Kayınvalideye Bayram Ziyareti Kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bukadar affedemeyecek kadar zorunuza gittiyse keşke ozaman gerçekten nişanı atsaydınız.
Yaptığını hoş görmüyorum, çok cahilce edilmiş bir laf. Ama gelmiş özür dilemiş, sizde nişanı atmayarak özrü kabul etmiş sayılırsınız.
Hergün gidin gelin görüşün demiyorum
Ama geçmişide geride bırakın artık.
Bence de anneniz haklı.

Orada rezil olan siz değilsiniz ki, kv kendi kendini rezil etmiş asıl. Emin olun o torun unutmuştur bile. Siz olayı hala sıcak tutuyorsunuz.
Bir şekilde buna sıkı sıkıya tutunuyorsunuz. Sebebi yalnızca sizi ilgilendirir tabi. Böyle yaşamaktan memnunsanız annenize net cevap verin. Ama içiniz rahat değil belli ki.
Kimse size gidin mıç mıç muhabbet edin demiyor. Anneniz de bunu kastetmemiştir eminim..

Sizin neden başınız öne eğilsin? Kv bence gerekli tepkiler neticesinde başı önde gelip özür dilemiş.

Kincilik bende de var. Ama bunu aştığım bir kaç olay neticesinde ne kadar rahatladığımı farkettim.
Şimdi kendi annem ve sizin anneniz gibi olgun bir davranışı benimsemeye çalışıyorum.

He benim de iletişimi komple kestiğim insanlar yok mu? Var. Ama emin olun bir kaç şeye susup tahammül sınırımın bittiği yerde o insanı da bitirdim..
İnancınızı bilmiyorum ama müslümanlıkta birinin ayıbını örtmek, görmemezlikten görmek esastır..

Anneni tebrik ederim çok olgun bir kadınmış. Benim de başıma gelse kızarım ama kadın özür dilemiş pişman olmuş. Eğer eşim mutlu olacaksa elbette görüşürüm. Bu kadar ara açcak kadar mühim bir olay değil. Bence sık sık olmasada arada görüşmek herkesi memnun eder.

Konuyu sonuna kadar okudum evet yaptığı ayıp ama afdilemesi ve hatasını anlaması bı erdemlik hatalar insanlar için ben annenize hak verdim sizinde abarttiginizi düşündüm kin gütmek en tehlikeli sey

Anlıyorum. Evet. görüşüyorum zaten kv ile. Gittiğim zaman ziyaret ediyorum. Ama yakınlık kurmak gelmiyor içimden. Yani senede 2 ya da 3 kez gidiyorum. Fazlasını yapmalı mıyım. Yapmazsam ilerde pişman olur muyum. Yaparsam yine sapıtıp kırıcı olur mu. Bunları düşünüyorum. Endisélerim var. Bi daha benzeri bi şey yaparsa eşimle de sorun yaşarım sanirim

Ağzı bozuk bir kadın ve sanırım patavatsızlik yapınca hep hosgörülmüş normal karşılanmış ...Evet soyledigi şey çok itici ama aileye helal olsun boş boş annem haklidir moduna girmenisler .
Çok samimi olmayın çünkü kadının tarzı bu belli düşünmeden konuşan birisi yine tatsızlık çıkar .Yinede bayramda kısa da olsa ziyaret edin bence
Birde siz utanmayin sözlük bir durum değil konuşulan ...

Çok teşekkür ederim

Benm konuma yaptıgunız yorumdan sonra dusundumde buyuk konusmamak gerekıyormus deilmi ?? Demekki insan kırılablyormus hata yapanlara ve affetmek icinden gelmeyeblıyormus !! Neyse fazlaca uzun bir yazı olmuş anneniz dogru soylemiş b kere afettyseniz sonradan gitmem olmuyor bende yaşadım uzatmayın bence

