- 7 Ocak 2016
- 10.292
- 49.603
Sen iyimisin bana kaynana elti görümce frsatlıgı gbi cevap vermene gerek yok yanı nu kadar abartmanıza benı sonuna kadar haksız suçlu görmeniz sarstıcı
Konuştum hakene hakkını veririm sizde haddinizi bilinBence sorun kayınvalidede değil sizde, edepsizsiniz. Umarım eşinize de annesi ve babası hakkında bu yazdığınız hakaretler tarzında konuşmuyorsunuzdur yoksa çok fazla dayak yersiniz
Yav hehe işine bak sen senin cahil yorumlarını kendine saklaSizden âlâ fesat mı var? Suçlusunuz zaten çünkü konuşmayı bilmiyorsunuz. Edep, terbiye, saygı bu kavramlara uzaksınız. Keşke bir konu da eşinizin ailesi açsaydı
Konuştum hakene hakkını veririm sizde haddinizi bilin
Konuşsun tabi bu benm sorunum deil Ama bana yaptığı yanlışın haksız yere nasıl insanı üzdüğünü yasaması lazm oğlu da aynı hareketi kendıne yapsa anlardı ben ne yapsam desem bos o insanacok hakli olabilirsin kv kizmakla sen konusmazsan konusma ne diye oglunu annesinden ayirmaya calisiyorsun bu sana hicbir fayda getirmez begensende begenmesende kocanin annesi ve hic kimsenin evladlari ile konu ne olursa olsun aralarini bozmalarini hos karsilamiyorum
Çok komık özğrlü şey sizde burda yazılan herseyı ciddiye alacak kadar malsınızPeki öyleyse size güzel kötekler
Sanamı soracaktım kendıni bisey sanan herkese verecek çok güzel cvabm var elbet zoruna giden cıkar gider yallaSizden âlâ fesat mı var? Suçlusunuz zaten çünkü konuşmayı bilmiyorsunuz. Edep, terbiye, saygı bu kavramlara uzaksınız. Keşke bir konu da eşinizin ailesi açsaydı
Yine yeniden söylüyorum edepsizsinizÇok komık özğrlü şey sizde burda yazılan herseyı ciddiye alacak kadar malsınız
Eşim çok iyiydi bana ve ailesiyle arası acıktı dedım ılerde aılesı için beni bırakmaz yada arada kalmam zaten aıle bağı çok yoktu o yüzden ama ben gelınce baya güçlendi aıle bağı tuhaf
ogluda anlar annesi sana yanlis hareketlerde bulunursa er yada gec agzinizin tadinin bozulmasina izin vermeyinKonuşsun tabi bu benm sorunum deil Ama bana yaptığı yanlışın haksız yere nasıl insanı üzdüğünü yasaması lazm oğlu da aynı hareketi kendıne yapsa anlardı ben ne yapsam desem bos o insana
Allahın liselisi, şu okullar açılmadı mı daha ya. Gerçi senin okuyan seviyen de bu kadar.Çok komık özğrlü şey sizde burda yazılan herseyı ciddiye alacak kadar malsınız
Evet vurdu kaç defa annesıde gizli gizli gülüyordu engellemesi dert deil ama durduk yere yapılıncatuhafıma gttı kavgalı günlerde yapmayan kadın çok tuhaf 55 yasında bi
kv den çook daha tuhaf biri daha var bilin bakalım kim...
KV den de çook daha tuhaf biri daha var. bilin bakalım kimEvet vurdu kaç defa annesıde gizli gizli gülüyordu engellemesi dert deil ama durduk yere yapılıncatuhafıma gttı kavgalı günlerde yapmayan kadın çok tuhaf 55 yasında bide
Tam bir Türk malıAllahın liselisi, şu okullar açılmadı mı daha ya. Gerçi senin okuyan seviyen de bu kadar.
Hanımlar, arkadaşlar, daha fazla yazıp trollü beslemeyin ama bu şahıs tarafından hakarete uğrayan varsa da elini korkak alıştırmasın açsın davayı bu liseliye.
