- 11 Şubat 2023
- 9.740
- 1
- 21.332
- 268
A
Annesinin lafıyla gaza gelip sana bir şey diyor mu ?Nasıl yani engel anlayamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annesinin lafıyla gaza gelip sana bir şey diyor mu ?Nasıl yani engel anlayamadim
Keşke hiç aklıma gelmedi bı daha annemlere giderlen bisey derse ditecem amaKeşke bu cevabı şak diye yapıştırsaydın ilave olarak sen oğlunun her gün gülcemalini görüyorsun bende göreyim dimi? Deseydin
Yok canım demiyor ben eşime diyorum annen huzursuzluk çıkarıyor illa kötü günde mi gidecez iyi günde gidelim inşallah diyorum takma kafana ben isteyerek gidiyorum kimse karisamz diyor ,ama annesi de bize laf siyledimiydi annesine tek laf kondrmaz soylemezA
Annesinin lafıyla gaza gelip sana bir şey diyor mu ?
Sırf oraya gidiyorsunuz diye surat yapıyor.ne yapsanız da memnun olması zor.Yani bı de onu da memnun ediyoruz annemlere 2 haftada bir gidiyorum onla daha sık girusuyoruz maalesef memnuniyetsiz
Evet oğlunu öpüyor. Sanırsın 2,5 ya da 3 yaşında çocuk gibi . Öyle bir öpüyor ki anlatamam.Ben mutfağa giderim umursama. Öyle yapınca bana gıcık oluyor Koklayıp şapşup oh balım annen kurban sana vs.Eşim de bana aşkın yanıma gel otur der ve elimi tutar bizim ki hemen gidip sigara içer. Siz de öyle haber vermeyin söylemeyin git gide her şeyinize müdahale etmeye çalışır. İnanın mesafeli olmak en güzeliymiş. Ben yaşadıklarımdan ve onun bana yaklaşımından sonra inanılmaz bir mesafe koydum.Kimi öpüyor anlayamadım eşinizi mi öpüyor sizin ysninzda ,benim de aynı annesi ogulcu eşim de annesine kiyip ağzını açıp söz söylemez ,aynen yüz germemek lazım bı daha gittiğim yeri söylemeyi dusinmuyorkm
Benim yanımda öpme falan yok da yemek yerken falan benim önümde bişey olsun oğlunun önüne koyar ,aynen eşime de annesi 3 yaşında coxuk muamelesi yapar ,siz de mi yakın otiriyorsnz ,bundan sonra haber vermeyi dusunmuyorim mesafe en güzeli dedignz gibi iyilik olsun diye sık görüşme başlayınca herşeye müdahale başlıyor dedignz gibiEvet oğlunu öpüyor. Sanırsın 2,5 ya da 3 yaşında çocuk gibi . Öyle bir öpüyor ki anlatamam.Ben mutfağa giderim umursama. Öyle yapınca bana gıcık oluyor Koklayıp şapşup oh balım annen kurban sana vs.Eşim de bana aşkın yanıma gel otur der ve elimi tutar bizim ki hemen gidip sigara içer. Siz de öyle haber vermeyin söylemeyin git gide her şeyinize müdahale etmeye çalışır. İnanın mesafeli olmak en güzeliymiş. Ben yaşadıklarımdan ve onun bana yaklaşımından sonra inanılmaz bir mesafe koydum.
Evet bende yakınım inşallah taşınmak nasip our. Bizim ki de aynı oğlum yesin vs. Anne ben ona da koydum yedi istese tekrardan yiyebilir diyip belirgin bir tonda söylüyorum. Eşimde arkamdan yedim anne istesem yerim diyor. O an keşke yüzünü bir görebilsenizBenim yanımda öpme falan yok da yemek yerken falan benim önümde bişey olsun oğlunun önüne koyar ,aynen eşime de annesi 3 yaşında coxuk muamelesi yapar ,siz de mi yakın otiriyorsnz ,bundan sonra haber vermeyi dusunmuyorim mesafe en güzeli dedignz gibi iyilik olsun diye sık görüşme başlayınca herşeye müdahale başlıyor dedignz gibi
Hayatını istediğin gibi yaşa, eşine o surat yapmaların lafını bile yapma. Alışır zamanla, alışmasa da kendi bilir. Neden düşünüyorsun ki, ne gerek var? Yetişkin bireysiniz kimseye haber vermek zorunda da değilsiniz.Sa arkadaşlar kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum annemler de ilcedeler 2 haftada bı annemlere gidiyoruz kaynanamı zaten sürekli 4 güne bir falan görüşüyoruz ,cumartesi gün annemlere gidecegimizi haber verelim dedik hayırdır hasta sağ mi var diyor sürat yapıyor bozuluyor 2 seferdr ,eşime de dedim illa hasta sağ mi olması gerekir 2 haftada bir gittigimizi biliyor dedim ,bı önceki gittigmzde de beni de abingile koysanız olurdu önce haber verseydnz giyinmişsnz artık falan dedi ,annemlere giderken sürat yapiyo onun başında otururken iyi 2 haftada 3 kez görüştük onla eşim daha çok görür ,bu surat yapması laf söylemleri beni cok yoruyor huzursuz ediyor siz olsaniz takar msnz ben mi abartoyiorum
1.5 saatesafe var ilcedeler gidince ablamlar a falan da gidiyoruz kalıyoruz akşam geç olunxa ,bazen 2 hafta bazen 3 hafta oluyorKarışmaya hakkı yok ama sürekli 2 haftada bir hafta sonu yatmalı mi kalıyorsunuz? Eğer öyleyse kv konusu hariç bana fazla geldi özellikle mesafeniz yakınsa.
