Kayınvalidesiyle altlı üstlü oturan varmı?

bırak aynı apartman aynı semtte bile yaşamamak lasım 1,5 yıl aynı evde yaşamış biri olarak söylüyoru m ne kadar iyi uyumlu olursan ol sinir hastası oluyosun

başta sürekli beraber olacağımı zannetmiyordım.Öyle olduğunu bilseydim eşime sunardım ama bi sonuç gelmezdi.Eşimin birikimi yoktu ailesininde tek birikim 25 senelik 3 katlı ev ..Altınndan kalkamazdık yeni bir evin..Ben çalışsam olurdu belki ama küçük biyer iiş bulunmuyo..Hayırlısı bakalım..

Borcunuz var bi e onların borcunumu ödeyeceksiniz bravo valla onlara..Yeni evli sizmisin onlar mı belli değil.Otursunlar oturdukları yerde...KEsinlikle şükürsüz değilsin cnm..Sen sadece almışken daha güzelini alalım diyosun sonradan uğraşmamak için..Onlara bi dur denmesi lazım..Bence bian önce içine sininen bir ev alın yoksa eşini sömürmeye devam ederler cnm..

bende altlı üstlü oturuyorum. 1 yıldır ömrümden ömür gitti. ne kadar uzak olursan o kadar iyi.sakın yüz verme sonra tependen inmezler.
Çok yüz vermiyorum ama diyorum yazık kadıncağızın da bi oğlu var..İşte böyle çok uzak olmıyım diye..Son yaşanan durum da yine uzaklaştırdı kendinden...Ne kadar iyi olsada kaynana içinde biraz üçkağıtçılık vardır..

Şimdi benim şebekemden telefon geldi işte tarifeni şu kadara yükseltirsen dokunmatik tel göndericez diye tamam dedim..Eşime söyledim o da tamam dedi..Ben dedim madem tel geliyo benim teli de kardeşime göndeririz dedim tamam dedi..AMa uykuluydu o zaman..İşte ben iki gündür hastaydım..Aşağıya inemedim..Dün de gelecek telefonun kontratı geldi..o da biliyoya telefon için geldiklerini..Neyse eşim sabah telefon gelirse bu telefonu da anneme veririz dedi..Bende kardeşime verecektik ya dedim o da öyle mi kkonuşmuştuk dedi evet dedim tamam dedi..

Ben bu konuşmadan sonra şunu anladım, kvlidem dün eşim onlara gittiği zaman telefon gelecek eşine eskiyi de bana verirsiniz artık demesi olasılığı bencede %80 demiştir.Ki benim kardeşime verceğimi biliyoken..Yoksa eşim şimdiye kadar söylerdi anneme verelim diye..Bugün sordum böyl böyle senin telefonun bozukmu diye biraz tutukluluk yapıyomuş..Dedim eşim böyle dedi bende kardeşime göndericektim dedim..O kullansın ben idare ederim diyo.Dedim durumumuzda yok inş eşim almaya kalkmaz dedim...Sinir oldumm

Çok üçkağıtçı yaa. benim gelmediğimi fırst bilip böyle yapıyo..Ben gitseydim kesin demezdi..YA ben hasta olduğumda falan ıhlamur kaynatmasın iyilik yapmasın böylede arkamdan iş çevirmesin

sinsiliği ve fırsat kollamayı hepsinde var bu özellik, benim ergen kızım var ben onunla dertleşirken kızım kaynanaya gitmiş nasıl olduysa ağzından lafı almış ve sonra eşime anlatmış anlayacağın eşleri birbirine düşürmek ne kadar kötü niyetli ama neyse ki eşim annesini azarlamış sen bize huzur vermiyecekmisin demiş ,ağzının payını vermiş

canm valla ölüm döşeğindede olsan illa yanlız bırakmaman gerekiyor. şahsen ben içli dışlı olmayalım diye pek fazla gitmek istemezken bile yinede gidiyorum..

Ohh eşinin ağzına sağlık

canm valla ölüm döşeğindede olsan illa yanlız bırakmaman gerekiyor. şahsen ben içli dışlı olmayalım diye pek fazla gitmek istemezken bile yinede gidiyorum..

