyice kırışmış yaptırsan iyi olur de. Saçlarının rengi berbat durmuş de.kilomu aldın iyice şiştin de kahkaha at. Elbisen çok kötü durmuş çok zevksizsin de Toplum içinde bir iki kere rencide etsen seninle uğraşmaz.sessiz kalmışsın o da senin üstünden show yapmış.durdan yoktan anlamaz
pek işe yaramıyor evde her gün huzursuzuz esimi doldurup gönderiyor kurtulamadım ki daha beter oldu. eşimle eş gibi değiliz evlılıkten birsey anlamadım Herkese dedikodumu yapıyor. Sürekli hükmeden biri kendi dediğini yapmamızı isteyen biri..
İnan atlatamıyorum her günüm zehir panik ataklar yasıyorum durduk yere ağlama krizleri geliyor artık kadın aklıma geldikce.
Keske evlenseler. gerçekten.
kızı yanından gittiğinde sen şamatayı o zaman gör...
benim görümcem evli cocugunu kafası kaldırmıyor diye herseye esim kosuyor cok mutsuzum ve pismanım evlendiğime
yemin ederim bosanmayı arastırdım iki gün önce 1 bucuk ay önce evlendiğimiz icin hakim hemen bosamaz dedi bir avukat arkadasım aksi halde her gün atak yasamaktan sağlığım gidiyor..
Valla konuşmayınca da durmuyordu akrabayız habire birilerine aratıp duruşlar doğum yaptım çocuğu görecek dediler yalandan hastalanıp bayıldılar bir yerde mecburiyetkonuşmayı kesip tekrar konuşmak niyekafanız rahatken üstelik
Bende size birsey sorcam kendim ıcın.hem konu sahibine hem de size ayrı ayrı yorum yapacağım.
sizin boşanmaktan başka çareniz yok eşiniz adam değil çünkü hatta insan bile değil. bu kadarcık evliylen gözünün sizden başkasını görmemesi gereken zamanalrda böyleyse ilerde nasıl olacak? en büyük tavsiyem sakın çocuk yapayım demeyin. bu ruh hastalarından bir an önce kurtulmaya bakın.
konu sahibi size gelince kv nizi hayatınızdan tamamiyle ama tamamiyle çıkarmanız lazım. arayınca açmamak bilmemne falan değil. bildiğiniz engelleyeceksiniz eşinizle konusup gayet net bir dille bundan sonra hiçbirşekilde muhatap olmayacağınızı kendisini de kısıtlamayacağınızı söylemelisiniz. bu kadar pasif olmayın biraz ayaklarınız sağlam bassın yere.
kv bası cocuk kaldırmadıgı icin eşim cocuk yapmak istemiyor anneciğinin kafası kaldırmıyor diye.. yeğeni yeterinde tansiyonunu cıkarmıs ben cocuk istemiyorum diyor zaten olmaz o yüzden sıkı korunuyor. max 1 seneyi zor dolduracağız biz zatenhem konu sahibine hem de size ayrı ayrı yorum yapacağım.
sizin boşanmaktan başka çareniz yok eşiniz adam değil çünkü hatta insan bile değil. bu kadarcık evliylen gözünün sizden başkasını görmemesi gereken zamanalrda böyleyse ilerde nasıl olacak? en büyük tavsiyem sakın çocuk yapayım demeyin. bu ruh hastalarından bir an önce kurtulmaya bakın.
konu sahibi size gelince kv nizi hayatınızdan tamamiyle ama tamamiyle çıkarmanız lazım. arayınca açmamak bilmemne falan değil. bildiğiniz engelleyeceksiniz eşinizle konusup gayet net bir dille bundan sonra hiçbirşekilde muhatap olmayacağınızı kendisini de kısıtlamayacağınızı söylemelisiniz. bu kadar pasif olmayın biraz ayaklarınız sağlam bassın yere.
Yok artık. Annesı mı bakacak cocuga yakv bası cocuk kaldırmadıgı icin eşim cocuk yapmak istemiyor anneciğinin kafası kaldırmıyor diye.. yeğeni yeterinde tansiyonunu cıkarmıs ben cocuk istemiyorum diyor zaten olmaz o yüzden sıkı korunuyor. max 1 seneyi zor dolduracağız biz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?