- 14 Ekim 2016
- 7.046
- 47.494
- Konu Sahibi Boleyn Kizi
Çok gerekmedikçe demiyorum. Ama tabi bazen mecbur kalıyorum. Kv soğuk bi kadındır. Daha adımı ağzından hiç duymadım. Ortadan konuşur daima.Kv ne anne hitabını kullanıyor musun Boleyn Kizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok gerekmedikçe demiyorum. Ama tabi bazen mecbur kalıyorum. Kv soğuk bi kadındır. Daha adımı ağzından hiç duymadım. Ortadan konuşur daima.Kv ne anne hitabını kullanıyor musun Boleyn Kizi
Fırsat bulamamış çünkü mesafe koymuş. Benle öyle konuşabilen bir insanla nasıl hiç birşey olmamış gibi sık görüşüp samimi olabilirim diye düşünüyorum. Özür herşeyi iyileştirmiyor.Kadin hatasini kabul edip ozur dilemis, bir daha da hic yanlis yapmamis. Ama sunu anlamadim. Esinizin ve kv nin sizden daha cok gorusme yapma beklentisi var mi? Varsa evet bir adim atabilirsiniz. Eger herkes halinden memnunsa anneniz neden israr ediyor?
annen babani çok mu yalamış kısmı yenilir yutulur değil ama bilemedim bende
Bu mesaji okuyunca üzüldüm. Ben de cok kinciyim ve bu huyum yüzünden esim cok zor durumlarda kaldı. Gitmesi gereken bir düğüne gidemedi,gorusmesi gereken insanlarla görüşemiyor hatta cok eski bir arkadasiyla yollarini ayırmak zorunda kaldı. Sebep benim hicbiseyi unutmamam ve kin tutmam. Yoruldum diyor. İt sin diyor. İt damarın var diyor baska kadın olsa alınır bu sözlere hic umrumda olmuyor belki de onu da cok üzüyorum bu kinciligimleKvdeniz tavrı söylediği söz çok yanlış. Büyük ayıp etmiş. Ama ne demiş Orhan Baba hatasız kul olmaz.
Hepimiz insanız. Büyük küçük hatalar herkesin hayatında var. Gelmiş özür dilemiş belki içinden ben nasıl böyle birşey yaptım diye geçirmiş. Yani biraz yumuşaklığı hak etmiş.
Herkesin ikinci bir şansa ihtiyacı vardır Ne şanslısınız ki eşiniz size baskı kurmuyor. Ben bu saatten sonra kvdenizle çok samimi olun diyemem. Ama eşimin hatırı için gider bir gece onunla kalır Ordan geçerdim ablama. Bu eşiniz için çok büyük bir jest olurdu.. Ona ne kadar değer verdiğinizi anlardı.
Benim eşim çok kinci. Bu tavrı beni o kadar yıprattı o kadar soğuttuki bişeylerden kin tutan insanlardan nefret ediyorum artık. Bu duygunun önce kendisine sonrada onunla yaşayan insanlara bu kadar zarar verebileceğini düşünmezdim daha önce.. Siz böyle olmayın. Hoşgörülü olmak bazen affetmek çok yüce bir duygu
Samimi olmak farkli birsey. Oyle bir tavsiye vermedim zaten. Ayrica gercekten kv ile samimi olabilen var midir bilmiyorum.Fırsat bulamamış çünkü mesafe koymuş. Benle öyle konuşabilen bir insanla nasıl hiç birşey olmamış gibi sık görüşüp samimi olabilirim diye düşünüyorum. Özür herşeyi iyileştirmiyor.