Belki küçük şeyler ama mide bulandırıyoo..Ama tek bırakmamak lazım..

merhaba bayanlar ben yeni üyeyim uzun zamandır takip ediyordum aslında ama artık dayanamadım dertli biri olarak burada paylaşıp rahatlamak istedim
ben 9 alık evliyim 3.5 aylık hamileyim ve kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum zaten evimiz iki katlı benim kapım aslında arka taraftan açılıyormuş ama düğünden önce tadilat yapılınca kaynanama kolay çıkayım diye içerden kapı açıldıayrı ev ama dublex gibi düşünün. kaynanama kötü biri d,iyemem ama olmuyor işte olmuyor ya. ah ah ah. sabah çık kahvaltı ev işi kaynanam çok konuşur sağdan soldan alakasız insanlardan bahseder durur onu dinle bahane yaratıp işler bitince eve in. ama biraz sonra kayanana merak eder ya arar yada çat kapıyı açar ve içeri girer. kapımız dış kapı değil oda kapısı olarak yapıldı dedim ya ayrı ev alt üst ama ara kapı evi dublex gibi yapmış pat diye giriyor uyuz oluyorum.tekrar çık yukarı öğlen yemeğini yap masayı hazırla kayınpeder gelir ye iç çaylarını ver bide kaynanam bi çay içiyoki deliriyorum on bardak ve hızlı hızlı. temizlik en büyük sorunum iki ev çok zor oluyo yaaaa. kaynanam bide çok müdaheleci hep kendi istediğini yaptırma istiyo her konuda böyle. yaz oldu mu bide görümceler çoluk çocuk 3 ay burdalar evlendiğim ilk günlerim onlarla geçti hep rahat yok hadi kahvaltıya gel hadi mantı yapıyoruz yardıma gel hadi misafir gelecek. ya daha yeni evliyiz akşam 10 a 11 e dek yukardayız. eşimde hoşlanmıyo bu durumdan ama onlarıda kıramıyo.alışveriş çantalarını eve gizli sokuyorum resmen hep ne gerek varcıdır kaynanam ay kızlar ben öyle doluyum ki amma yazmışım daha da yazarımyani oooofffff ooofffff. herşeye karışan kaynanam var benim uzakta olsalarda karışan görümcelerim. imdaaaaaaaaaatttttttttt

Allah kolaylık versın canım,keşke bır cozumu olsa bu işin sen ayagını uzatıp oturmak ısteyebılırsın evınde hep ıc ıce olmaz,bazı ınsanlar cok dusuncesız oluyor,sabır dılıyorum sana ne dıyeyım.

kayınvalidem cimri zenginlerden varlık çok ama korkuyo para harcamaya :18:bende bekarlıktan alışkınım alışverişe giyime kuşama para vermeye kesemizde ortak olduğu için kadının gözüne batıyo. halbuki kendi dolabını bi görseniz.heleki kızları hep markacı. yazın gelip burda sefa sürüyorlar evlerinde tasarruf ediyolar 3 ay analarından otlanıyorlar. benim kocam çalışıyo resmen hepsi yiyo çok zoruma gidiyo bu yaaa:84:. ben alışveriş yapıncada ne gerek var oluyo ve ben ihtiyaç için aldığım halde. öyle yaptıkça daha hırslanıyorum markacı değilim uygun alıp çeşit yapmayı severim ama o öyle yapınca ben daha pahalı alışveriş yapmak istiyorum inadına. altlı üstlü olunca herşey sorun yani alışverişten temizliğe gezmeye tozmaya eşinle başa başa kalmaya kadar herşey kısıtlı özgür olunmuyo yaaaa.

Kıyamam yaa..Hamile hamile iş mi yapıyosunn..Bu hep böyle gider ben söyliyim..Çıkma imkanınız varsa çıkın başka yere..Temizlikçşisimisin sen onun..Evet o çay muhabbeti sinir eder insanı.Alıcan eve elektrikli semaver.Takıcan fişi yanına ..Doldursun içsin :)

