• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidenin sürekli arayıp öldünüz mü demesi

merhabalar,

size bir şeyler dert olmuş belli ki. daha yeni de evlisiniz, umarım bir an önce kurtulursunuz bu tür sıkıntılardan.

yalnız şunu anlamadım, aynı şehirde misiniz? eğer öyleyse 3 4 hafta bana göre çok uzun bir süre.
yok eğer farklı şehirlerdeyseniz de fazla sık tabi :)

sizin düğün-nişan zamanlarından biriktirdikleriniz mi var acaba?

Cok kabasiniz,tartismasiz...su uslubun binde birini ben esimin ailesine kullansaydim beni silmislerdi.Evine gelmek isteyen birine daha dun gorustuk gelme nasol denir?esini dogurmus buyutmus kadina!itin hatiri yoksa sahibininde mi yok?isine gelmemis yada gercekten gecerli bir mazeretin olabilir ama uslubun berbat!Yerli yersiz arayip rahatsiz ediyor olabilir,yada art niyetle herseye karismak ogrenmek icinde gorusmek istiyor olabilir ama sen su uslubunla hakliyken bile haksiz olursun soyliyeyim sana.

Bence bu bir cesaret degil saygisizlik!

evet aslinda saygisizlik :KK70:
ama konu sahibi yasca genc midir..nedir anlayamadim...gercekten öyle denilmez yani..dusmanina bile ..

ama sanirim gelinlerini biliyorlar ki dalgaya vurmus olmali kayinvalide..art niyet sezmis olsaydi veya kendisi art niyetli olsaydi bu sözünü geline karsi kullanirdi cunki..demek ki seviyor kadin

Daha dün görüştük yerine buraya yazdığınız planı söyleseydiniz, şöyle şöyle olacak diye, onun dışında benim öz halamda müsait değilim demişliği var bana tuhaf gelmedi
zaten ben bunu esıme soyledım esım planımız var dedı yanlıs anlasılmalar var

Cok kabasiniz,tartismasiz...su uslubun binde birini ben esimin ailesine kullansaydim beni silmislerdi.Evine gelmek isteyen birine daha dun gorustuk gelme nasol denir?esini dogurmus buyutmus kadina!itin hatiri yoksa sahibininde mi yok?isine gelmemis yada gercekten gecerli bir mazeretin olabilir ama uslubun berbat!Yerli yersiz arayip rahatsiz ediyor olabilir,yada art niyetle herseye karismak ogrenmek icinde gorusmek istiyor olabilir ama sen su uslubunla hakliyken bile haksiz olursun soyliyeyim sana.
Kalanına birşey diyemeyeceğimde beni silmişlerdi eşimin ailesi demeniz tuhafıma gitti, nedir yani bir sözden silecek itip kakacaklar dışlayacaklarsa bu insanlarla nasıl anlasıyorsunuz? Herkes herkese istediğini diyor istediğini yapıyor ama gelinler ne des çıngar çıkartılıyor, kendi çocuklarına öyle yaparlarmıydı? Üvey muhakemesi edip özlük beklenmesi ilgince

zaten ben bunu esıme soyledım esım planımız var dedı yanlıs anlasılmalar var
Ee o zaman sorunda yok? Hele eşiniz demişse, genelde eş ailesi kendi çocuğuna kırılmaz kızmaz geline kırılır kızar dışlar, onlwr bizim ailemiz değil çünkü, üvey muhamelesi yapıp özlük bekler, kaynana söylenir gelin alttan alır.. Ortadoğu burası.. bence bu insanları hiç takma sen nasıl mutluysan onu yap, eşini mutlu etmek adınada arada katlan

Konu sahibi hemen alinma :D
Kendi aranizda ki iliskileri ancak siz bilirsiniz.
Ama bence kayinvalideniz sizi seviyor yani..

Evlilik böyle birsey. Büyükler gelme gitmeleri bekliyor ne yazikki.
Hosuna gitmese de arada gidip gelmelerine ses cikarma bence. Ki kayinvaliden fazlasini beklemiyor yazdiklarindan cikardigim kadariyla.

4 ayda ikinci defa gelmek istemesine sevin hatta...baska kv olsaydi bukadar anlayisli ve sempatik yaklasmazdi olaya

4 ayda 2. Kez mi iyide kadın size kızsa bile haklıdır çok az. Ayrıca daha dün görüştük mu dedin aaaaa??

Konuyu özet geçicem..
Lütfen buda dert mi demeyın

Kayın valide şakayla karısık sureklı laf sokar ondan mı bılmem kendısıne kızına vs hıc ısınamadım.

Örnegin evlendık ılk bayram zıyaret ettık donduk ertesı sabah bız abınle caya gelıcez dedı bende daha dun gorustuk hayır dedım

Nerdeyse her ıkı yada uc haftada bır garantı ya kendıne ya kızına gıdıp toplanıyoruz

Bu sure zarfında haftada bır arama oldunuz mu dıye arıyor benı..(Not watsap grupları var aılece kullandıkları sadece anne baba cocuklar gun asırı yazısıyor olmedıgımızı bılıyor )

4 aylık evlıyım ıkıncı kez gelıcek ben cagırmadım bız gelmek ıstıyoruz dedı..
ben haftada bır gun ızın yapıyorum ızın gunumden bır gun once ertesı sabah nasılsa gec kalkarım dıye cagırdım.izin gunumde temızlık yapıyorum her hafta mecburen kedım de var ogun mumkun olmuyor.ama gozumde buyuyor ıcım darlanıyor resmen belkı sevemedım ondan

Bırgun onceden bırseyler yapıcam aksamdan

Benım gıbı sıkıntı yapan var mı yoksa bır ben mıyım boyle
Eşin kızmıyormu sana annesini istemiyorsun diye

Kocayı alıp aileyi çöpe atmak istiyor bazı insanlar. Öyle değilse bile konunuzu detaylı anlatmadığınız için öyle anlaşılıyor.
Evet öyle değilse de tam detaylı yazmamış yada boylesede yanlış yapiyo ozaman

Back