• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surat yapan kaynana

Bence yüz vermeyin anında cevabını verin.
Kvnizide haftada bir görün.
Sitem ederse size söylediklerini söyleyin hayırdır diye.
Çünkü bunu hakediyorlar. Gelinlerini kendi malı olarak görmekten bıkmıyorlar.
Aynen canım mesafe şart aynen malları olarak görüyorlar hep ona gidelim hep onla vakit gecirelim malesef

Yani kendi annemiz dese sıkıntı olmaz da, başka biri helede kaynana laf edince bozuluyoruz. Art niyet var mı gerçekten hasta falan mı sormak istiyor olabilir mi , sana öyle surat asiyor gibi geliyor olabilir mi ? Eğer öyle değilse kıskanç bir validen var. O da işte öyle görmüş geçirmiştir cahillik desem ağır mı olur bilmiyorum ama bazı insanlar eski kafalar öyle olabiliyor. Canini sıkma evinin huzurunu kaçırma cevap ver güzelce he diyip geçmeyi öğren gitsin.. boşver canını sıkmaya değmez böyle şeyler. Sevgiyle kal.
Aynen canım kemdi annem dese normal bı söz gibi gelir ama kaynanam biliyor annemlere 2 haftada bir gittigimizi kızarıp bozariyor aynen kıskanç biraz ,teşekkür ederim desteğin için sizde sevgiyle kalın

Evet bende yakınım inşallah taşınmak nasip our. Bizim ki de aynı oğlum yesin vs. Anne ben ona da koydum yedi istese tekrardan yiyebilir diyip belirgin bir tonda söylüyorum. Eşimde arkamdan yedim anne istesem yerim diyor. O an keşke yüzünü bir görebilseniz🤣
Buna da şöyle söyleyeyim ben aileme gitmesem eşimin ailesiyle vakit geçirilecek ya abileri gelecek ya oraya gidilecek sürekli de onlarla vakit geçirmek istemiyorum ,kendi ailem de var sonuçta ,eşimle başbaşa kalsak tamam çok 2 haftada bir ama anneme gitmesek jayinvalideye gidulecek veya onu alıp abisigile gidilecek

Yani kendi annemiz dese sıkıntı olmaz da, başka biri helede kaynana laf edince bozuluyoruz. Art niyet var mı gerçekten hasta falan mı sormak istiyor olabilir mi , sana öyle surat asiyor gibi geliyor olabilir mi ? Eğer öyle değilse kıskanç bir validen var. O da işte öyle görmüş geçirmiştir cahillik desem ağır mı olur bilmiyorum ama bazı insanlar eski kafalar öyle olabiliyor. Canini sıkma evinin huzurunu kaçırma cevap ver güzelce he diyip geçmeyi öğren gitsin.. boşver canını sıkmaya değmez böyle şeyler. Sevgiyle kal.
Yok canım iyi niyet yok çünkü biliyor 2haftada bir gittigimizi ,bı de gittigmz saat gündüz 1 ,gecenin bı vakti olsa da sorsa hasta sağ mi var diye ,cahillik eski kafa dedignz gibi

Yok canım iyi niyet yok çünkü biliyor 2haftada bir gittigimizi ,bı de gittigmz saat gündüz 1 ,gecenin bı vakti olsa da sorsa hasta sağ mi var diye ,cahillik eski kafa dedignz

Yani biz insanlık yapalım dedik hafta içi çalışıyoruz haftasonu annemlerde kalacaktık orda olduğumuzu söyleyelim dedik ,bı dahakine söylemeyeyim diyorum yine söylüyorum ,eşim ben isteyerek gidiyorum kimse karisamz diyor takma kafana diyor ,ama annesine de ağzını açıp tek kelime etmez ,annenin yanında şöyle diyorum seslenmiyor
Söyleme sen de ...

Haber vermeden gitmeyi siz yapsanız eşiniz yapamaz. Aynı bina merak eder der söyler 😏. İlla biri söyleyecekse eşin olmalı. Lafı da ona söyler. Sen aranı çok bozma. Eşini seviyorsun anladığım kadarıyla. Birlikte yaşayalım dönmesin.

