Ah ah bir bilsenız neler yaşadığımı herseyı baştan anlatmadm sonu gelmezdi bu benım 2 evlılıgımdi bundanda boşansaydım aılen benı silecekti çok kötü seyler yasadm çocuk bızı bağlar dedım anlıyormsunuz öylede oldu ama annesi çok tuhaf eçhep ara karstryor oğlu ıstıyorkı benı boşasın cocukla ortada kalayımKoşa koşa hamilelik şart mıydı? Baba evine neden dönemiyormuşsun?
Avrupa'nın göbeğinde bu ne cehalet,bu ne sapkınlık ya?Okurken kriz geçirdim.
İşte çocuk sizi bağlamıyor,tam tersi işinizi zorlaştırıyor.Böyle bir aileye çocuk dünyaya getirmek çok büyük cesaret.Ah ah bir bilsenız neler yaşadığımı herseyı baştan anlatmadm sonu gelmezdi bu benım 2 evlılıgımdi bundanda boşansaydım aılen benı silecekti çok kötü seyler yasadm çocuk bızı bağlar dedım anlıyormsunuz öylede oldu ama annesi çok tuhaf eçhep ara karstryor oğlu ıstıyorkı benı boşasın cocukla ortada kalayım
Hersey 2 yıl önce oldu evlılıgımın ilk aylarında ben uzak durdum onlar pıslık olsun dıye esıme kendını ıyı gostemek ıcın gelıp gttıler arada ama asla ıyı olmadılar çok kindarlarmıs allah herkesi iyilerle karsılastrsınEngellendin diye git 2 rekat şükür namazı kıl. Anam iyi misin sen? Şuurun gitmiş. Dayak yemişin herkesin için hamileyken. Affettim diyon. Kaynanam beni engelledi diye halleniyon .
Allah akıl fikir versinHersey 2 yıl önce oldu evlılıgımın ilk aylarında ben uzak durdum onlar pıslık olsun dıye esıme kendını ıyı gostemek ıcın gelıp gttıler arada ama asla ıyı olmadılar çok kindarlarmıs allah herkesi iyilerle karsılastrsın
Ama sorun ortada hıc bir şey yokken arıyordu konuşuyordu ben onların gectıgı sokaktan bıle geçmem sırf esım beyfendı yüzünden evıme geldılerse kapımı açtım aradılarsa cevap verdım onun gözünde kötü ben olmayım diye allah için iyi oldum karşılığı böylemi olmalıEşiniz sizi onların yanında dövmüş doğru mu anladım ? Siz engellenmeyi mi dert ediyorsunuz gerçekten ? Bırakın engellesin yahu.
Babanıza Allah rahmet eylesin,adına çok üzüldüm.Yapmişsiniz artık bir cehalet,Devlete sığınma gibi bir şansınız var mı?Bu aileden bir cacık olmaz,kaçıp kurtarın kendinizi.benım babam bunları duydu hıc bısey yapamadı kalp kırmamk ıcın sustu ve öldü 49 yasında babamı kaybettim ve inanamazsınız kayınvalidem acıma bıle sevndı bızım ahımız aldı der gbi
Yurtdisinda hamile kadini nasil dovuyor ya?Sinir disi olmaasi gerekmiyor mu?Ona takilmadiniz kvdenin engeli mi agiriniza gittiSelamlar herkese benim içinden cıkamadıgım bir konu var sizlerin güzel fikirlerini almak isterim yorum yapan herkese teşekkür ederim
Arkadaşlar ben 3 yıllık evlıyım yurtdışına gelin geldim severek evlendik eşimin annesi beni istememsti ben açığım diye hepsı kapalı neyse bi şekilde evledk geldm ülkeye evimiz ayrı olsun dıye başta aıleler konuştu anlaştık geldım 1ay sonra kv kaynbb ve görümcem benım evime yerlestıler evlerinin kirasını ödemeynce devlet bunları evden atmış nyse bnde dedim misafir olarak olarak kabul ederim biraz kalsnlar bende yeni hamıleyymn4 ay kaldılar kaynana görümce is yapmıyo yemek yapmıyo Kaynbaba sapık gbi bakışları üzerimde çok rahtsz oldum eşimle her gün Tartstk esım aılesın yanında benı kaç defa dövdü ama onlar evimden gtmedi ky ve görümce bana diyordu burası onun babasının evi deil beğenmiyorsa gtsn hamıleyım bana bunları yaşattılar en sonda