düşüncesizlik kayınvalidemi anlatmaya yetmiyo bile iki haftadır kızlarının yanında ama hergün arıyo bugün ne yaptın yemekte ne var aman ağır yemek yapma oğlum kilo alır aman abur cubur yemeyin. ben abur cubur hastasıyım çayı boş içmem kadının nasıl gözüne batıyorsa bayan ortamlarında söylüyo gelin hep abur cuburdan kilo alıyo oğlumada aldırıyor yok yüzünde sivilceler çıkıyor yemeseler ne olur diyo. batıyo ya batıyo ne kilomuz var nede sivilcemiz özgürce yiyoruz kıskanıyo. yok yok abur cubura giden paraya acıyo yada.
hamileliğimin ilk günleri çok halsizdim çok uyuyordum elimde olmadan normal bi durum ama kaynanama göre tembellikmiş. küçücük bebek ne yapar insana sen tembellik edip uyuyorsun onu bahane ediyorsun demez mi. öyle ya bir haftadır ayrıntılı temizlik yapılmamıştı evinde kadın temizliğin derdinde. çok zoruma gitti saatlerce ağladım. çok dolanınca kasıklarım ağrıyor diyorum anlamıyor bahane ediyorsun sen diyo. benim kızlarım çok rahat geçirdi hamileliklerini diyo kızlarıda her gün arayıp ben uzaylımışım gibi çok ilginç ya biz çok rahattık gebelikte diyorlar. sanki herkes aynı olmak zorunda deliriyorum yaaaa

ah ah benden önce düzenli temizlikçisi geliyormuş kaynanamın her işe ayrı temizlikçi hemde. ben geldim herşeyi yapan temizlikçi oldum hemde beleş naasılsa. çıkma imkanımız yok eve tadilat yapıldı çok masraf yapıldı küçük yerdeyiz biz kimseleri yok konu komşu tamam eşim işi nedeniyle geçde gelebiliyor yalnız bırakamıyor beni. ama yavaş yavaş ayrılırız annemlerden diyor. oda herşeyi görüyo farkında ama elinden gelen birşey yok. tek erkek çocuk bugüne dek ailesini hiç üzmemiş. üzmeden çözmek istiyo. allah tan beni anlıyo konuşabiliyorum onunla sorunlarımı. o yönlendiriyor beni bazı konularda. ama zor sabahtan akşama kadar kaynanayla olmak çok zor bazen çokm ağlıyorum aielmden de uzaktayım kimsem yok konuşacak rahatlayacak. yalnız dışarı bile çıkamıyorum küçük yer diye

çok üzüldüm hiç değilse kapınız ayrı olsaymış zamanla alışırdınız aynı binada olmaya belki ama çat kapı giriyor diyorsun buna katlanmak çok zor. benim abimle annemlerde aynı binadalar yedi senedir çok güzel anlaşıyorlar biz çağırmadan geliyor yengem ama tabii hiç yemek yaptırmadık öyle çayını bile ayağına annem getiyordu ilk evlendiklerinde. yengem annemi bana çekiştiriyordu ben sakinleştiyordum. annemide aynı şekilde tabii. kıskançlıklarda oluyordu çekişmelerde ama onlar geçti güzellikler kaldı geriye. çok ağlamıştır ikiside deli gibi.

senin durumun zor gibi keşke görümcelerin yardımcı olsaydı. kapına kilit taktırsana canım kırmadan onları galiba içerden giriliyor eve. hamileymişsin hastayım iyi hissetmiyorum de yat evinde tam sırası bence kendini ağırdan aldırmanın.

Son düzenleme:

bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bence bebek çok iyi bir fırsat olacak ssizin için eşinede söyle bebek olduktan sonra yeme içme olayını ayırın.herkesin kendi mutfağında pişsin yemek.bebek olunca bizim saatimiz belli olmuyor falan de olmadı hala devam ediyolar bırak bebeği kayınvalidene işe başla en azından paranı alırsın

teşekkür ederim amin inşallah. galiba dediğin gibi olacak aynı senin düşünceni kısa bir süre önce eşimle paylaştık bebişimiz bizi kurtarır belki diye.evimizde yer içeriz. olmadı çalışmayı düşünüyorum evet. hayırlısı inşallah bu şekilde olur. kaynanam eğer erkek bebek sahibi olursak hayatta yalnız bırakmaz bizi çocuğu sahiplenip yukarda oda bile yapabilir düşkün olur yani ve ayrı olmamıza izin vermez gibi geliyor bana öyle olursada çalışırım ama dedim ya küçük yer bilinen tanınan bi aile çalışmam da sorun olabilir çok yalnız ve çaresizim. ailem yakın olsa belki daha katlanılır olur ama uzak

