Kayınvalideye Bayram Ziyareti Kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimin herhangi bir talebi yok. Gel ya da gelme demiyir. Sadece bazen annesinin gerçekten pişman olduğunu söylüyir. Gercek mi deil mi bilmiyorum.

Hah Haha bebisim. Onu uzun zaman ben de düşündüm. Belki de başka bir anlama geliyodur diye. Yazdigin icin teşekkür ederim .

Ben burdaki arkadaslarin coguna katilmiyorum .. nerdeyse Siz haksiz cikacaksiniz bu mevzudan ..
Bu size söylenen sey yenilir yutulur bisey kesinlikle degil ne kadar özür dilensede ben olsam asla affedemezdim .. ki bence kvniz kendisine yapilan baski sonucu mecburen gelip özür dilemis sizden kendi yaptiginin hata oldugunu anladigini sanmam ..
Eski kafa insanlar o kadar „ayip“ lara takilirlar ama en ayip seyleri yaparlar buda o hesap ..
Felaket üstü bisey bu yasadiginiz siz orda yine dayanip ertesi günü daha o sofraya oturup hic bisey belli etmemeyi basarmissiniz .. bunun kabul edilir bir yani yok affi yok bana göre !

Anneniz bir daha bu konuyu açarsa olayla ilgili anlatmadığınız yerleri söyleyebilirsiniz belki. Bunun dışında, zaten kv ye hiç gitmiyor değilsiniz, bir iki saatliğine de olsa gidiyormuşsunuz, üstelik ne eşinizden ne kv nizden kalma mevzusuyla ilgili bir talep de yok. Ee daha ne!? Böyle devam edin bence.

Sizin cevabınız benim icin önemliydi cok teşekkür ederim.

Cok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim

Benim doğum lekeme öfkem yoktuki. Çünkü bir kusur olduğundan bile haberim yoktu... kadının beni begenmemesini anlayabilirim. Lekemi anormal de bulabilir. Mesele burda değil.

Ama annemle babam icin 20 yaşındaki ergen torununun yanında söylediği şeyden sonra kadinin kendisine öfke duydum.

Seni almayız diye korktun demesine degil benimm öfkem.

Kinci olduğum doğru. Ama benmerkezci olduğumu nasıl söylersiniz.

Sizin anne babanız için kv 20 yaşındaki erkek torununun yanında bunu söylese ne hissedersiniz. Torunu görünce halen daha kaçacak yer arıyorum. Cok utanıyorum.

Sizin anne babanız için kv,20 yasindaki erkek torununun yanında bu şekilde konuşsaydi siz ne yapardınız. Gercekten merak ettim.

Kvdeniz tavrı söylediği söz çok yanlış. Büyük ayıp etmiş. Ama ne demiş Orhan Baba hatasız kul olmaz.
Hepimiz insanız. Büyük küçük hatalar herkesin hayatında var. Gelmiş özür dilemiş belki içinden ben nasıl böyle birşey yaptım diye geçirmiş. Yani biraz yumuşaklığı hak etmiş.
Herkesin ikinci bir şansa ihtiyacı vardır Ne şanslısınız ki eşiniz size baskı kurmuyor. Ben bu saatten sonra kvdenizle çok samimi olun diyemem. Ama eşimin hatırı için gider bir gece onunla kalır Ordan geçerdim ablama. Bu eşiniz için çok büyük bir jest olurdu.. Ona ne kadar değer verdiğinizi anlardı.
Benim eşim çok kinci. Bu tavrı beni o kadar yıprattı o kadar soğuttuki bişeylerden kin tutan insanlardan nefret ediyorum artık. Bu duygunun önce kendisine sonrada onunla yaşayan insanlara bu kadar zarar verebileceğini düşünmezdim daha önce.. Siz böyle olmayın. Hoşgörülü olmak bazen affetmek çok yüce bir duygu

Tamam kızmakta haklısınız ilk başta ama kadının hatasını anladıktan sonra ters bir hareketi olmamış bundan sonrası artık abartmaya giriyor.Anneniz haklı

Abartmisinniz yani tamm ayip etmis gelip ozur dilemisler tek tek ve evlenmissiniz kadin bidaha hata yapmamis uzatmanin bu kadar kinlenmenin alemi yok bence

Bence hiiiiç vicdan yapmayın.
Olan olmuş bir kere içiniz tabii ısınmaz sevmediğiniz biriyle zorla görüşemezsiniz.
Ben size hak verdim.
Şimdi arayı düzeltseniz gene kalkar densizlik yapar yüz bulamadığı için size ses edemiyor.
O yüzden hiç yüz göz olmaya gerek yok.

Sık gitmemek en iyisi..nasil bir terbiyesizlik bu..bir kadın hatta anne nasıl böyle konuşabilir..bir ozurle gecer mi bu laflar..sakin daha sık gidip gelmeyin.cunku bu durumu hak etmiyor.

Yorumunuzu çok beğendim ve katılıyorum size veee unutmamak lazım ki bu hayatta ne ekersen onu biçersin....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…