• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesine çok düşkün

Biz çok uzun süre sevgili kaldık bi ara uzun ayrılığımız oldu yapamadık geri döndük evlendik yani biraz ondan da çekiniyor pnsuz hayatı hiç görmedim nasıl olur özler miyim diye ama geçen annesi aradı mesela oğlunu diyor ki karın neden hiç beni aramıyor gelmiyor falan diyor bu normal bir şey mi ya bunu dediği zamanda haftada 1 orda olduğum halde diyor gerçekten bu evlilik sürerse hiçbir şeyin değişeceğine inanmıyorum haklısın
Sevgili iken mevzuya aileler girmez. Yüzde yüz çiftler birbirini tanımaz. Ta ki evlenene kadar.
İnsan esarete alışınca özgürlük korku verirmiş bilinmez geldiği için:)
Mevcut düzen kaos olsa da alıştığın için , diğer tarafı bilmeyince alışkanlıklar seni bağlıyor sadece. Tamamen korkudan kaynaklı. Dediğim gibi koy şapkanı önüne düşün taşın. Yarın yaş geçer ömür geçer bir de bebek vs olursa hiç kıpırdayamazsın

Ne kadar çok böyle aile, erkek varmış. Burada okuyunca şaşırıyorum.

Sevgili iken mevzuya aileler girmez. Yüzde yüz çiftler birbirini tanımaz. Ta ki evlenene kadar.
İnsan esarete alışınca özgürlük korku verirmiş bilinmez geldiği için:)
Mevcut düzen kaos olsa da alıştığın için , diğer tarafı bilmeyince alışkanlıklar seni bağlıyor sadece. Tamamen korkudan kaynaklı. Dediğim gibi koy şapkanı önüne düşün taşın. Yarın yaş geçer ömür geçer bir de bebek vs olursa hiç kıpırdayamazsın
O kadar doğru konuşuyorsunuz ki gerçekten me diyeceğimi bilemiyorum sanki beni aylardır kimse anlamamış bi siz anlıyorsunuz gibi o kadar iyi geldi ki ben gerçekten çok seviyorum o da seviyor biliyorum ama bunlar yeterli olmuyor bazen sanırım ailemle görüşüp bir karar almam lazım sakince düşünüp adım atmam lazım 😞 keşke bu durumlara gelmeseydi ama ailesi salmadı hakkımı asla helal etmiyorum asla bunun vebaliyle yaşasınlar

O kadar doğru konuşuyorsunuz ki gerçekten me diyeceğimi bilemiyorum sanki beni aylardır kimse anlamamış bi siz anlıyorsunuz gibi o kadar iyi geldi ki ben gerçekten çok seviyorum o da seviyor biliyorum ama bunlar yeterli olmuyor bazen sanırım ailemle görüşüp bir karar almam lazım sakince düşünüp adım atmam lazım 😞 keşke bu durumlara gelmeseydi ama ailesi salmadı hakkımı asla helal etmiyorum asla bunun vebaliyle yaşasınlar
Eşin orta yolu bulmaya çalışsa idi derdim ki idare edilebilir. Ama seni mecbur bırakıp kabullenmen için zorlaması bu evliliğin başında çok sıkıntı. Daha seneler var, istemediğin her mevzuda eşin kabul ediyorsa sen de etmek zorunda kalacaksın fikrine saygı duysa amenna. Ha ailesini silsin diyemeyiz elbette iletişim şart. Sen mıç mış olmayı sevmek zorunda değilsin birebir adapte olmak sevmeyen insana eziyetten başka bir şey değil. Seven insan arar hatta yok diye buraya konu açan insanlar var ailesi soğuk görüşmüyoruz diye.. herkesin derdi ayrı.
Burada kimine dert gelir dediğin kimine gelmez. Mesele senin ne hissettiğin ile ilgili. Hayat senin hayatın bu konu sana eziyet geliyorsa eziyettir. Aylarca beni de kocam zorla sürüklese sürekli hoşuma gitmez anama gidelim diye. Alıp yemeğe çay kahve içmeye gideceğin cicim ayında anama niye gitmiyoruz kavgası çocuk olunca bebeği götürme olayına dönecek kısıtlanacaksın iyice

