kaynana sürekli biarada olmak istemesi

Ne insanlar var arkadaşş..bırakmayacak ne yapacak aranızdamı yatacakmışşş

Olumlu yondende baksana biraz bende kaynanamlara gidiyorum yemegre cogu aksam ama bu benim hosuma bile gidiyor yemek derdindren kurtuluyorum hatta yemek arttiginda evede aliyorum ama canima minnet esim ariyor annem aradi aksama yemege cagiriyorlar diye bren cok seviniyorum nolucak git ye gel mis gibi ama herkezinde dusuncesi farkli sanada saygi duyarim

inadına gitmeyeceksin sende kocana çemkir. ne kadar yumuşak davranırsan o kadar ezilirsin

Ben bir senelik evliyim ve benim alt katım da oturuyor allah var çok iyi bana karşıda tavrıda iyi yardınları da oluyo ama benim de sürekli evimde illa bi bahane bulup her akşam geliyo özellikle pazar günleri eşim evdeyken çat kapı geliyo ve ben artık dayanamıyorum kendince planlar yapıyo ve uygulansın istiyor her pazr hepberaber onun yaptığı poğça böreği yiyelim istiyor hafta içleri de çay içmeye geliyolarlar bende eşimle bi pazar günümüz var berbaer geçirebilcemiz başbaşa evimde keyif yapmak istiyorum hal böyle olunca moral de bozuluyo eşimle aram da da sorun oluyo nasıl anlatabilirim artık bu adamın ayrı hayatı ayrı evi oldunu sürekli gelmesine de anlam veremiyorum bi bahaneyle gelip bişey soruyo sora oturup kalıyo istemedimden değil fırsat vermiyoki bnde bi akşam arayıp gelin buyrun diye davet edeyim ne yapmam lazım bana da yardımcı olun lütfen

Bir teknoloji hamlesi de kanayan bu sosyal yaramiza yapilmali. Nedir arkadas bu had bilmezlik? Sirnaşıklık? Yapişiklik? Az otede dur biraz rahat birak gencleri.
Kaynanasavar uzerinde calisiyorum kizlar hazir Tübitak 4006 acilmisken .

Boşanamam, bebek var, eşime dile getirdim söyleseydim benimle evlenirmiydin dedi, e kadın düğün öncesi kendini de belli etmiş...
Nası bı yol gösterelim...
Ya gemileri yakıp sen git ben gelmiyorum diyeceksin eşine...
Yada bu düzen böyle sürüp gidecek...

O zaman ben oğlumu hiç bırakmayayım.
Ölümü göze alarak ne riskli ameliyatlara giderek, ne tedavilerle, nasıl zorunda zoru hamilelik geçirerek ki doğumumdan sonra ameliyatım devam etti. Doktor yanıma geldiğinde aileme çok büyük ve zorlu ameliyat geçirdi dedi.
Valla dünyada ki tek anne ben değilim, bu zorlukları çekerek tek doğum yapan ben değilim, dünyada evladını deli gibi seven anne ben değilim...
Evladım şu an düşse bile kendi kalksın diye bekliyorum neden biliyormusunuz yeri geldiginde bana karşı çıksın diye, kendi kararlarını kendi alsın diye, bana bağımlı olup hayatını maf etmesin diye.
Evlendiğinde de diken gibi orta da gel oğlum yemek yaptım, gel oğlum özledim vs vs kimseyi bunaltmaya hakkım yok.
Ben oğluma kendi özlem, sevgi, vicdan, merhamet, vefa duygularını öğrettikten sonra evliliğinde mutlu olur anne babasını da eşini sürüklemeden sever, gelir gider.
Sanki evlenmemişiz gibi empati yoksunu davranamayız.

4 aylik evliyim ayni sorunlari yaşadim yeni yeni toparlamaya basladik. Söylesem evlenir miydin lafini ben de eşimden duymustum. Çok zor sizi anliyorum. Ben çok sey yaptim daha yeni kendimize zaman ayirmaya evli oldugumuzu anlamaya basladik. Daha kötüye gitmeden önlem almalisin biz ayrilik sürecine girip geri barisma noktasina geldik.