Biliyorum ama eşim annesini bırakmaz ya ben giderim bosaniriz ya da sesiginz gibi sorunlar devamCeylan hanım, siz o apartmandan taşınmadığınız sürece sürekli gelip buraya kaynananız ile ilgili konu açacaksınız.
Hasta sağ ? Kimi nereye koyuyorsunuz ?Sa arkadaşlar kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum annemler de ilcedeler 2 haftada bı annemlere gidiyoruz kaynanamı zaten sürekli 4 güne bir falan görüşüyoruz ,cumartesi gün annemlere gidecegimizi haber verelim dedik hayırdır hasta sağ mi var diyor sürat yapıyor bozuluyor 2 seferdr ,eşime de dedim illa hasta sağ mi olması gerekir 2 haftada bir gittigimizi biliyor dedim ,bı önceki gittigmzde de beni de abingile koysanız olurdu önce haber verseydnz giyinmişsnz artık falan dedi ,annemlere giderken sürat yapiyo onun başında otururken iyi 2 haftada 3 kez görüştük onla eşim daha çok görür ,bu surat yapması laf söylemleri beni cok yoruyor huzursuz ediyor siz olsaniz takar msnz ben mi abartoyiorum
Canımı sıktı takmayayim diyorum hasta mı var sağ mi var deyince o an aklıma gelmedi sonra gıcık oldum ,bı dahakine habersiz gideceğimHayatını istediğin gibi yaşa, eşine o surat yapmaların lafını bile yapma. Alışır zamanla, alışmasa da kendi bilir. Neden düşünüyorsun ki, ne gerek var? Yetişkin bireysiniz kimseye haber vermek zorunda da değilsiniz.
İnşallah canım ikimiz de hayrlisiyla uzağa tasinabilirz ,bütün erkek anneleri aynı davranus aynı huylar demekki ,Evet bende yakınım inşallah taşınmak nasip our. Bizim ki de aynı oğlum yesin vs. Anne ben ona da koydum yedi istese tekrardan yiyebilir diyip belirgin bir tonda söylüyorum. Eşimde arkamdan yedim anne istesem yerim diyor. O an keşke yüzünü bir görebilseniz
İlişkilerinizi bilemem ama eşimin ailesine her ay gidip birde evlerinde yatıya kalmazdım.Ayni şeyi eşimden de beklemezdim mesafe bu kadar kisa olan yere yatıya kalınmaz.Bu platform da en çok takildigimiz konulardan biridir.Yine de siz bilirsiniz......1.5 saatesafe var ilcedeler gidince ablamlar a falan da gidiyoruz kalıyoruz akşam geç olunxa ,bazen 2 hafta bazen 3 hafta oluyor
Aynen canım o an laf aklıma gelmiyorOfff şak diye lafi yapistirmalik kaynana ama hakettigi geline dusmemis.
Bence yüz vermeyin anında cevabını verin.Sa arkadaşlar kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum annemler de ilcedeler 2 haftada bı annemlere gidiyoruz kaynanamı zaten sürekli 4 güne bir falan görüşüyoruz ,cumartesi gün annemlere gidecegimizi haber verelim dedik hayırdır hasta sağ mi var diyor sürat yapıyor bozuluyor 2 seferdr ,eşime de dedim illa hasta sağ mi olması gerekir 2 haftada bir gittigimizi biliyor dedim ,bı önceki gittigmzde de beni de abingile koysanız olurdu önce haber verseydnz giyinmişsnz artık falan dedi ,annemlere giderken sürat yapiyo onun başında otururken iyi 2 haftada 3 kez görüştük onla eşim daha çok görür ,bu surat yapması laf söylemleri beni cok yoruyor huzursuz ediyor siz olsaniz takar msnz ben mi abartoyiorum
Yani kendi annemiz dese sıkıntı olmaz da, başka biri helede kaynana laf edince bozuluyoruz. Art niyet var mı gerçekten hasta falan mı sormak istiyor olabilir mi , sana öyle surat asiyor gibi geliyor olabilir mi ? Eğer öyle değilse kıskanç bir validen var. O da işte öyle görmüş geçirmiştir cahillik desem ağır mı olur bilmiyorum ama bazı insanlar eski kafalar öyle olabiliyor. Canini sıkma evinin huzurunu kaçırma cevap ver güzelce he diyip geçmeyi öğren gitsin.. boşver canını sıkmaya değmez böyle şeyler. Sevgiyle kal.Sa arkadaşlar kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum annemler de ilcedeler 2 haftada bı annemlere gidiyoruz kaynanamı zaten sürekli 4 güne bir falan görüşüyoruz ,cumartesi gün annemlere gidecegimizi haber verelim dedik hayırdır hasta sağ mi var diyor sürat yapıyor bozuluyor 2 seferdr ,eşime de dedim illa hasta sağ mi olması gerekir 2 haftada bir gittigimizi biliyor dedim ,bı önceki gittigmzde de beni de abingile koysanız olurdu önce haber verseydnz giyinmişsnz artık falan dedi ,annemlere giderken sürat yapiyo onun başında otururken iyi 2 haftada 3 kez görüştük onla eşim daha çok görür ,bu surat yapması laf söylemleri beni cok yoruyor huzursuz ediyor siz olsaniz takar msnz ben mi abartoyiorum