• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surat yapan kaynana

Neredeyse 40 yaşında kaynana suratı mı çekiyorsunuz sana ne sana mı soracağım demek iyi bir adım olur. Aynı apartmanda oturduğunuz için bunu da diyebilir misiniz bilmiyorum. Eşiniz konuşmuyor mu annesiyle böyle yapma demiyor mu
Aynen canım malesef ,sana mi soracağım denmez yüz yüze geliyoruz ama başka biseyler diyebikirdim.o an aklıma gelmedi 5 dk sonra geldi eşime söyledim illa hastalıkta mi gidilir şöyle böyle diye

Bizim tam tersi inanın ki ben söylerim köye gidiyoz diye eşim geride durur ,eşim söyleyelim demiyor da kapıdan çıkınca bı duraklıyor yüzüme bakiyor soyleyelim demek istiyor yani ,boyle dusunmemistim ben söyleyince lafı ben yiyorum eşim söylemes liazim ,eşimi seviyorum evet çünkü kendi icimzde sorunumz yok
Çok istiyorsa söyler. Biz iki aile ile aynı şehirdeyiz. Kv tek kaldı. Birşey söylenecekse eşimin söylemesini bekliyorum. Tatille gideceksek o kvye söylüyor. Ben kendi aileme. Mantıklı olan o. Hesap verme olarak görmüyorum ben. Acil birşey olsa en azından sizi aramaz o an. Yakında başka kim varsa onu arar.

Çok istiyorsa söyler. Biz iki aile ile aynı şehirdeyiz. Kv tek kaldı. Birşey söylenecekse eşimin söylemesini bekliyorum. Tatille gideceksek o kvye söylüyor. Ben kendi aileme. Mantıklı olan o. Hesap verme olarak görmüyorum ben. Acil birşey olsa en azından sizi aramaz o an. Yakında başka kim varsa onu arar.
Bizim de tatile gideceksek eşim söylüyor da annemlere gdiecegimZde eşim geri çekiliyor buna si deyince dikkat ettim hep ben söylüyorum ,aynen bişey olsa bizi aramaz bız de o yüzden soyluyoruz

Aynen canım malesef ,sana mi soracağım denmez yüz yüze geliyoruz ama başka biseyler diyebikirdim.o an aklıma gelmedi 5 dk sonra geldi eşime söyledim illa hastalıkta mi gidilir şöyle böyle diye
Gayet de uygun bir dille ne yapacağınızı ona sormayacağınızı söyleyebilirdiniz. Zaten gittiğiniz yerleri haber vererek hata etmişsiniz.

Söylemezseniz her şeye müdahale etmeye devam eder. Tepki almadıktan sonra niye durup dururken davranışlarını değiştirsin ki?

Sa arkadaşlar kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum annemler de ilcedeler 2 haftada bı annemlere gidiyoruz kaynanamı zaten sürekli 4 güne bir falan görüşüyoruz ,cumartesi gün annemlere gidecegimizi haber verelim dedik hayırdır hasta sağ mi var diyor sürat yapıyor bozuluyor 2 seferdr ,eşime de dedim illa hasta sağ mi olması gerekir 2 haftada bir gittigimizi biliyor dedim ,bı önceki gittigmzde de beni de abingile koysanız olurdu önce haber verseydnz giyinmişsnz artık falan dedi ,annemlere giderken sürat yapiyo onun başında otururken iyi 2 haftada 3 kez görüştük onla eşim daha çok görür ,bu surat yapması laf söylemleri beni cok yoruyor huzursuz ediyor siz olsaniz takar msnz ben mi abartoyiorum
Ben olsam kendi annemle de eş annesiyle de bu kadar görüşmem de madem görüşüyorum kv bi daha çağırdı mı hayırdır hasta mı var derim

Her gün yemege gitmeyi geç ilk evlendigmz sene yemek yiyip çay içip evimize geçiyorduk kızıyla bı kavga oldu o kavgada siz bana naptinz yemek yedik çay içtik 9.30 da gectnz siz gittikten sonra ben 12 1 e kadar oturduk demişti terbiyesiz elinden gelse oğlunu koynunda yatıracak
Evlendikten sonra oğulları kıymetleniyor nedense evlenmeden önce örnek veriyorum eve gelmeyen oğluşlarını nedense evlenince hep merak ediyorlar, sürekli yanlarına çağrıyorlar. İki aileye de yakınız ama en çok kayınailemi görüyorum eşimin izin günlerinde hep birlikte vakit geçirmek istiyorlar. Eşiyle hiç vakit geçirmiyor mu kv?

Her soyleneni kafaniza takmayin istedigni soyleyin siz haber vermeden gidin bisey soylediginde istedigim zaman giderim ne alaka diyin onada haftada 3 cikmayin oglu ciksin madem :)

Gayet de uygun bir dille ne yapacağınızı ona sormayacağınızı söyleyebilirdiniz. Zaten gittiğiniz yerleri haber vererek hata etmişsiniz.

Söylemezseniz her şeye müdahale etmeye devam eder. Tepki almadıktan sonra niye durup dururken davranışlarını değiştirsin ki?
Aynen haber vererek hata ettiğimi şimdi anlıyorum haber vermemeyi hakediyor , bı daha bişey söylerse ben de söyleyecek inşallah

Evlendikten sonra oğulları kıymetleniyor nedense evlenmeden önce örnek veriyorum eve gelmeyen oğluşlarını nedense evlenince hep merak ediyorlar, sürekli yanlarına çağrıyorlar. İki aileye de yakınız ama en çok kayınailemi görüyorum eşimin izin günlerinde hep birlikte vakit geçirmek istiyorlar. Eşiyle hiç vakit geçirmiyor mu kv?
Benim.de aynı canım daha cok kaynanamı görüyoruz ,esi yok canım vefat etti

Back
X