Benim sivilcelerime de kvm bi ara takmıştı. Sürekli söylüyordu. Her gittiğimde bir şekilde söylüyordu. Oğlu uyardı sanırım ki sonradan bıraktı ki taktığı sivilceler de stresli olduğumda çıkan iki üç sivilce. Eşimin ailesinde bi ne dediğini bilmeme problemi var. Bazen çok sinirlensem bile eşim genel olarak destek olur. Sizin de eşiniz size destek olmuş, ailesinin kalanı düzgün insanlar belli ki yoksa onlar da üste çıkmaya çalışırlardı. Bence bir şans verebilirsiniz çünkü bu dünyada ölümde var Allah gecinden versin bir şey olursa eğer eşiniz çok üzülür ve içten içe size kırgın hissedebilir ki siz de pişman olabilirsiniz. İyilik siz de kalsın, boşverin. Bir daha derse kesinlikle gitmeyin ama cesaret edebileceğini sanmıyorum.

Çoğu kişi şunu atlamış..Babanızın eşiniz için ‘’senin oğlununda saçı yok’’ demesi , kayınvalidenizin hakaretiyle bence eş değer... eşiniz ailenızle muhattap oldumu bu sözunden sonra??? Bence iki tarafında hataları var.. bu arada kayınvalidenizinde cehaletten o lafı dusunuyorum. Kadın ayağınıza gelip özurbıle dılemiş

Bence kin tutmayın daha fazla evet kırılmış üzülmüş olabilirsiniz ama kayınvalidenizde hatasının farkında olup özür dilemiş inanın güzel günleri yaşamak varken böyle kin gütmek daha kötü.. Ziyaretleri sıklaştırmazsanız bile arayı açmayın daha fazla eşiniz size şuan hak veriyor olabilir ama daha fazlası bir yerden sonra kendisinide sıkabilir ve bu her ikiniz için iyi olmayabilir iyi düşün ve kararını ver İnşAllah en hayırlısı neyse o kararı almış olur onu uygularsın ama unutma her insan hata yapar ama her insan kayınvaliden gibi de hatasının farkına varmaz hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ..

Konuyu sonuna kadar okudum.
Olmus bir hata evet ama gelip özür dilemisler.
Bazi kaynanalar neler neler yapiyor da birakin özür dilemeyi bir de üsre cikiyorlar.
Bence biraz abartmissiniz.
Yine de son karar sizin

Babaniz da senin oglunun da saci yok tipe bak demis ne farki var simdi onun da babaniza ayni sekilde davranmasi lazim
Babam kimsenin yatak odası fantezilerini espri malzemesi yapmadığı için fark büyük. Bir diger mesele durup dururken demedi. Söyleyene değil söyletene bak derler.

Aslında kısa kesmek içim yazamadim ama. Babam " ben de senin çocuğun için böyle desem hoşuna gider mi " dedi.

Kısa kesmek icin yazamadım.
Babam "senin ogluna böyle desek hoşuna gider mi"demişti.

Zaten babam kimsenin yatak odasi fantezilerini söz konusu etmediği için es değer kabul edilemez.

Kv rahat dursaydj laf işitmezdi. Söyleyene değil söyletene bak derler.

Konuda haklısınız bence, herkes de sizi gayet haklı bulup ona göre hareket etmiş. Bakın bunca olayda bir kişi bile abarttın dememiş.

Ama bu yaptığınız artık biraz fazla uzatmak değil mi? Anneniz haklı, onu dinlemenizi öneririm. Annecim diye kadının boynuna atla demiyorlar size. Affetmeyi bilmezseniz, bir gün siz de bir hata yaptığınızda affedilmezsiniz.

Kadın özür dilemiş, aile özür dilemiş, eşiniz gerekeni yapmış, aileniz de gerekli tutumu ortaya koymuş. Tam olarak nedir yani beklentiniz? Bence bu işi daha fazla uzatmayın. Uzatmayın ki saygınlığınız devam etsin.

Ben de derin sulardanin yorumuna katiliyorum.Bana göre de kayinvalidenizin seviyesi yerlerde.Cok cirkin bir laf söyledigi.Bir de seni almayiz diye mi korktun demesi bence cok daha kötü.Sizi cok iyi anlayabiliyorum.Bana göre mesafenizi koruyun.Yakinlastikca kayinvalideniz yine böyle densiz konusmalarda bulunabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…