O kadar mide bulandırıcı ki evlilik bitirir öyle diyim sana anne anne abla abla diye ölecekler yani sevgiden
Bence bir çift terapisi deneyin belki başkasından duyunca yaptığı davranışın sağlıklı olmadığını anlar

Eşin orta yolu bulmaya çalışsa idi derdim ki idare edilebilir. Ama seni mecbur bırakıp kabullenmen için zorlaması bu evliliğin başında çok sıkıntı. Daha seneler var, istemediğin her mevzuda eşin kabul ediyorsa sen de etmek zorunda kalacaksın fikrine saygı duysa amenna. Ha ailesini silsin diyemeyiz elbette iletişim şart. Sen mıç mış olmayı sevmek zorunda değilsin birebir adapte olmak sevmeyen insana eziyetten başka bir şey değil. Seven insan arar hatta yok diye buraya konu açan insanlar var ailesi soğuk görüşmüyoruz diye.. herkesin derdi ayrı.
Burada kimine dert gelir dediğin kimine gelmez. Mesele senin ne hissettiğin ile ilgili. Hayat senin hayatın bu konu sana eziyet geliyorsa eziyettir. Aylarca beni de kocam zorla sürüklese sürekli hoşuma gitmez anama gidelim diye. Alıp yemeğe çay kahve içmeye gideceğin cicim ayında anama niye gitmiyoruz kavgası çocuk olunca bebeği götürme olayına dönecek kısıtlanacaksın iyice
Bir de şu var, kv, kp ile çok iyi anlaşan gelinler de var ama onlarda gördüğüm kv, kp o kadar içtenler ki hani anne-baba gibi değilse bile amca-teyze gibiler. Bu sıcaklığı vermeyip sürekli hesap soran bir aileyle niye görüşülsün ki isteyerek. Yok aramıyor, etmiyor sitemler, çok tuhaf. Niye arasın senden güzel enerji almadan, etmeden... Bu kadar iç içe olmak isteyen kendini de sevdirmenin yolunu bulsun bi zahmet. Zorlamayla olmaz zaten de en azından itici olmamaya çalışsın. O da yok. Allah akıl, fikir versin.

Kızlar eşimle 1 senelik evliyiz birbirimizi çok severek evlendik bir sorunumuzda yok hala seviyoruz birbirimizi ama ailesine o kadar düşkün ki başlarda bana haftada 3 kez gitmesem kavgalar çıkarıyordu sürekli gelmezsen bitiririm boşanırım diyordu inanabiliyor musunuz? orda yiyip içip dönüyorduk sabahtan akşama kadar sonra ben bunu haftada 2 ye düşürdüm ve eşimi zaaar zor ikna ettim kavga kıyamet neyse tabi bu aralarda da kaynanam telefonlaşmak istiyor bende aramıyorum haftada 2 kere gördüğüm birini neden bide telefonla ariyim diye düşünüyorum

Ondan sonra ben artık bu bağlarından rahatsız oldum oğullarını o kadar seviyorlar ki sürekli iç içe olalım istiyorlar ve ben artık cidden bunaldım haftada 1 e düşürdüm gitme olayını hatta 10 günde 1 e düşürdüm ama tabi annesi ailesi bana tepki verdi neden gelmiyorsun etmiyorsun diye sanki 2 aydır gitmiyormuşum gibi davrandılar ben de eşime açtım ağzımı yumdum gözümü dedim ki bak beni bu konuda ailen yada sen sıkmaya devam ederseni her şeyi göze alır çeker giderim yeter ya dedim sen gidiyorsan her gün git ama ben sürekli gidemem haksız mıyım kızlar ben bu kadar aileyle mıç mıç olmayı sevmiyorum anneside eşime geçen diyor zaten karın hiç aramıyo sormuyo gelmiyor diye ya zorunda mıyım kızlar lütfen bana akıl verin artık evliliğimden tat almıyorum cidden sıkıldım ya ha bir de dipnot benim ailem uzakta yani kendi aileme bile 3-4 ayda bir gidebiliyorum size neden sürekli gelmek zorundayım?
Sonuna kadar haklısın tabiki. O ne öyle zırt pırt gidiyor, sen de gitmek zorunda değilsin eşinin ailesine. Ayrıca her tartışmada ağzına boşanalim kelimesini yapıştıran eşin tuhaf. Ailesine gitmen için seni boşanmakla tehdit etmiş resmen

Back