esım dedı abımlere gıdın bıraz kalın neyse olanlar oldu ben evımı bırakıp başka yere kıtaya tasındm çocuğum oldu bunları affetm geldık gıttık bayramda gttm dedim büyükler sonuçta arada tartışma oluyordu neyse son ıkı ay aramız çok çok iyiydi bana gel diyorlardı evlerine gittim mısralarını evıme yemeğe çağardım kaynanam hep bana soguktu çünkü etrafa benım dedıkodumu çok yaptı ve ben onun aöyledıklerıne utandırdım çok iyi oldum herseye rağmen neyse 2 hafta önceye kadar konusuyorduk arıyordu bir baktm numarası görünmüyor beni engellemiş ve ortada hiç sorunumuz yokken bu benım çok zoruma hattı esıme dedim birdaha görüşme onla bu yaptığı sacmalık çocukluk bı sebebı olmalı sormuş bi bahane bıle uyduramamıs ama neden ınsan küser kırılır konuşma aramaz yada söyler bırıne engellemek ne demek neyse esımde halen onla konuşuyor kaldıramıyorum artık esım bu yaptığına rağmen ona bir ders vermedi ne yapacam bılmıyorum
Ya yapmayın bu kadar basitleştirmeyin kendinizi. He vurdu bana der gibi bahsediyorsunuz. Aileniz biliyor mu bu durumu ?Evet vurdu kaç defa annesıde gizli gizli gülüyordu engellemesi dert deil ama durduk yere yapılıncatuhafıma gttı kavgalı günlerde yapmayan kadın çok tuhaf 55 yasında bide
Amin insallah ama zorAllah akıl fikir versin
Bu kadar alınganlığı, tepkiyi eşiniz dövünce onada gösterdiniz mi ?Ama sorun ortada hıc bir şey yokken arıyordu konuşuyordu ben onların gectıgı sokaktan bıle geçmem sırf esım beyfendı yüzünden evıme geldılerse kapımı açtım aradılarsa cevap verdım onun gözünde kötü ben olmayım diye allah için iyi oldum karşılığı böylemi olmalı
Bakın benım eşim biraz zora gelınce sınırlenır eli kalkar ve benı sahıpsız bıldıklerı ıcın bende öyle susmam ama şikayet etmedım dedım yapma çocuğum ıcın susuyorum allah büyük ayrılmıyorumda sırf kv görümce mutlu olmasın diye çünkü esım sürekli siddete başvuran biri deilYurtdisinda hamile kadini nasil dovuyor ya?Sinir disi olmaasi gerekmiyor mu?Ona takilmadiniz kvdenin engeli mi agiriniza gitti
Evet tabıkıde ama alınganlık deil benim yapmak istediğimi yaptı aslında kendı ayağına sıktı esım halen konuşuyor onlarla bunu anlamıyorum sankı tek disman benmsnm gbiBu kadar alınganlığı, tepkiyi eşiniz dövünce onada gösterdiniz mi ?
Ne eşiniz yanınızda ne eşinizin ailesi. Eğer imkanınız varsa dönün ailenizin yanına.Evet tabıkıde ama alınganlık deil benim yapmak istediğimi yaptı aslında kendı ayağına sıktı esım halen konuşuyor onlarla bunu anlamıyorum sankı tek disman benmsnm gbi
Valla yazdım öyle pek yazın kuralı bilmem ama sende haklısın ınsan o kadar kötü şey yaşayınca akılda kalmıyor fikirde aramız iyi derken onlar benle oynuyordu bende karşılık vermeye başladım çok çok iyi oldum esım beni kötü görmesin diye ama annesı benım bunkadar iyi olmamı kaldıramadı sanırımNasılsa yine aranız iyi olucak yine seni çağıracaklar yine dayak yiyeceksin neyse kocandan dayak yemisin sapık kp var bakışları iğrenç ve halen Aramiz iyi diyorsun
Sanki hersey çok mükemmel de eşinin son yaptığını kaldıramıyorsun
Neyse
Bide aralara boşluk nokta satır bası yapsaydın artık yazmışın neyse
Ailem yok babam öldü annem beni istemez boşanmamı sadece allahtan yardım bekliyorum bunlara bir şey yapsın artıkNe eşiniz yanınızda ne eşinizin ailesi. Eğer imkanınız varsa dönün ailenizin yanına.