Kaynana kıskanclıgı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla yazdım öyle pek yazın kuralı bilmem ama sende haklısın ınsan o kadar kötü şey yaşayınca akılda kalmıyor fikirde aramız iyi derken onlar benle oynuyordu bende karşılık vermeye başladım çok çok iyi oldum esım beni kötü görmesin diye ama annesı benım bunkadar iyi olmamı kaldıramadı sanırım
Iyi de eşinde seni kaç kere dövmüş tek sorun kaynana değil ki
Bir daha yapmayacağı ne malum hanı kocana güvenin olsa kv boşver diyecem ama kocada sıkıntılı

Bakın benım eşim biraz zora gelınce sınırlenır eli kalkar ve benı sahıpsız bıldıklerı ıcın bende öyle susmam ama şikayet etmedım dedım yapma çocuğum ıcın susuyorum allah büyük ayrılmıyorumda sırf kv görümce mutlu olmasın diye çünkü esım sürekli siddete başvuran biri deil
Dovmek siddet.Basvurmus iste.Kvde mutlu olmasin diye oturup dayak yemek ?Sagglikli dusunemiiyorsunuz bence

Ailem yok babam öldü annem beni istemez boşanmamı sadece allahtan yardım bekliyorum bunlara bir şey yapsın artık
Üzüldüm başınız sağolsun. Anneniz neden istemez kızının eziyet çekmesi daha mı iyi ? Allah elbet zor durumda olana yardım eder ama bence sizde biraz gayret gösterin. Evet böyle oturduk yerde konusmak kolay olabilir belki ama eşinizle konusun bence. Annenize çıtlatın bence bu olayları. Hakkınızda hayırlısı olsun insallah. Kendinizi geçtim bebeğinizi düşünün bari.

Bütün yazılanlara katılıyorum tek sorun kv mi?? Severek evlendiğiniz adam size neler yapmış,ALLAH'ım ne olur kimse beni böyle sevmesin 🤲dayak,zorlama, aileyle oturma baskısı......
İnsan geleceği göremiyor maalesef amin insallah allah köşeyi böyle vicdan yoksullarıyla imtihan etmesin tek sorun kv deil oyunları bıktım artık kadınla iyi oldum benı englledı uzak durdum eşime yalanlar söyledi beni hep arada bırakıyolarlar

Selamlar herkese benim içinden cıkamadıgım bir konu var sizlerin güzel fikirlerini almak isterim yorum yapan herkese teşekkür ederim
Arkadaşlar ben 3 yıllık evlıyım yurtdışına gelin geldim severek evlendik eşimin annesi beni istememsti ben açığım diye hepsı kapalı neyse bi şekilde evledk geldm ülkeye evimiz ayrı olsun dıye başta aıleler konuştu anlaştık geldım 1ay sonra kv kaynbb ve görümcem benım evime yerlestıler evlerinin kirasını ödemeynce devlet bunları evden atmış nyse bnde dedim misafir olarak olarak kabul ederim biraz kalsnlar bende yeni hamıleyymn4 ay kaldılar kaynana görümce is yapmıyo yemek yapmıyo Kaynbaba sapık gbi bakışları üzerimde çok rahtsz oldum eşimle her gün Tartstk esım aılesın yanında benı kaç defa dövdü ama onlar evimden gtmedi ky ve görümce bana diyordu burası onun babasının evi deil beğenmiyorsa gtsn hamıleyım bana bunları yaşattılar en sonda esım dedı abımlere gıdın bıraz kalın neyse olanlar oldu ben evımı bırakıp başka yere kıtaya tasındm çocuğum oldu bunları affetm geldık gıttık bayramda gttm dedim büyükler sonuçta arada tartışma oluyordu neyse son ıkı ay aramız çok çok iyiydi bana gel diyorlardı evlerine gittim mısralarını evıme yemeğe çağardım kaynanam hep bana soguktu çünkü etrafa benım dedıkodumu çok yaptı ve ben onun aöyledıklerıne utandırdım çok iyi oldum herseye rağmen neyse 2 hafta önceye kadar konusuyorduk arıyordu bir baktm numarası görünmüyor beni engellemiş ve ortada hiç sorunumuz yokken bu benım çok zoruma hattı esıme dedim birdaha görüşme onla bu yaptığı sacmalık çocukluk bı sebebı olmalı sormuş bi bahane bıle uyduramamıs ama neden ınsan küser kırılır konuşma aramaz yada söyler bırıne engellemek ne demek neyse esımde halen onla konuşuyor kaldıramıyorum artık esım bu yaptığına rağmen ona bir ders vermedi ne yapacam bılmıyorum
3 yıllık evlisiniz eşiniz ailesinin yanında şiddet uyguladı neyse dediniz,yetmezmiş gb k.valide tlf engelledi çekilir dert degil görsüsüz biri olmalı ogluşu tarafından şiddet gören gelinin neyini kıskanıyor acaba?
Siz nasıl bireysiniz tlf dan engellemiş diye ogluşuna şikay ediyorsunuz kendinize gelin size hakaret eden aşağılayan yetmezmiş gb terbiye vermediği oglu tarafından yaşadığınız hayata göz yuman kadını kafanıza takmayın daha önemli şeyler var hayatınızda onlara odaklanın