Bende 1.5 yillik evliyim ilk zamanlar benim kv oyleydi hergun arayip yemege çağırıyordu sonra ben hep gec gitmeye basladim bilerek ariyordu gel yapalim diye bende yemek saatinde gjdiyodum nerde kaldniz diodu oglunuz kalkmadi diyodum sonra tek yapmaya baslayinva artik seyreklesti cagirmamda kolay kolay merhameti azal

Öfff yaranmanızı isteyen yok salın şu koca koca cocukşarınızı artık istedimleri zaman gelsinler kendilerinden size sevgi ve saygı duysunlar zorba olupta kendinizden soğutmayın buda baskı altındaki gelin gözünden açıklama olsun

Valla benimki zamanında kaynanasına çektirmiş kocaya da keza insanları yönetme derdinde attığınız adımdan haberim olsun havasında kendi içinde psikolojik sorunlarımız olanlar da var yani

Canım benim kaynanam da inan ki öyle bir de eltim var benden çok önce evlenmiş o ne yaparsa yapsın susuyor gelmese susuyor her yaptığına susuyor ben bir gün gitmeyeyim hemen başlıyor sürat yapmaya laf sokmaya bilmiyorum ne olacak halimiz bende bir kaç ay önce evlendim insan bazen eşiyle başbaşa beraber yemek yemek istiyor..

Konumda birkaç defa boşanma kelimesi gcmis gerçekten hayretle okudum.belliki aileniz sizi aşırı rahat yetiştirmiş.zoru görünce hemen kaçış öylemi..nerede sevgi nerede evliliğin kutsallığı..KV min iyi niyetle yaptığı şeyleri bile okadar abartmissinizki.ortada ben hiç sorun göremiyorum.esinizide haklı buldum ne desin annesine.bana kalırsa sana Sabri ve çizgilerini ufaktan belli etmeni tavsiye ediyorum.Bu durumu dünyada birtek sen yasamiyorsun.her evlenilen ilk yıl bu tarz KV heyecanı olabilir.bence bakış acini değiştir ve bosaninca hayat daha kolay ve güllük gülistan olmicak çıkış yolunu boşanmak degilde,bakış acini değiştirmek olarak değiştir.

kaynanam hergün yemege çagirsa hiç şikayet etmem.. hamilesin gelinine kıyamiyordur.. yarin bi gün sende kaynana olacaksin ki hergün oğlunu gelmesini isteyeceksin. lütfen böle şeylere şikayet etme. günün birinde hepsi olmayacaktir..

T tepetaklak15 aç eski konularımı oku, boşanma sebeplerimin başında bu geliyor.

Kayınvaliden oğluna bağımlı, oğlu da ona muhtemelen. Asla sesini çıkarmaz, unut bunu. Yapacağın şey bir an önce kv ile yüzyüze kendin konuşman. Olmuyorsa ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gideceksin.

Ha olur mu dersen, 6 sene uğraştım olmadı, kişiliğimi kendimi kaybetmektense boşandım, üstelik eski eşim bana defalarca boşanma blöfü yaptı.

Ay şimdi tekrar okudum söyleseydim benimle evlenir miydin ne demek ya, resmen sizi kandırmış işte. Bence çocuk yapmayın, çocuk olunca bu sefer torunumu bana göstermiyorlar faslı başlayacak sabah akşam birlikte olmak için iyice baskı yapacak.

Kayınvalide olunca her gün oğlunun gelmesini mi isteyecek?

Cidden şaka gibi...Bizim nesilden umudum vardı, hani aile olunca insanlar kendi hayatını kuruyor, yapışık yaşamıyor ya, cidden hala klan şeklinde yaşamak isteyenler varmış...

Simartmasaydiniz. Kendiniz etmis kendiniz bulmuşsunuz. Kocamı kırmayayım karşı gelmeyeyim diye ses cikarmamissiniz. Temizliğe yardıma oturmaya gitmeyin. Kendi uygün gördüğünüz zaman musaitlerse gidersiniz. Yoksa daha çok ağlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…