Aslında ‘hasta sayrı mı var ‘ diye sorarlar Anadolu ağzında.
Sayrı; hastalık, dert, tasa gibi anlamlarda kullanılır. ‘Hasta sayrı’ da yakın anlamlı sözcüklerden yapılmış bir ikilemedir.
Ahahaha TDK deyince de ben😂😂😂
Her güne yeni bir bilgi. 😂

Hiç duymamıştım. Senin dediğin şekilde anlamlı ama hasta sağ deyince anlamsız olmuş.

Aile apartmanı, kayınaileye yakın oturmak stres sebebidir. Bazı erkek ailelerinin toksikliği beni benden alıyor. Size öyle dediği zaman lafınızı esirgemeyecekseniz. Anneme gitmek için hastalığa gerek yok, anne-baba hakkı diye bir şey var gibi bir söz söyleyeceksiniz. Bu tarz aileleri iyi tanırım her gün gitseniz niye yemeği bizde yemiyorsunuz diye surat asarlar.

Neredeyse 40 yaşında kaynana suratı mı çekiyorsunuz sana ne sana mı soracağım demek iyi bir adım olur. Aynı apartmanda oturduğunuz için bunu da diyebilir misiniz bilmiyorum. Eşiniz konuşmuyor mu annesiyle böyle yapma demiyor mu

İki seçenek var
1. Eşinizin sesi çıksın istiyorsanız annesine uğradığında hayırdır hasta mıymış diyin . eşiniz annesini dizginlesin … sonra kötü siz olursunuz .

2. Aslında kendıniz halletmeliydiniz ama belliki çekiniyorsunuz madem çekiniyorsunuz bırakın eşiniz takmıyorsa sizde takmayın

Haber vermeden gitmeyi siz yapsanız eşiniz yapamaz. Aynı bina merak eder der söyler 😏. İlla biri söyleyecekse eşin olmalı. Lafı da ona söyler. Sen aranı çok bozma. Eşini seviyorsun anladığım kadarıyla. Birlikte yaşayalım dönmesin.
Bizim tam tersi inanın ki ben söylerim köye gidiyoz diye eşim geride durur ,eşim söyleyelim demiyor da kapıdan çıkınca bı duraklıyor yüzüme bakiyor soyleyelim demek istiyor yani ,boyle dusunmemistim ben söyleyince lafı ben yiyorum eşim söylemes liazim ,eşimi seviyorum evet çünkü kendi icimzde sorunumz yok

İki seçenek var
1. Eşinizin sesi çıksın istiyorsanız annesine uğradığında hayırdır hasta mıymış diyin . eşiniz annesini dizginlesin … sonra kötü siz olursunuz .

2. Aslında kendıniz halletmeliydiniz ama belliki çekiniyorsunuz madem çekiniyorsunuz bırakın eşiniz takmıyorsa sizde takmayın
O an aklıma laf gelmedi öylesine gidiyoruz dedim sonra eşime dedim illa hastalıkta mi gidikir diye

Sayrı; hastalık, dert, tasa gibi anlamlarda kullanılır. ‘Hasta sayrı’ da yakın anlamlı sözcüklerden yapılmış bir ikilemedir.
Ahahaha TDK deyince de ben😂

Aile apartmanı, kayınaileye yakın oturmak stres sebebidir. Bazı erkek ailelerinin toksikliği beni benden alıyor. Size öyle dediği zaman lafınızı esirgemeyecekseniz. Anneme gitmek için hastalığa gerek yok, anne-baba hakkı diye bir şey var gibi bir söz söyleyeceksiniz. Bu tarz aileleri iyi tanırım her gün gitseniz niye yemeği bizde yemiyorsunuz diye surat asarlar.

Ahahaha TDK deyince de ben😂😂😂

Her gün yemege gitmeyi geç ilk evlendigmz sene yemek yiyip çay içip evimize geçiyorduk kızıyla bı kavga oldu o kavgada siz bana naptinz yemek yedik çay içtik 9.30 da gectnz siz gittikten sonra ben 12 1 e kadar oturduk demişti terbiyesiz elinden gelse oğlunu koynunda yatıracak

Back
X