Hamileyken dayak yiyip, kıta degistirip sonra birlikte mi yaşadınız.

Dayak yedikten sonrasını okumadım, öncesini anlamadım. Ya Allah rızası için nokta bari koyun.

Dovmek siddet.Basvurmus iste.Kvde mutlu olmasin diye oturup dayak yemek ?Sagglikli dusunemiiyorsunuz bence
Eden bulur allah Kmseyi çaresz bırakmasın su an erkek kardeşimde geldı bızde kalıyor yanı istediği gbi erkeklik yapamıyor bana
3 yıllık evlisiniz eşiniz ailesinin yanında şiddet uyguladı neyse dediniz,yetmezmiş gb k.valide tlf engelledi çekilir dert degil görsüsüz biri olmalı ogluşu tarafından şiddet gören gelinin neyini kıskanıyor acaba?
Siz nasıl bireysiniz tlf dan engellemiş diye ogluşuna şikay ediyorsunuz kendinize gelin size hakaret eden aşağılayan yetmezmiş gb terbiye vermediği oglu tarafından yaşadığınız hayata göz yuman kadını kafanıza takmayın daha önemli şeyler var hayatınızda onlara odaklanın
degerlı yorumlarınız ıcın teşekkür ederım hakkısınz gurbetteyim dil bilmem yol bilmem ailem arkamda deil babam öldü ve tek başıma bı çocuğum için katlanıyorum herseye eyvallah diyen biri de deilm hakkımı savunmasını biliyorum sadece esım ve sahtekar hılebaz oyuncunaılesı arasında kalmaktan mantıklı düşünemez oldum allah yar ve yardımcım olsun iyilerle karaılastrsn bizleri

Dersten kastım dedim bir kaç günlüğüne sende engelle suçsuz yere böyle yargılanmak nasıl insanı üzermiş anlasın diye kabile gibi ev değildi işte canım bunların ego ayrıydı bize esım ayrı tuttu anlaştık batan ama ben buraya gelınce benı tuzaga düşürdüler hepsı evıme yerleşti nasıl olsa aıleai yok kımsesz burda bıze bısey diyemez dıye 😢
Engellesin mi?siz ve annesi herifi ortaya alarak ne yapmaya çalışıyorsunuz?ciddi sordum engellemek nedir ya açma tlf görüşmeyi azalt ergenler gb engelle diyorsunuz ya.
Yok olmadı durum msj paylaşın sosyal medyadan imalı sözler paylaşın.
Sizi anneniz bunun için büyütmedi kendinize gelin

Hamileyken dayak yiyip, kıta degistirip sonra birlikte mi yaşadınız.

Dayak yedikten sonrasını okumadım, öncesini anlamadım. Ya Allah rızası için nokta bari koyun.
Kusura bakmayın acele yazmışım dikkat edemedim kıta deil kıraya çıktım evımı onlara bırakıp gttım esımle yanı bunlar öyle yatıp ınsanlarkı ne dost olabılıyorlar nede dusman kalıyorlar

Eden bulur allah Kmseyi çaresz bırakmasın su an erkek kardeşimde geldı bızde kalıyor yanı istediği gbi erkeklik yapamıyor bana

degerlı yorumlarınız ıcın teşekkür ederım hakkısınz gurbetteyim dil bilmem yol bilmem ailem arkamda deil babam öldü ve tek başıma bı çocuğum için katlanıyorum herseye eyvallah diyen biri de deilm hakkımı savunmasını biliyorum sadece esım ve sahtekar hılebaz oyuncunaılesı arasında kalmaktan mantıklı düşünemez oldum allah yar ve yardımcım olsun iyilerle karaılastrsn bizleri
Y.dışında mutlaka göçmenlere karşı oluşturulan imkanlar vardır araştırın.
Orda oturup bu insanlara katlanmayın.