Malmısın kardeş işine bak
Ay Valla anlamıyorum yakınken anladamiyorsunuz engellemiş oh mis siz de engelleyin olsun bitsinSelamlar herkese benim içinden cıkamadıgım bir konu var sizlerin güzel fikirlerini almak isterim yorum yapan herkese teşekkür ederim
Arkadaşlar ben 3 yıllık evlıyım yurtdışına gelin geldim severek evlendik eşimin annesi beni istememsti ben açığım diye hepsı kapalı neyse bi şekilde evledk geldm ülkeye evimiz ayrı olsun dıye başta aıleler konuştu anlaştık geldım 1ay sonra kv kaynbb ve görümcem benım evime yerlestıler evlerinin kirasını ödemeynce devlet bunları evden atmış nyse bnde dedim misafir olarak olarak kabul ederim biraz kalsnlar bende yeni hamıleyymn4 ay kaldılar kaynana görümce is yapmıyo yemek yapmıyo Kaynbaba sapık gbi bakışları üzerimde çok rahtsz oldum eşimle her gün Tartstk esım aılesın yanında benı kaç defa dövdü ama onlar evimden gtmedi ky ve görümce bana diyordu burası onun babasının evi deil beğenmiyorsa gtsn hamıleyım bana bunları yaşattılar en sonda esım dedı abımlere gıdın bıraz kalın neyse olanlar oldu ben evımı bırakıp başka yere kıtaya tasındm çocuğum oldu bunları affetm geldık gıttık bayramda gttm dedim büyükler sonuçta arada tartışma oluyordu neyse son ıkı ay aramız çok çok iyiydi bana gel diyorlardı evlerine gittim mısralarını evıme yemeğe çağardım kaynanam hep bana soguktu çünkü etrafa benım dedıkodumu çok yaptı ve ben onun aöyledıklerıne utandırdım çok iyi oldum herseye rağmen neyse 2 hafta önceye kadar konusuyorduk arıyordu bir baktm numarası görünmüyor beni engellemiş ve ortada hiç sorunumuz yokken bu benım çok zoruma hattı esıme dedim birdaha görüşme onla bu yaptığı sacmalık çocukluk bı sebebı olmalı sormuş bi bahane bıle uyduramamıs ama neden ınsan küser kırılır konuşma aramaz yada söyler bırıne engellemek ne demek neyse esımde halen onla konuşuyor kaldıramıyorum artık esım bu yaptığına rağmen ona bir ders vermedi ne yapacam bılmıyorum
Esinizin ailesinin yaninda size siddet uygulamasi cok kotu umarim bidaha yapmamistir kv engellediyse bunu takmayin ona cokta hevesli degilsiniz ne yaparsa yapsin esiniz gotururse gidin goturmezse gitmeyin arayip sormayin dusuncesiz insanlar hamile halinle bile neler yapmislar kendi hayatini yaşa eşin ailesiyle senin aranda tercih yapmak istemeyebilir belki sana belli etmeden uyarmistir ailesini ama herşey kocada bitiyor o yuz veriyor ki bunlari yapiyolarSelamlar herkese benim içinden cıkamadıgım bir konu var sizlerin güzel fikirlerini almak isterim yorum yapan herkese teşekkür ederim
Arkadaşlar ben 3 yıllık evlıyım yurtdışına gelin geldim severek evlendik eşimin annesi beni istememsti ben açığım diye hepsı kapalı neyse bi şekilde evledk geldm ülkeye evimiz ayrı olsun dıye başta aıleler konuştu anlaştık geldım 1ay sonra kv kaynbb ve görümcem benım evime yerlestıler evlerinin kirasını ödemeynce devlet bunları evden atmış nyse bnde dedim misafir olarak olarak kabul ederim biraz kalsnlar bende yeni hamıleyymn4 ay kaldılar kaynana görümce is yapmıyo yemek yapmıyo Kaynbaba sapık gbi bakışları üzerimde çok rahtsz oldum eşimle her gün Tartstk esım aılesın yanında benı kaç defa dövdü ama onlar evimden gtmedi ky ve görümce bana diyordu burası onun babasının evi deil beğenmiyorsa gtsn hamıleyım bana bunları yaşattılar en sonda esım dedı abımlere gıdın bıraz kalın neyse olanlar oldu ben evımı bırakıp başka yere kıtaya tasındm çocuğum oldu bunları affetm geldık gıttık bayramda gttm dedim büyükler sonuçta arada tartışma oluyordu neyse son ıkı ay aramız çok çok iyiydi bana gel diyorlardı evlerine gittim mısralarını evıme yemeğe çağardım kaynanam hep bana soguktu çünkü etrafa benım dedıkodumu çok yaptı ve ben onun aöyledıklerıne utandırdım çok iyi oldum herseye rağmen neyse 2 hafta önceye kadar konusuyorduk arıyordu bir baktm numarası görünmüyor beni engellemiş ve ortada hiç sorunumuz yokken bu benım çok zoruma hattı esıme dedim birdaha görüşme onla bu yaptığı sacmalık çocukluk bı sebebı olmalı sormuş bi bahane bıle uyduramamıs ama neden ınsan küser kırılır konuşma aramaz yada söyler bırıne engellemek ne demek neyse esımde halen onla konuşuyor kaldıramıyorum artık esım bu yaptığına rağmen ona bir ders vermedi ne yapacam bılmıyorum
Tam bir Türk malı
Siteye yazarken aynaya bakmayın lütfen.