Kaynana kıskanclıgı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen iyimisin bana kaynana elti görümce frsatlıgı gbi cevap vermene gerek yok yanı nu kadar abartmanıza benı sonuna kadar haksız suçlu görmeniz sarstıcı

Sizden âlâ fesat mı var? Suçlusunuz zaten çünkü konuşmayı bilmiyorsunuz. Edep, terbiye, saygı bu kavramlara uzaksınız. Keşke bir konu da eşinizin ailesi açsaydı

Afganistan a mı gittin gelin?Hamile halinle dayak yemişsin niye küstüler diyorsun.Yaa bu neyin kafası bende istiyorum

Konuşsun tabi bu benm sorunum deil Ama bana yaptığı yanlışın haksız yere nasıl insanı üzdüğünü yasaması lazm oğlu da aynı hareketi kendıne yapsa anlardı ben ne yapsam desem bos o insana

Sizden âlâ fesat mı var? Suçlusunuz zaten çünkü konuşmayı bilmiyorsunuz. Edep, terbiye, saygı bu kavramlara uzaksınız. Keşke bir konu da eşinizin ailesi açsaydı
Sanamı soracaktım kendıni bisey sanan herkese verecek çok güzel cvabm var elbet zoruna giden cıkar gider yalla

ailesi ile kötü olursa cok mutlumu olaktin asil tuhaflik sende

Konuşsun tabi bu benm sorunum deil Ama bana yaptığı yanlışın haksız yere nasıl insanı üzdüğünü yasaması lazm oğlu da aynı hareketi kendıne yapsa anlardı ben ne yapsam desem bos o insana
ogluda anlar annesi sana yanlis hareketlerde bulunursa er yada gec agzinizin tadinin bozulmasina izin vermeyin

Çok komık özğrlü şey sizde burda yazılan herseyı ciddiye alacak kadar malsınız
Allahın liselisi, şu okullar açılmadı mı daha ya. Gerçi senin okuyan seviyen de bu kadar.

Hanımlar, arkadaşlar, daha fazla yazıp trollü beslemeyin ama bu şahıs tarafından hakarete uğrayan varsa da elini korkak alıştırmasın açsın davayı bu liseliye.

Tam bir Türk malı

Ay Valla anlamıyorum yakınken anladamiyorsunuz engellemiş oh mis siz de engelleyin olsun bitsin

Esinizin ailesinin yaninda size siddet uygulamasi cok kotu umarim bidaha yapmamistir kv engellediyse bunu takmayin ona cokta hevesli degilsiniz ne yaparsa yapsin esiniz gotururse gidin goturmezse gitmeyin arayip sormayin dusuncesiz insanlar hamile halinle bile neler yapmislar kendi hayatini yaşa eşin ailesiyle senin aranda tercih yapmak istemeyebilir belki sana belli etmeden uyarmistir ailesini ama herşey kocada bitiyor o yuz veriyor ki bunlari yapiyolar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…