Engellesin mi?siz ve annesi herifi ortaya alarak ne yapmaya çalışıyorsunuz?ciddi sordum engellemek nedir ya açma tlf görüşmeyi azalt ergenler gb engelle diyorsunuz ya.
Yok olmadı durum msj paylaşın sosyal medyadan imalı sözler paylaşın.
Sizi anneniz bunun için büyütmedi kendinize gelin
Öyle ama insan yaptığı hatalı davranışın kendıne yaplmadan anlamazmış o nedenden dolayı yoksa 55 yasında kadın bunu yaparsa genler ne yapsın

Y.dışında mutlaka göçmenlere karşı oluşturulan imkanlar vardır araştırın.
Orda oturup bu insanlara katlanmayın.
Katlanmıyorum esımın ağzının payını verıyorum hepsı kapımın dışında bu sebebten dolayı bırdaha asla egomun önünden bile geçemezler esımde ıstemez sadece sözde anne dıye konuşuyor ıste

Arkadasim Allah buyuk.Akil fikir de vermis insana.Kullan diye.Allah buyuk,biran da adam insafa gelir diye beklemek sacmalik.Kardesin gidince ne yapacagini bilemedigin adamla evli olmak mantikli mi?Napck omur boyu sizle mi yasiyacak kardesiniz🤦

Kusura bakmayın acele yazmışım dikkat edemedim kıta deil kıraya çıktım evımı onlara bırakıp gttım esımle yanı bunlar öyle yatıp ınsanlarkı ne dost olabılıyorlar nede dusman kalıyorlar

Hamile kadın dayak yerken susan kv düşmandır, sapık sapık bakan kp düşmandır. Karısını döven adam düşmandır. Allah yardımcınız olsun. Keşke çocuk için acele etmeseydiniz. Böyle bir ortamda doğan çocuğa üzüldüm.

Öyle ama insan yaptığı hatalı davranışın kendıne yaplmadan anlamazmış o nedenden dolayı yoksa 55 yasında kadın bunu yaparsa genler ne yapsın
Lütfen 55 yaşına kadar sadece yaş almış birine hala ders vermeye çalışıyorsunuz ders konusu gelinin tlf engelleme.
Yaa engellesin lütfen silsin numaranızı görüşmesin sizinle.
Erkek kardeşinizde geldiğine göre kendiniz için birşeyler yapabileceksiniz demektir

Katlanmıyorum esımın ağzının payını verıyorum hepsı kapımın dışında bu sebebten dolayı bırdaha asla evimin önünden bile geçemezler esımde ıstemez sadece sözde anne dıye konuşuyor ıste
Katlanmıyorum esımın ağzının payını verıyorum hepsı kapımın dışında bu sebebten dolayı bırdaha asla eşimin önünden bile geçemezler esımde ıstemez sadece sözde anne dıye konuşuyor ıste
Zamanında ben engllemedıgım halde sörf esıme bız onu aradık ıste o bızı engllemıs demek ıcın bana oftıra attılar su an kendını gerçek kasten yapmış tabıkıde esıme söyleyeceğim soylemezseem bır yerden başıma kalır

Zamanında ben engllemedıgım halde sörf esıme bız onu aradık ıste o bızı engllemıs demek ıcın bana oftıra attılar su an kendını gerçek kasten yapmış tabıkıde esıme söyleyeceğim soylemezseem bır yerden başıma kalır
Siz valide ile valide sizinle ugraşayarak geçinip gidin bakalım bu çekişmede kim birinci olacak

Arkadasim Allah buyuk.Akil fikir de vermis insana.Kullan diye.Allah buyuk,biran da adam insafa gelir diye beklemek sacmalik.Kardesin gidince ne yapacagini bilemedigin adamla evli olmak mantikli mi?Napck omur boyu sizle mi yasiyacak kardesiniz🤦
Bu benım 2 evlılıgım boşansam herkes benı kötü bilecek caresızım su an allah onları ıslah etsın esım normalde sessiz hiç biseyime karsmaz bende sabr ediyorum onların ekmegıne yağ sürmemek ıcın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X