Kaynana kıskanclıgı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi de eşinde seni kaç kere dövmüş tek sorun kaynana değil ki
Bir daha yapmayacağı ne malum hanı kocana güvenin olsa kv boşver diyecem ama kocada sıkıntılı

Dovmek siddet.Basvurmus iste.Kvde mutlu olmasin diye oturup dayak yemek ?Sagglikli dusunemiiyorsunuz bence

Ailem yok babam öldü annem beni istemez boşanmamı sadece allahtan yardım bekliyorum bunlara bir şey yapsın artık
Üzüldüm başınız sağolsun. Anneniz neden istemez kızının eziyet çekmesi daha mı iyi ? Allah elbet zor durumda olana yardım eder ama bence sizde biraz gayret gösterin. Evet böyle oturduk yerde konusmak kolay olabilir belki ama eşinizle konusun bence. Annenize çıtlatın bence bu olayları. Hakkınızda hayırlısı olsun insallah. Kendinizi geçtim bebeğinizi düşünün bari.

Bütün yazılanlara katılıyorum tek sorun kv mi?? Severek evlendiğiniz adam size neler yapmış,ALLAH'ım ne olur kimse beni böyle sevmesin dayak,zorlama, aileyle oturma baskısı......
İnsan geleceği göremiyor maalesef amin insallah allah köşeyi böyle vicdan yoksullarıyla imtihan etmesin tek sorun kv deil oyunları bıktım artık kadınla iyi oldum benı englledı uzak durdum eşime yalanlar söyledi beni hep arada bırakıyolarlar

3 yıllık evlisiniz eşiniz ailesinin yanında şiddet uyguladı neyse dediniz,yetmezmiş gb k.valide tlf engelledi çekilir dert degil görsüsüz biri olmalı ogluşu tarafından şiddet gören gelinin neyini kıskanıyor acaba?
Siz nasıl bireysiniz tlf dan engellemiş diye ogluşuna şikay ediyorsunuz kendinize gelin size hakaret eden aşağılayan yetmezmiş gb terbiye vermediği oglu tarafından yaşadığınız hayata göz yuman kadını kafanıza takmayın daha önemli şeyler var hayatınızda onlara odaklanın

Hamileyken dayak yiyip, kıta degistirip sonra birlikte mi yaşadınız.

Dayak yedikten sonrasını okumadım, öncesini anlamadım. Ya Allah rızası için nokta bari koyun.

Dovmek siddet.Basvurmus iste.Kvde mutlu olmasin diye oturup dayak yemek ?Sagglikli dusunemiiyorsunuz bence
Eden bulur allah Kmseyi çaresz bırakmasın su an erkek kardeşimde geldı bızde kalıyor yanı istediği gbi erkeklik yapamıyor bana
degerlı yorumlarınız ıcın teşekkür ederım hakkısınz gurbetteyim dil bilmem yol bilmem ailem arkamda deil babam öldü ve tek başıma bı çocuğum için katlanıyorum herseye eyvallah diyen biri de deilm hakkımı savunmasını biliyorum sadece esım ve sahtekar hılebaz oyuncunaılesı arasında kalmaktan mantıklı düşünemez oldum allah yar ve yardımcım olsun iyilerle karaılastrsn bizleri

Engellesin mi?siz ve annesi herifi ortaya alarak ne yapmaya çalışıyorsunuz?ciddi sordum engellemek nedir ya açma tlf görüşmeyi azalt ergenler gb engelle diyorsunuz ya.
Yok olmadı durum msj paylaşın sosyal medyadan imalı sözler paylaşın.
Sizi anneniz bunun için büyütmedi kendinize gelin

Hamileyken dayak yiyip, kıta degistirip sonra birlikte mi yaşadınız.

Dayak yedikten sonrasını okumadım, öncesini anlamadım. Ya Allah rızası için nokta bari koyun.
Kusura bakmayın acele yazmışım dikkat edemedim kıta deil kıraya çıktım evımı onlara bırakıp gttım esımle yanı bunlar öyle yatıp ınsanlarkı ne dost olabılıyorlar nede dusman kalıyorlar

Y.dışında mutlaka göçmenlere karşı oluşturulan imkanlar vardır araştırın.
Orda oturup bu insanlara katlanmayın.

Öyle ama insan yaptığı hatalı davranışın kendıne yaplmadan anlamazmış o nedenden dolayı yoksa 55 yasında kadın bunu yaparsa genler ne yapsın

Y.dışında mutlaka göçmenlere karşı oluşturulan imkanlar vardır araştırın.
Orda oturup bu insanlara katlanmayın.
Katlanmıyorum esımın ağzının payını verıyorum hepsı kapımın dışında bu sebebten dolayı bırdaha asla egomun önünden bile geçemezler esımde ıstemez sadece sözde anne dıye konuşuyor ıste

Eden bulur allah Kmseyi çaresz bırakmasın su an erkek kardeşimde geldı bızde kalıyor yanı istediği gbi erkeklik yapamıyor bana
Arkadasim Allah buyuk.Akil fikir de vermis insana.Kullan diye.Allah buyuk,biran da adam insafa gelir diye beklemek sacmalik.Kardesin gidince ne yapacagini bilemedigin adamla evli olmak mantikli mi?Napck omur boyu sizle mi yasiyacak kardesiniz

Hamile kadın dayak yerken susan kv düşmandır, sapık sapık bakan kp düşmandır. Karısını döven adam düşmandır. Allah yardımcınız olsun. Keşke çocuk için acele etmeseydiniz. Böyle bir ortamda doğan çocuğa üzüldüm.

Öyle ama insan yaptığı hatalı davranışın kendıne yaplmadan anlamazmış o nedenden dolayı yoksa 55 yasında kadın bunu yaparsa genler ne yapsın
Lütfen 55 yaşına kadar sadece yaş almış birine hala ders vermeye çalışıyorsunuz ders konusu gelinin tlf engelleme.
Yaa engellesin lütfen silsin numaranızı görüşmesin sizinle.
Erkek kardeşinizde geldiğine göre kendiniz için birşeyler yapabileceksiniz demektir

Zamanında ben engllemedıgım halde sörf esıme bız onu aradık ıste o bızı engllemıs demek ıcın bana oftıra attılar su an kendını gerçek kasten yapmış tabıkıde esıme söyleyeceğim soylemezseem bır yerden başıma kalır

Siz valide ile valide sizinle ugraşayarak geçinip gidin bakalım bu çekişmede kim birinci olacak

Arkadasim Allah buyuk.Akil fikir de vermis insana.Kullan diye.Allah buyuk,biran da adam insafa gelir diye beklemek sacmalik.Kardesin gidince ne yapacagini bilemedigin adamla evli olmak mantikli mi?Napck omur boyu sizle mi yasiyacak kardesiniz
Bu benım 2 evlılıgım boşansam herkes benı kötü bilecek caresızım su an allah onları ıslah etsın esım normalde sessiz hiç biseyime karsmaz bende sabr ediyorum onların ekmegıne yağ sürmemek ıcın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…