Kaynana terörü

Her insan kendine özeldir güzeldir değerlidir. Sizde bir annenin kuzususunuz evliliginiz için alttan almak ve sessiz kalmak istemenizi anlıyorum aynılarını daha becerilerini kaynana görümce ve kayinbabadan çeken biri olarak onları bende yaşadım baktım olmuyor stresten kilo vermeler yüzümde yaralar cikti siz düşünün snra dedim ki kendine gel kim bunlar yaa bir kavga kıyamet ama nasil bir kıyamet anlatamam boşanmaya giden bir kıyamet esim de baktı ben haklıyım ailesine resti çekti sen suan ne yapsan boş kaynanana eşinin çok sert bir tepki koyması lazım ama oyle küsme gibi falan bir şey değil baya sert aramama sormama büyük bir kavgayla o anca öyle akıllanır bana soracaksin düzeltilir mi diye maddi olarak sırtımızdan indiler eşimi ev borcuna soktum hergun aramalar esim isterse devam ediyor değil se etmiyor evde konuşma olmuyor

Kesinlikle katılıyorum. Ama inanın çareler bu Kadının karşısında çaresiz.
ne yapsam boş.
Arkadaşımın hayatını okudum adeta. O çirkefleşebildiğince çirkefleşti ama yine de sonuç alamadı. Kaynanası başka ile taşındı(kendi sebeplerinden ötürü) bi nebze anca öyle rahatladı.

Arkadaşımın kayınvalidesi ile akraba olabilirler belki de kardeslerdir yeminle kızın hayatı zindan oldu nişanlı iken farketti neyse ki evlenir evlenmez önlemini aldı tabi belli bir süre çekti baya kızcağız telefon olayı özellikle gecenin bir yarısı arıyordu çözümü telefon kullanmıyorum telefonla konuşmayı sevmiyorum ile buldu baya açmıyor telefonu asla konuşmuyor telefonla eside annesine demiş telefonla konuşmayı sevmiyor o kullanmıyor demiş şimdi mutlu mesutlar gidip gelme meselesi de aynı şekilde yani siz çok fazla taviz vermissiniz çok net olunxa belli bir süre emin olun biter çok yakın örneğini gördüm şuan dünya mutlusu bayramdan bayrama görüyor baya kadını çalışmıyor bile evde ama çok net konuştu aldı karşısına dedi ben sevmiyorum istemiyorum senin hayalinde ki gibi gelin olmak bana göre değil gibi sizde bunu yapmazsanız ömür boyu bu devam eder

Allah tan kv m erken yatar erken kalkar okuma yazmasi yok zirt pirt bizi aramaz bir kez daha sevdim
Allahım banada böylesini nasip etseydi ne olurdu?
Bizimki benden daha aktiftir sosyal medyada vs.
Geçe yarısı 3 e kadar falan oturur. Bize laf eder mesela tavuk musunuz 23.30 da uyunur mu vs diye? Çalışıyoruz demekten ağzımız yoruldu. Ama o asla anlamıyor sanki çalıştığımızı bilmiyormuş gibi

Böyle Bi azınlık var sanırım birbirinin kopyası :)
Arkadaşın adına çok sevindim.
bizimki arsız.
Yani bugun küssün yarın bişi olmamış gibi hayatına devam eder yüzüne bakar.
Bazen eşime diyorum ben bu kadar istenmediğimi görsem asla yüzüne bakmazdım nasıl bişi ki bu hala konuşmak görüşmek istiyor.
yani ben olsam oğlum bana yeter diyip o geldiğinde sevinir mutlu olur Akşamda yolcularım.
gelin gelmiş gelmemiş çokta sallamam.
ama onada hak veriyorum iyi bi eğlence kaynağıyım onun için

İşte şımartılmış biri yaşının olgunluğuda yok en tehlikeli insan türü bunlar.
Kesinlikle.
Asla yaşının olgunluğuna sahip değil.
Bir de kötü gün insanı değil.
Derdimiz sıkıntımız olsa bu kadar ısrarla aramaz.
Vanı gezmek istediğinde keyifli bir şeyler yapmak istediğinde aklına geliyoruz.

Çok geçmiş olsun.
Kurtulmuşsunuz.
Şimdi ikili ilişkinizde daha huzurlusunuz değil mi?

Bide ben kendimde gece telefonundan çok korkarım kapatın valla telefonunuzu benim kendi annem bile 2 buçuk sene oldu hala daha aramadan önce mesaj atar müsaitsen bir aricam seni diye insanlar çok düşüncesiz

Bide ben kendimde gece telefonundan çok korkarım kapatın valla telefonunuzu benim kendi annem bile 2 buçuk sene oldu hala daha aramadan önce mesaj atar müsaitsen bir aricam seni diye insanlar çok düşüncesiz
Bu sabah yine aradı 9 da.
açmadım elbette. Yataktan sıçradım
Ağladım sinirden.
sonra kendi annemin mesajını gördüm dün gece 11 de nasılsın diye yazmış görmemişim . Sabah aynen şu mesaja denk geldim yavrum sana mesaj attım gece ama haftasonu sandım affet beni rahatsızlık verdiysem diye .
dedimki ey görgü ey kültür sen nelere kadirsin.
cahil cühela ile baş edilmiyor.

Annenizin poncikligi yaaa

Sabahın 9 unda neden arıyor ki rüyasında mı görmüş? Telefonu sessıze alın bence

Cok zor kurtuldum ama tam sayılmaz kurtulmam evet şuan çok huzurluyum esim uyumludur zaten ya ama onlar nasıl doldururdu ayyy hemde nasıl kabus gibiydi
Şunun rahatlığı var ki yaşattığını yaşamadan ölmeyecek.
Kızı var. Bakalım neler yaşayacak. Neler görecek.
İlahi adet var ya inanıyorum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…