Sarışıncım,bu yönünü önce kendin,Bu mesaji okuyunca üzüldüm. Ben de cok kinciyim ve bu huyum yüzünden esim cok zor durumlarda kaldı. Gitmesi gereken bir düğüne gidemedi,gorusmesi gereken insanlarla görüşemiyor hatta cok eski bir arkadasiyla yollarini ayırmak zorunda kaldı. Sebep benim hicbiseyi unutmamam ve kin tutmam. Yoruldum diyor. İt sin diyor. İt damarın var diyor baska kadın olsa alınır bu sözlere hic umrumda olmuyor belki de onu da cok üzüyorum bu kinciligimle
annesiyle evlenmemis farkindaysaniz.ve mutlu bir evliligi var kv olmadan da.esi arkasinda ve onu seviyorken neden evliligi yanlis olmus anlayamadim.kv hayatin merkezi degildir.esi hatrina konusuyor yuzune bakiyormus yinede onemli olan bu.mecbur bu bag olacak fakat boyle olmasi en guzeli.seviyeli ve uzak tebrik ediyorum konu sahibi dik durusunuzu ve efendiliginiziBu kadar kin tutacaksan nişanı atsaymışsın, bu evlilik hiç olmamalıymış.
Tamam muhetlifcim. Ben hatalıyım. Ben fırsatçıyım. Allah benim belamı versin ve verecektir illaki.Cahillik işte. Ama ne güzel fırsat değil mi bu?
Evlendikten sonra oluşabilecek gerginlikler için birşey diyemem ama bu kadar affedilmez olduğunu düşündüğün birşey de o evliliği yapmamak en mantıklısı. Çünkü o kadın her zaman hayatında olacak. Çocuklarının babaannesi olacak. Eşle de çok mutlu bir evlilik olmaz. Hayat boyu bir gerginlik olur. Daha yeni evli konu sahibi. Çocuk ve sonrası durumlar değişiyor. Ben de çok kinciyimdir ama karşımda özür dileyen birisi olursa kin falan kalmaz. Belirli mesafede sürdürürüm ilişkimi. Eşi orda senede birkaç gün kalıyorsa o da eşini yalnız bırakmamalı. Bu da aradaki mesafeyi bozmaz.annesiyle evlenmemis farkindaysaniz.ve mutlu bir evliligi var kv olmadan da.esi arkasinda ve onu seviyorken neden evliligi yanlis olmus anlayamadim.kv hayatin merkezi degildir.esi hatrina konusuyor yuzune bakiyormus yinede onemli olan bu.mecbur bu bag olacak fakat boyle olmasi en guzeli.seviyeli ve uzak tebrik ediyorum konu sahibi dik durusunuzu ve efendiliginizi
Bebişim cok teşekkür ederim. Burda yazmadım ama kv nin benden başka 2 tane gelini var. Onlarla da konuşmuyor :)Ya bide kadın hiç görüşmüyorum dememiş ki ? Herkes birden suçlu çıkarmış nerdeyse . Sanki herkes vıç vıç muhabbet kurmak zorunda .
‘Kaynanayla görüşmemek için fırsat’ diye değerlendirenler olmuş , öyle evet . Koskoca kadın bilseymiş çeneyi tutmayı . Ayrıca öyle patavatsız biriyle ortak bir muhabbet ne olabilir onu da bilemedim yani . Hani hiç görüşülmese , biraz fazla olabilirdi ama mesafeli duruyormuş , arada gidiyormuş yetmiyor mu ? Kadın bir daha hata yapmamış , e fırsat verilmemiş o yüzden yapmamış . Yüz bulsa , birden evrim mi geçirecekte cehaleti gidecek ..
Boleyn Kizi iyi yapıyorsun gülüm kal böyle.
Sinir oldum be Zaten heyheylerim üstümde
Burda bazı hanımlar ‘biri birşey söylesin, biz de aynı yoldan devam edelim’ diye bekliyor sanki . Herkeste bir hoşgörü ağZım açık kalıyor .Bebişim cok teşekkür ederim. Burda yazmadım ama kv nin benden başka 2 tane gelini var. Onlarla da konuşmuyor :)
Tamam muhetlifcim. Ben hatalıyım. Ben fırsatçıyım. Allah benim belamı versin ve verecektir illaki.
Benzer bi şeyi kv sana yaparsa ve 20yasindaki delikanlıdan utanıp köşé bucak kaçarsan sen de kv sadece cahillik ettiği ile kalsa. Insanlar sana fırsatçı derse. Ne hissedersin. Çok büyük meraktayım.
Bu platformda konu sahibini daima suçlama sendromuna yakalanmış bazı arkadaşlar var. Sen öyle degildin ama. Sana da bulaşmış zannımca