Kaynana kıskanclıgı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koşa koşa hamilelik şart mıydı? Baba evine neden dönemiyormuşsun?
Ah ah bir bilsenız neler yaşadığımı herseyı baştan anlatmadm sonu gelmezdi bu benım 2 evlılıgımdi bundanda boşansaydım aılen benı silecekti çok kötü seyler yasadm çocuk bızı bağlar dedım anlıyormsunuz öylede oldu ama annesi çok tuhaf eçhep ara karstryor oğlu ıstıyorkı benı boşasın cocukla ortada kalayım

Avrupa'nın göbeğinde bu ne cehalet,bu ne sapkınlık ya?Okurken kriz geçirdim.
benım babam bunları duydu hıc bısey yapamadı kalp kırmamk ıcın sustu ve öldü 49 yasında babamı kaybettim ve inanamazsınız kayınvalidem acıma bıle sevndı bızım ahımız aldı der gbi

İşte çocuk sizi bağlamıyor,tam tersi işinizi zorlaştırıyor.Böyle bir aileye çocuk dünyaya getirmek çok büyük cesaret.

Engellendin diye git 2 rekat şükür namazı kıl. Anam iyi misin sen? Şuurun gitmiş. Dayak yemişin herkesin için hamileyken. Affettim diyon. Kaynanam beni engelledi diye halleniyon .
Hersey 2 yıl önce oldu evlılıgımın ilk aylarında ben uzak durdum onlar pıslık olsun dıye esıme kendını ıyı gostemek ıcın gelıp gttıler arada ama asla ıyı olmadılar çok kindarlarmıs allah herkesi iyilerle karsılastrsın

Allah akıl fikir versin

Eşiniz sizi onların yanında dövmüş doğru mu anladım ? Siz engellenmeyi mi dert ediyorsunuz gerçekten ? Bırakın engellesin yahu.
Ama sorun ortada hıc bir şey yokken arıyordu konuşuyordu ben onların gectıgı sokaktan bıle geçmem sırf esım beyfendı yüzünden evıme geldılerse kapımı açtım aradılarsa cevap verdım onun gözünde kötü ben olmayım diye allah için iyi oldum karşılığı böylemi olmalı

benım babam bunları duydu hıc bısey yapamadı kalp kırmamk ıcın sustu ve öldü 49 yasında babamı kaybettim ve inanamazsınız kayınvalidem acıma bıle sevndı bızım ahımız aldı der gbi
Babanıza Allah rahmet eylesin,adına çok üzüldüm.Yapmişsiniz artık bir cehalet,Devlete sığınma gibi bir şansınız var mı?Bu aileden bir cacık olmaz,kaçıp kurtarın kendinizi.

Yurtdisinda hamile kadini nasil dovuyor ya?Sinir disi olmaasi gerekmiyor mu?Ona takilmadiniz kvdenin engeli mi agiriniza gitti

Evet vurdu kaç defa annesıde gizli gizli gülüyordu engellemesi dert deil ama durduk yere yapılıncatuhafıma gttı kavgalı günlerde yapmayan kadın çok tuhaf 55 yasında bide
Ya yapmayın bu kadar basitleştirmeyin kendinizi. He vurdu bana der gibi bahsediyorsunuz. Aileniz biliyor mu bu durumu ?

Bu kadar alınganlığı, tepkiyi eşiniz dövünce onada gösterdiniz mi ?

Nasılsa yine aranız iyi olucak yine seni çağıracaklar yine dayak yiyeceksin neyse kocandan dayak yemisin sapık kp var bakışları iğrenç ve halen Aramiz iyi diyorsun
Sanki hersey çok mükemmel de eşinin son yaptığını kaldıramıyorsun
Neyse

Bide aralara boşluk nokta satır bası yapsaydın artık yazmışın neyse

Yurtdisinda hamile kadini nasil dovuyor ya?Sinir disi olmaasi gerekmiyor mu?Ona takilmadiniz kvdenin engeli mi agiriniza gitti
Bakın benım eşim biraz zora gelınce sınırlenır eli kalkar ve benı sahıpsız bıldıklerı ıcın bende öyle susmam ama şikayet etmedım dedım yapma çocuğum ıcın susuyorum allah büyük ayrılmıyorumda sırf kv görümce mutlu olmasın diye çünkü esım sürekli siddete başvuran biri deil

Bu kadar alınganlığı, tepkiyi eşiniz dövünce onada gösterdiniz mi ?
Evet tabıkıde ama alınganlık deil benim yapmak istediğimi yaptı aslında kendı ayağına sıktı esım halen konuşuyor onlarla bunu anlamıyorum sankı tek disman benmsnm gbi

Evet tabıkıde ama alınganlık deil benim yapmak istediğimi yaptı aslında kendı ayağına sıktı esım halen konuşuyor onlarla bunu anlamıyorum sankı tek disman benmsnm gbi
Ne eşiniz yanınızda ne eşinizin ailesi. Eğer imkanınız varsa dönün ailenizin yanına.

Valla yazdım öyle pek yazın kuralı bilmem ama sende haklısın ınsan o kadar kötü şey yaşayınca akılda kalmıyor fikirde aramız iyi derken onlar benle oynuyordu bende karşılık vermeye başladım çok çok iyi oldum esım beni kötü görmesin diye ama annesı benım bunkadar iyi olmamı kaldıramadı sanırım

Bütün yazılanlara katılıyorum tek sorun kv mi?? Severek evlendiğiniz adam size neler yapmış,ALLAH'ım ne olur kimse beni böyle sevmesin dayak,zorlama, aileyle oturma baskısı......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…