Allah yardım etsin kızlar hepimize.Çoğumuzun dertleri ortak malesef.
3 yıldır altlı üstülü oturuyorum.Ama bilsem ne yapar eder gelmezdim.
İlk geldiğim zaman her işlerine koştuturuyordum.Sabah iniyordum akşam çıkıyordum evime.
Gelen giden zaten hiç bitmez.Sürekli biri gelir komşu gelse çağıracaklar neredeyse.
O zamanlar çalışmıyordum bunalıyordum ama idare etmeye çalışıyordum eşimin 1 gün izni vardı yemin ederim sabahın 8inde ararlardı ya da kapıya gelirlerdi yok kahvaltı yok iş bilmemne.
Şimdi çaılışıyorum artık hiçbir şey yapmıyorum ama bu sefer de görümcem surat yapıyor.
KAyınvalidem haftanın 4-5 günü bizde 11.30dan önce gitmez oturur tv izler.Sabah 7 de kalkıp işe gidiyorum düşünün.
Eşimle ilişkimiz bile onun yüzünden ya olmuyor ya da aceleye geliyor.
Annesi gelmeden olsunmuş. Ya kafayı yicem artık bunalıyorum, boğuluyorum.
Artık onun telefonuyla uyanmak istemiyorum.
Eşim bazen geç gelir balkonlarda yolunu gözlüyo şimdi kıymetli oldu.Gece 10 11 farketmez çalar kapımızı.
Bİzim hiç özelimiz olamaz çünkü.Eşime sorsan ne var gelsin kadın yazık canı sıkılıyo.Bana yazık değil mi annesiyle mi evlendim oğluyla mı bilmiyorum.
Aslında kötü değildir kayınvalidem fitne sokmaz araya, aramızı bozmaya çalışmaz ama bu sebeplerden dolayı eşimle aramız zaten bozuldu.
Mayısta evlilik danışmanına gitmeye başlıyoruz.Belki bi faydası olur.Çünkü bu şekilde olursa dayanamayacağım fazla.

anlayamadığım (kaldıki biçok şeyi anlayamadım(!))evlendikten sonra neden temizlikçi almayı bırakmışlar.sizi gelin değil hizmetçi olarakmı almışlar.eşini anlayışlı görüyorsun ama bana hiç anlayışlı gelmedi.bi tarafı yaparken öbür tarafı yıkıyor.bence eşinle ACİL bu durumu konuşmalısın.hem artık ağırlaşacaksın yavaş yavaş hamilelikten dolayı.kendi temizliğini bile yapamayacaksın bırak kaynananın evini.bunu bahane ederek kadın almayı öner.zaten çocuk doğduktan sonrada o kaynana sizi unutsun artık.ya benim kaynanam hem diyaliz hem şeker hem tansiyon hastası.hem gözleri nerdeyse hiç görmüyor doğru düzgün yürüyemiyor bile amma bikere olsun bana şunu yap demez.yapılacak yada yapacam der(ki oda bilir yapamayacağını.ama kibarca yaparmısın der yani)şimdi senin kaynanan benimkinden dahamı aciz durumdaki her işe sizi koşturuyor.ayıp ya!bende altlı üstlü oturuyorum o yüzden zordur bilirim ama şuan halime şükrettim.ben başka nedenlerden dolayı sinir hastası oldum ama siz üstüne bir de bukadar iş güçle kafayı yersiniz benden söylemesi.eşinize baskı yapın.hele hamileliğin ilk 4 ayı bende hep yattım bilirim o halsizliği.yazık ya çok sabırlıymışsınız

Çok anlayışsızmış..Akrabası komşusu yokmuymuş canı sıkılıyosa onlara gitsin..Bence o geldiği bi gün yarın erken kalkmam gerekiyo falan de yada iş yap onunla oturma anlasın..Benimki o kadar anlayışsız değildir.Eğer bi sebep yoksa en fazla günde 2 kere gelir onda da iş yaparım :)
Evlilik danışmanından önce bence çıkabiliyorsanız evden çıkın.

Sinir oluyorum böyle kaynanalara..Eşine söyle bakalım sürekli iş yapıyorum hamile hamile falan de bakalım ne diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…